Esthetix - Kosmetisk klinik Arvostelua 202

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Jeg er så tryg ved det jeg får lavet hver eneste gang jeg får lavet noget denne gang var det læber og Botox og er super tilfreds ❤️❤️❤️ kun store roser her fra

Fantastisk service og faglige dygtighed. Anzhelika er bare det sødeste og bedste kosmetisk sygeplejer. Jeg fik lavet skin pen behandling på ansigt og jeg følte mig trygt og godt passet i hele p... Näytä lisää

Jeg kan kun give mine bedste anbefalinger. Udover selve behandlingen, som var meget professionel, satte jeg stor pris på samtalen undervejs. Det gjorde oplevelsen tryg og personlig.

Jeg var til forundersøgelse for karspraenginger hos Anzhelika. Hun var så hjælpsom og forklarede mig at den laser behandling hun kunne udføre ikke var egnet til nedest del af ben. Hun også tilbød en... Näytä lisää

1. Ihonhoitoklinikka

Hos Esthetix finder du din ekspert i kosmetiske behandlinger uden kirurgi. Vores faglighed skal kombineres med dine ønsker, og målet er altid at skabe et både naturlig, harmonisk og æstetisk udseende. Det handler om at finde den rigtige behandling til dig. Derfor er personlig rådgivning og individuelle behandlingsforløb kernen i vores klinik, og vi starter altid med en gratis og grundig forundersøgelse.

4,9

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Jeg kan kun give mine bedste…

16. huhtikuuta 2026

Jeg fik god service hele vejen igennem

Jeg fik god service hele vejen igennem. Er så glad for mit resultat. Er normalt knap så gode venner med nåle, og synes det at få lavet filler, skal jeg ofte tage tilløb til. Indtil jeg i går fik det lavet for 4 gang, men første gang som ny kunde.
Jeg blev taget godt imod fra start.
Min behandler var enormt god til at forklarer både før, under og efter behandlingen og sørget for at jeg fik ro på, nok til jeg næsten glemte hvornår hun prikkede med nålen🫣🙈 vil helt klart anbefale klinikken her, da de er super søde, smilende og tager godt og trygt imod en. 5 stjerner herfra

10. helmikuuta 2026

Tryg og kærlig atmosfære

De varmeste anbefalinger til Esthetix, og Anzhelika som behandler.
Der er ro og tryghed til at gennemgå procedurer og spørgsmål, og Anzhelika er god til at forholde sig til DIN hud og DINE ønsker. Jeg føler mig altid korrekt og kærligt vejledt i, hvad der ville fungere for mig, uden at føle jeg bliver prakket noget på.
5/5 stjerner herfra.

20. tammikuuta 2026

Super service

Første samtale med lægen. Virkelig sød og kompetent. Glæder mig til at komme igang med behandlingerne 🤩

19. tammikuuta 2026

Behandling af karsprængninger i ansigt

Det er 2. Behandling af karsprængninger på kinder og næse, og jeg føler mig godt guidet og er tryg i processen.
Meget faglig dygtig og professionel sygeplejerske med en helt fantastisk evne til at imødekomme og hjælpe kunden bedst muligt. Derfor minimum 5 stjerner.

12. joulukuuta 2025