Ik heb een glucocheck besteld en betaald, maar ik heb in plaats daarvan een pulse oximeter ontvangen. Dit komt niet overeen met mijn bestelling. Ze zijn oplichterd
Wat een SCHIJT BEDRIJF 😡is dit, je aan het lijntje houden en automatische mails sturen dat het onderweg is. 23 dec 2024 besteld en nog niks ontvangen. Aub niks bestellen bij hun.
Ik heb een glucocheck besteld
Ze zijn oplichterd
Avoid Total Scam
I purchased from them 1 month later still no product I contacted them and said it's on the way then stopped answering emails. I had to claim my money back via paypal. Total Scam.
!!! NIET BESTELLEN !!!
Januari 2025 een bestelling geplaatst, momenteel is het bijna mei en heb ik nog niets ontvangen. Al meerdere malen een mail gestuurd, waar een AI antwoord op wordt gegeven dat het aan de koerierdienst ligt en ze niets kunnen betekenen. Ik ben bang dat er nooit überhaupt iets verzonden is en bij mij bezorgd gaat worden.
!!! NIET BESTELLEN !!!
Wat een SCHIJT BEDRIJF 😡is dit
23 dec 2024 besteld en nog niks ontvangen.
Aub niks bestellen bij hun.
2 maanden afwachten voor kleren die…
2 maanden afwachten voor kleren die AliExpress kwaliteit hebben!!! Is de prijs niet waard niet kopen !!!
Niet kopen!!
Niet kopen!!! Ik heb 10 december besteld nooit wat binnen gekregen en ze blijven antwoorden dat zij het begrijpen en het pakketje snel binnen komt. Niets bestellen, zijn oplichters. Kijk ook maar o hun fb pagina, ze halen alle comments weg. Echt jammer.
Echt niks kopen bij deze site/winkel
Echt niks kopen bij deze site/winkel! Ik heb mijn bestelling nog steeds niet ontvangen. 17 november besteld en onderhand is het 27 december. Daarnaast krijg je geen contact met de klantenservice, onmogelijk te bereiken. Je krijg continu een geautomatiseerde AI bericht met dat de bestelling onderweg is en dat ze hun uiterste beste doen. Nou echt onzin! Ik ben bang dat het pakketje nooit gaat aankomen en dat ik m’n geld kwijt ben. Beste Essentiels als je dit leest, verbeter je klantenservices en de duur van de levertijd wat dit kan echt niet! + ik wil me geld terug.
Niks kopen
Begin nov een föhn gekocht nog steeds niks ontvangen
Krijg steeds zelfde mail dat het onderweg is en post vertraging heeft opgelopen
Levert niet wat je verwacht
Voor 119 euro een heren winterjas besteld. Waardeloze kwaliteit en sowieso veel te dun. Hier niet bestellen!
Is hetzelfde bedrijf als Elevanederland…
Is hetzelfde bedrijf als Elevanederland (waar je dezelfde soort reviews leest), die op dezelfde manier werken. Met producten van China, moeilijk retour, niet aankomen van goederen! Dus let op !! Dit zijn frauduleuze webshops.
Zij beginnen waarschijnlijk om de paar weken/maanden nieuwe webshops die op dezelfde manier werken. Dus let heel goed op!!!!
Niet bestellen komt niet binnen
Hallo
20 november heb ik de dupe van de dyson besteld via tiktok via hun site
Helaas tot vandaag nog steeds niks binnen gekregen meerdere malen geprobeerd te mailen maar daar Helaas ook geen antwoord op gekregen
Het bedrijf levert de kleding niet
Het bedrijf levert de kleding niet. Blijft mails sturen vanaf verschillende mailadressen dat de bestelde artikelen niet meer op voorraad zijn en probeert je te verleiden om opnieuw in de webshop te gaan kopen. Herhaalde verzoeken gedaan om geld terug te krijgen. Tot nu toe geen resultaat en 131 euro armer. Koop niet bij deze webshop!
Be careful
Be careful! Do not buy from this site. They pretend to be Dutch but in reality they are Chinese. Which is illegal. The package takes a long time to arrive and the quality is poor, also the items do not correspond to the photos you see on the site but are just banal imitations. Also on the package you will receive you will not find the sender's address, no return sheet. So you will not even be able to return it. On the site they put long and stupid conditions for returning it in order to discourage you and keep the money. Stay away from them! Also once you receive the order they no longer respond to the emails you send them. If you can report this site so that it can be closed. The reviews on their site are fake.
Blijf ver weg van deze site voor je eigen rust
Nooit antwoord op mails, en als er wel een antwoord was was het altijd het zelfde van chat gpt afgeknakt, “bestelling is onderweg”, “vertraging”, “geld kan niet terug”, etc etc etc. We hebben net na 6/7 weken eindelijk ontvangen, het is nog slechter spul als dat van een kinder kapper speelgoedset. Zeker niet je geld en stress waard. Om eerlijk te zijn had ik niet eens verwacht dat het nog zou aankomen, bestel via bol.com soms iets duurder of eventueel maar je krijgt het en voor betere kwaliteit. Terug sturen kan niet want er staat geen retour adress op.
Deze leverancier is onbetrouwbaar
Deze leverancier is onbetrouwbaar
Producten worden niet geleverd en er komen geen concrete afspraken alleen loze beloften
Geld terugstorten wordt steeds afgehouden
Ook geen telefonisch contact mogelijk of adres bekend
Geen zaken mee doen
Bestel aub niets! Je bent je geld kwijt! Kijk maar naar retour adres! Die is er niet! Oplichters! Ze hebben mij al geblokkeerd om iets te schrijven.
OPLICHTING
Ook ik heb dezelfde slechte ervaring als alle revieuws.
Ik heb dit gemeld bij consuwijzer
Telefoon:088 0707070
Het blijkt dropshipping te zijn. Als ze veel klachten krijgen over Essentiels, kunnen ze er iets mee.
Kamer van Koophandel nummer is ook onjuist!
Dit is zó gemeen! Iedereen die bij Essentiels besteld is zijn geld gewoon kwijt!!!!
Dus advies: bel Consuwijzer!!!
Samen staan we misschien sterk!!
Dropshipper, onduidelijke informatie over besteld artikel en verzending
En ik had deze week nog wel een artikel gelezen over dropshipping. Er toch ingetuind…
Bestelling geplaatst, bevestiging via mail ontvangen.
Niet direct opgelet, stom.
Maar kom er 2 dagen later achter dat in de mail niet staat wat ik besteld heb. Het bestelnummer, dat je kunt gebruiken om je bestelling te volgen, is onbekend op hun website.
Mailadres waar ze mee mailen is bijzonder vreemd.
Gewoon een scam ben ik bang.
Dropshipper - overtreed NL wet
Dropshipper, je spullen komen uit china dus 3 weken levertijd. Verder is een NL webshop verplicht een NL retouradres te hebben (zie consuwijzer.nl), echter verwijzen zij naar een retouradres in china (uiteraard om zelf kosten te besparen), maar dit mag dus niet!! Gelukkig vergoedde mijn rechtsbijstand de kosten maar niet aan te raden hier te bestellen.
Oplichters
Oplichters! 2 maanden geleden wat besteld en nooit gekregen. Er is geen vorm van contact met ze te krijgen en alles is dus weggegooid geld.
Niet te vertrouwen!
Niet te vertrouwen!
1,5 maand geleden besteld. Nog niets ontvangen. Antwoorden van de klantenservice komen van chatgpt. Er wordt niet geholpen, alleen maar gezegd 'bedankt voor uw geduld, uw bestelling is onderweg'.
Bestel hier niet!
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.