Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Meget hurtig levering og et stort og godt udvalg af produkter til konkurrencedygtige priser. Fem store stjerner herfra!

Saanut 5/5 tähteä

Ringede og snakkede med en super sød herre Jeg havde først bestilt 1 olie men prisen på denne gjorde at jeg bare måtte bestille en mere. Der var ingen problemer i det og fik den sendt med først... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Hiustuotemyymälä

Yrityksen kirjoittama

Essenique.dk er skabt af to frisører med en passion for hårpleje og en kærlighed til god service. Hos os finder du et håndplukket udvalg af professionelle hårprodukter – fra plejende shampoo og nærende balsam til hårkure og stylingprodukter, der passer til alle hårtyper. Vi ved, hvor stor forskel de rigtige produkter kan gøre, og vi står altid klar til at hjælpe dig med at finde det, der passer bedst til netop dit hår. Som fagfolk går vi op i kvalitet, ærlighed og personlig rådgivning – både før og efter dit køb. Hos Essenique får du mere end bare gode hårprodukter. Du får en webshop med faglighed, tryghed og ægte interesse for dit hår.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Fem store stjerner

27. maaliskuuta 2026

Hej,

Tusinde tak for din fine anmeldelse, det sætter vi stor pris på☺️

Saanut 5/5 tähteä

Ringede og snakkede med en super sød…

Ringede og snakkede med en super sød herre
Jeg havde først bestilt 1 olie men prisen på denne gjorde at jeg bare måtte bestille en mere. Der var ingen problemer i det og fik den sendt med første bestilling- så sparede fragt.
Pakken var meget mere end olie, jeg fik oveni shampoo og balsam, som jeg ser frem til at kunne nyde.
Lækre produkter
Mvh
Mette
Jeg handler helt klart igen på deres webshop.
Hurtig ekspedition og søde medarbejdere

12. tammikuuta 2026

Hej Mette,

Tusind tak for din søde anmeldelse! 🌟
Vi er virkelig glade for, at du har haft en god oplevelse med vores kundeservice – det betyder meget for os.

Saanut 5/5 tähteä

Great First Experience!! (Super Fast Delivery)

I ordered the Epres starter kit (after finding them by Googling) and was pleasantly surprised when it arrived the very next day. On top of that, it came packaged in such a thoughtful way. As a customer, it really stands out when a business goes the extra mile with the small details, even when they don’t have to. They’ve definitely gained a new loyal customer! I will definitely be shopping here again.

13. tammikuuta 2026

Hello Isabella,

Thank you so much for your kind review☺️ It means a lot to us that you appreciate the time and effort we put into our service.

We look forward to servicing you again 😊

Kind regards,

Saanut 5/5 tähteä

Bestilte et produkt og det var billigst…

Bestilte et produkt og det var billigst på nettet og en julegave- Leveringe var hvad man kunne forvent efter Black friday. Der er fin folder med til produktet. Har ikke bestilt her før men det ikke sidste gang jeg bestiller.

28. marraskuuta 2025

Hej Heidi,

Tusinde tak for din anmeldelse!
Dejligt at høre, at du fandt produktet til en god pris, og at leveringstiden levede op til forventningerne efter Black Friday. Vi er glade for at alt var i orden, og vi ser frem til at sende pakker din vej igen😊

Saanut 5/5 tähteä

Serum til øjenbryn der bare virker!

Jeg har købt serum til øjenbryn og den er bare virkelig god og jeg kan se kæmpe forskel! Derfor skal jeg nu købe endnu en da jeg ikke kan undvære den. Tak!

16. joulukuuta 2025

Hej Sofie,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en god oplevelse med vores produkter😊

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levring og super vare!!

30. lokakuuta 2025

Hej Line,

Mange tak for din anmeldelse, vi er glade for du har haft en god oplevelse☺️

Meget hjælpsomt personale

Meget hjælpsomt personale

8. joulukuuta 2025

Hej Anna,

Tusind tak for din anmeldelse! 🌟Vi er glade for, at have været behjælpelige med vores kundeservice.

