1. Ikkunanpesupalvelu

Hos Et friskt puds tilbyder jeg mere end bare vinduesvask. Virksomhedens mission er at skabe langvarige relationer med mine kunder gennem pålidelig og kvalitetsmæssig service, Samt at efterlade kunden med et stort smil. Jeg laver fleksible aftaler som passer kundens behov og besvarer altid kunden hurtigt.

4,4

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

“Fantastisk service og flotte…

“Fantastisk service og flotte resultater!
Vi har fået pudset vinduer både ude , store glaspartier. Arbejdet blev udført hurtigt, grundigt og til en fair pris. Vinduerne står helt strålende, og det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på kvalitet og detaljerne. Kommunikation og aftaler fungerede perfekt – kan varmt anbefales

13. heinäkuuta 2025

Super flot og veludført arbejde!!

Vi overtog vores store hus i Humlebæk en fredag i marts. Der er mange vinduer som trængte til at blive pudset. Jeg ringede til Lukas Oliver, som kom ud 2 timer senere og gav et godt tilbud, han var så sød og venlig og kom allerede dagen efter, og pudsede alle vinduerne, så vi have så rene og fine vinduer, når vi allerede mandag flyttede ind!! Super flot arbejde af en usædvanlig sød og professionel Oliver - vi har allerede lavet en aftale med Etfrisktpuds, så vi får besøg igen om nogle måneder ☀️🪟🥇

22. maaliskuuta 2025

Meget professionel og dygtig

Meget professionel og dygtig. Utrolig venlig. Virkelig flexibel med tider. Ordentligt pris. Kan kun varmt anbefales

12. joulukuuta 2024
Etfrisktpuds-logo

Vastaus yritykseltä Etfrisktpuds

Tusinde tak Dorte, det betyder så meget 😊

Vi ses snart igen 😁

Meget omhyggelig pudsning

Meget omhyggelig pudsning. Mange kunder på samme dag, derfor lidt lang ventetid. Ellers var det blevet 5 stjerner

29. marraskuuta 2024
Etfrisktpuds-logo

Vastaus yritykseltä Etfrisktpuds

Kære bodil 🍁

Tusind tak for din anmeldelse! Jeg er glad for, at du var tilfreds med mit arbejde! Jeg vil gerne forklare, at det var min første gang jeg var hos jer og måtte virkeligt kæmpe for at imødekomme alle de tidpunkter i var vant til

Jeg havde desværre nogle udfordringer med forkerte adresser, navne og telefonnumre, hvilket gjorde det lidt svært at håndtere alt på én gang. Jeg har nu lært meget af oplevelsen og vil sikre, at det går bedre næste gang. Det var super hyggeligt og glæder mig til at komme igen hos jer alle 😊

Kh
Lukas Oliver

God jul og godt nytår 🧑‍🎄

Klart en anbefaling!

Klart en anbefaling!
Lukas var super skarp i sin udførelse af sit arbejde, der var ikke en finger at sætte den han forlod min lejlighed 🙏✨

23. maaliskuuta 2024