1. Puhelin- ja internetpalvelu

eSIMkort.dk sammenligner priser på digitale taletidskort til brug i udlandet. eSIMkort.dk giver dig et nemt og hurtigt overblik over forskellige udbydere, og hjælper dig med at vælge det rigtige eSIM-kort til din rejse. Vi hjælper dig desuden med opsætning og installation, og viser guider dig til nemmest til at finde yderligere information om netop dit eSIM-kort. Bemærk at vi hos eSIMkort.dk ikke selv sælger eSIM-kort, men blot formidler information om teknologien og anbefaler udbydere til destinationer kloden over.

3,0

Keskitasoinen

TrustScore 3/5 tähteä

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 48 tunnin sisällä

Benyt IKKE denne side.

Benyt IKKE denne side.
Har brugt Esimkort.dk (Globale Esim). Det er et fup firma og deres mail adresser fungere ikke.
Man modtager intet fra dem og pengene trækkes med det samme.

OPFØLGNING 14. februar
Hej David
Tak for dit svar på Trustpilot.
Jeg har skrevet til 2 forskellige mail adresser hos Globale Esim og deres 'Bot' samt på WhatsApp, som også er en 'Bot'. Når jeg skriver mails, får jeg reply fra Microsoft om, at mail adresse ser ud til ikke at eksistere. Jeg har tjekket både spam (og uønsket mail) her er ingenting. Pengene er trukket, men nu tilbageført af min bank og nyt sim kort er købt hos Nomad. Når man skrev på deres 'Bot' kunne man samtidig ikke komme tilbage til 'Forsiden', det krævede så, at jeg skulle afinstallere app, for så at installere igen. Hele vejen igennem møg oplevelse. Godt at du har haft anden oplevelse, men sim kort til Guatemala var åbenbart for stor mundfuld for firmaet.
God weekend herfra.
Bh Michael

10. helmikuuta 2026
Esimkort-logo

Vastaus yritykseltä Esimkort

Kære Michael
Utrolig ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos GlobaleSIM.
Først og fremmest, er jeg nødt til at gøre opmærksom på, at vi hos esimkort.dk blot formidler information om eSIM, og at alt køb sker hos udbyderne.
Jeg synes dog det virker meget mærkeligt, at du hverken skulle have modtaget dit eSIM eller et svar fra GlobaleSIM. Jeg har personligt brugt dem et utal af gange.
Har du 1. tjekket din spam indbakke? og 2. har du prøvet at skrive til GlobaleSIMs chatfunktion, som er tilgængelig 24/7? Du finder den nederst i højre hjørne på deres hjemmeside.

Hvis alt dette ikke virker for dig, så er du meget velkommen til at kontakte mig på kontakt@esimkort.dk. Så skal jeg nok kontakte GlobaleSIM på dine vegne.

Fortsat god dag

Mvh David

OPFØLGNING 14. februar
Hej Michael

Godt du fik løst det gennem din bank og fandt et nyt eSIM hos Nomad, dem anbefaler vi også.
Det lyder til at deres app har et problem, så vil rigtig gerne skrive til GlobaleSIM, så de kan fikse det. Det er naturligvis et kæmpe problem, at de slet ikke fremsender eSIM på mail.

Jeg mangler kort et svar på hvad, som deres chatbot svarede dig? Nu er det jo ofte, at man kommer igennem til en bot ved første besked, men var det ikke muligt for at blive viderestillet til en medarbejder? Det har det været sidst jeg skrev med deres chatbot.

Tak og i lige måde og rigtig god rejse! :)
Bh David

Vi købte 2 x 10GB til ca 100 DKK

Vi købte 2 x 10GB til ca. 100 DKK til vores rejse i Egypten. Internettet fungerede overraskende fint i store byer som Cairo, Luxor og Aswan. I nogle steder ude på landet virkede det desværre ikke. Vi brugte kun 2-3 GB hver, så 5 GB er rigeligt for en uges ferie.

Det der sikkert kan gøres bedre er at instruktionen og vejledning til installationen i iPhone. Hvad der skal slukkes, og hvad der skal vælges, så man undgår roaming på sit eget kort. Screen shots af skærmen, step by step, i vejledningen vil være en super god ide. : )

31. tammikuuta 2025

Glemmer alt fortælle at man ikke får et telefonnummer

De skriver på deres hjemmeside, at det er en god idé med et ESimkort når man rejser. Og specificerer at det er en rigtig god ide, så man kan få en bestemt app til at bestille taxa når man bevæger sig rundt eller til WhatsApp. Men for at kunne installere begge apps skal man bruge et telefonnummer, hvilket man så ikke får med et ESimkort! Det giver kun data. Så kan man ikke bruge det til andet end data!
Føler mig totalt snydt af det her firma!

6. heinäkuuta 2024
Esimkort-logo

Vastaus yritykseltä Esimkort

Kære Louise

Jeg beklager at du har haft en dårlig oplevelse. Det virker som om du har misforstået hele ideen bag et eSIM-kort og siden esimkort.dk.

Nu har vi allerede haft kontakt pr. mail, så du ved allerede at vi hos esimkort.dk ikke selv forhandler eSIM-kort men blot er en informationskilde til eSIM. Du kan se os som en prissammenligner eller rejseblog til eSIM-kort. Vi kan derfor ikke hjælpe dig med betalingsproblemer eller en eventuelt refusion.

De fleste eSIM vi promoverer er såkaldte "data only". Hvis et eSIM indeholder tale og SMS fremgår det tydeligt af eSIM-kortet. Vores slogan er "nem og billig mobildata i udlandet".

Du har helt ret i at de fleste eSIM ikke indeholder et lokalt nummer. Men derfor fungerer WhatsApp, Grab og Uber altså ganske fint. Fordelen ved at bruge et eSIM som et sekundært SIM-kort er netop, at de apps fortsat kan bruge dit normale mobilnummer i stedet for blive tilknytte et lokalt nummer. I WhatsApp kan det eksempelvis give problemer, når man skifter nummer, hvilket du undgår med disse eSIM.

At eSIM ikke kan bruges til WhatsApp og Grab passer ikke. Du bekræftede selv, at det virkede for dig efter jeg hjalp dig med opsætningen. Jeg synes det er unfair at klandre en eSIM blog for at du har svært ved at finde rundt i et vietnamesisk taxa app. Udbyderen af eSIM er heller ikke ansvarlig for at du har vanskeligheder med installationen af en tredjeparts applikation.

Jeg beklager, at du ser det som "snyd", når det du oplever faktisk er en af grundene til vi anbefaler, at man køber et eSIM. Jeg kan anbefale dig at læse mere om hvilket produkt du har købt, og hvad fordelene faktisk er ved det. Du kan læse mere i vores artikel: Hvad er et eSIM-kort?

Forhåbentligt forstår du efter artiklen bedre hvad du har købt. Jeg håber det giver mening for dig, eller ved jeg i det mindste fra vores korrespondance, at du altså har fået mobildata på din telefon til rejsen gennem dit eSIM. Dette anser jeg som succeskriteriet og i mindre grad hvilke apps du har svært ved at bruge.

Fortsat god rejse!

Mvh esimkort.dk