13. marraskuuta 2025

Hej Kasper,

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne hjælpe dig✨

Saanut 5/5 tähteä

Skarpe priser og god kundeservice!✨

Købte et produkt til en mega skarp pris, men oplevede desværre en allergisk reaktion. Essenique var med det samme klar på en løsning, og jeg fik det fulde beløb retur, selvom det naturligvis var hamrende ærgerligt, når nu produktet var fundet til den skarpe pris.
Meget søde og imødekommende✨

3. kesäkuuta 2025

Hej Ditte,

Mange tak for din fine anmeldelse, det sætter vi pris på☺️

Saanut 5/5 tähteä

En ekstra gave og hurtig levering

Havde bestilt 2 produkter, og i min pakke lå der 2 ekstra produkter - en lækker shampoo og en balsam :o) Oveni det var der hurtig og effektiv levering. Jeg kommer helt sikkert til at handle der igen :o)

29. huhtikuuta 2025

Hej Tina,

Tusinde tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at du har haft en hurtig og god oplevelse hos os☀️

SUPER SERVICE!

SUPER SERVICE!! Der skete en lille fejl i min bestilling, jeg hørte fra dem med det samme med flere løsningsforslag. Simpelthen super service, Bliver mit fremtidige handels sted 💪🏻🌸

11. huhtikuuta 2025

Hej Gitte,

Tusind tak for din fantastiske anmeldelse! 🌟
Vi er virkelig glade for, at du oplevede vores service som hurtig og hjælpsom – det betyder meget for os.

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og en kundeservice der…

Hurtig levering og en kundeservice der er hurtig på aftrækkeren! Fandt en rigtig god gave til min kæreste via Essenique :-)

1. huhtikuuta 2025

Hej Carl,

Mange tak for de rosende ord. Jeg er glade for at vi kunne være behjælpelige!

Sendte hurtigt

Sendte hurtigt. Perfekt service ingen mangler.

7. huhtikuuta 2025

Hej Karla,

Tak for din anmeldelse. Det er vi glade for at høre☺️

Fantastisk kundeservice

Helt klart min nye foretrukne online shop, når det gælder hårprodukter. Unikke produkter, og super god kundeservice. Kan virkelig anbefales.

13. maaliskuuta 2025

Hej Torben,

Tusinde tak for din anmeldelse. Vi er glade for at vi kunne være behjælpelige, samt at du har haft en god oplevelse.

Saanut 5/5 tähteä

Dejligt med professionel og personlig rådgivning.

Jeg vidste ikke hvad jeg skulle købe til min veninde i gave så skrev en mail til dem. Fik anbefalet en gaveæske fra Manda og min veninde er så glad for den. Meget professionel service og hurtig svar tid. Jeg fik pakken hurtigt og er alt i alt meget tilfreds. Køber i hvert fald her igen👍

3. maaliskuuta 2025

Hej Vibeke,

Tak for din meget søde anmeldelse. Vi sætter en ære i god service, så vi er glade for din taknemmelighed🤍

Saanut 5/5 tähteä

Min nye foretrukne online hair shop

Min nye foretrukne online hair shop, som har mine favorit produkter - hurtig levering… lige efter mit hoved.

2. maaliskuuta 2025

Hej Allan,

Tak for anmeldelsen, og de rosende ord.
Vi ses på shoppen😊

Utrolig god kundeservice

Utrolig god kundeservice, guidede mig til de helt rigtige produkter :)

28. helmikuuta 2025

Hej Ulrik,

Mega fed oplevelse

Mega fed oplevelse. God kundeservice og jeg fandt lige hvad jeg skulle bruge. :)

25. helmikuuta 2025

Hej Sarah,

Mange tak for anmeldelsen. Vi er glade for at kunne servicere dig😊

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin