Useriøs leverandør. Bestilte et produkt . Når jeg gikk videre til avslutning hadde de plusset på : Express priority Shipping som jeg ikke hadde bestilt og behandlingsgebyr som ikke var spesifis... Näytä lisää
On vastannut 69 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Good product, promt delivery. I am very happy with my hearing aid
I never received the item l ordered but kept getting fobbed off by this company.
Eventually l got a refund from PayPal
Oplichters zijn het, je besteld een product voor neuropathie, voor € 38,00 en je krijgt een potje gel voor € 7,00 wat helemaal niks te maken heeft met neuropathie.
Besteld op 26 september . Ze sturen een trackingcode die niet werkt. Ben bang dat ik de 2 flesjes met druppeltjes niet krijg.
Begin september besteld prostaat druppels betaald nooit ontvangen krijg wel steeds emails terug in het zweeds of noors dag geld jammer laatste keer dat ik online iets bestel
De hade lagt på en priority expressavgift på 59 kr som jag inte bett om + 44kr för en behandlingsavgift som det inte stod om. Alltså 100kr dyrare än tänkt 🤬

Bluff!!
Produkterna fungerar inte.
Företaget lovar pengarna tillbaka i reklamen ifall produkten inte fungerar men efteråt så handlar det bara om man inte fått någon vara...
Riktigt blufföretag.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Jag märkte att jag blivit debiterad två gånger för samma beställning och såg att det låg dubbla produkter i orderbekräftelsen. Skrev direkt till kundtjänst och fick svar inom en timme (!). De löste det direkt och återbetalningen var på kontot nästa dag. Produkten kom igår och allt ser toppen ut. Mycket nöjd!

Vastaus yritykseltä Eternicals
Jättedyr produkt. Lång leveranstid. Fanns mycket billigare på andra ställen.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Medlet mot nagelsvampen är helt verkningslöst. Vätskan är som vatten och när man trycker mot nageln rinner det ur alldeles för mycket. Har snart använt alla mina 3 flaskor, men märker ingen större skillnad! Tyvärr!

Vastaus yritykseltä Eternicals
Sein levering og ikke alle ting iorden. Dobbel porto og derfor forventet 2 leveranser. Når klage får du bare trusler om at du svartelistes alle steder. Svarer ikke på spørsmål, kun møtt med trusler. Til slutt orker en ikke mere å gir opp. Styr unna.

Vastaus yritykseltä Eternicals
I opened a return regarding a damaged received item, and instead of dealing with it ... I got threatened.
Super unprofessional behavior.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Bestilt vare er aldri mottatt, likevel krever de betaling. De sier de har dokumentasjon på at varen er utlevert, men vi som kunde får ikke sett denne. På prisen er det lagt til mange ulike administrasjonsgebyr slik at en enkel neglelakk ender med en pris på nesten kr 500 NOK.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Dom lovar 60 dagars nöjdkundgaranti. Men här är svaret.
Tack för ditt meddelande, och vi ber om ursäkt för att produkten inte uppfyllde dina förväntningar.
Vår pengarna-tillbaka-garanti gäller endast om produkten var skadad under frakt eller levererades med saknade delar, enligt vår policy. Tyvärr täcker detta inte fall där produkten har använts utan synliga resultat, eftersom individuella resultat kan variera.
Vi förstår din frustration och uppskattar din återkoppling. Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp, tveka inte att höra av dig, så gör vi vårt bästa för att stödja dig.
Eternicals

Köpte nagelsvampmedel.
Rena skiten, flaskan var inte ens full.
Värdelös lösning på hur man påför medlet, det rinner och man kommer inte åt hela nageln. Rena bluffen.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Två fakturor för ett köp och sedan kom det aldrig några varor. Lite konstigt att alla som ger 5 stjärnor bara har ett omdöme.

Vastaus yritykseltä Eternicals
Useriøs leverandør. Bestilte et produkt .
og behandlingsgebyr som ikke var spesifisert i utgangspunktet .
Dette fordyret produktet med 44 % og i tillegg tok leveransen laang tid - 17 dager - Priority Shipping ??
Styr unna !!

Vastaus yritykseltä Eternicals
Product besteld op 20/04/2025, sederdien niets meer van gehoord! Ik denk geld kwijt!

Leveren niet!! Ook geen antwoord! Pas op is SCAM!!! HIER MOET JE NIETS KOPEN

Vastaus yritykseltä Eternicals
Begynte med en pris, men det ble dyrere og dyrere. La inn kortopplysninger, men de trakk penger før jeg fikk bekreftet. Ville ikke kjøpe, men da var det for seint. Fikk dog pengene tilbake, men de trakk 5 %. Vær forsiktig!
Now they need more info or they will delete my review!