Banner for ESET Danmark

ESET Danmark Arvostelua 637

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Jeg har tidligere år fået god hjælp via Aalborg og Sverige og været tilfreds. Jeg føler mig fortsat tryg med ESET, men har problemer med min ene browser (Firefox), som nu skriver uforståeligt på fler... Näytä lisää

Eset er et super godt sikkerheds software. Det der gør det godt for mig er at når det er installeret så behøver man egentlig ikke tænke mere over det, mit skal kun justeres fordi jeg har mine speci... Näytä lisää

ESET er et virusprogram som funger godt uten mange meldinger og advarsler som jeg allikevel sjelden forstår. Bruker det på pc og telefoner sammen med min ektefelle og lett administrasjon via ESET Home... Näytä lisää

Jeg har haft flere forskellige antivirusprogrammer på PC'en gennem årene - heriblandt Norton, AVG og Bullguard. De fangede ikke al uønsket aktivitet. ESET gør! ESET er det eneste antivirusprogram, der... Näytä lisää

1. Ohjelmistotoimittaja
  2. Tietoturvapalvelu

I mere end 30 år har ESET® udviklet brancheførende IT-sikkerhedssoftware og -tjenester til at beskytte virksomheder, kritisk infrastruktur og forbrugere over hele verden mod stadig mere sofistikerede digitale trusler. Fra endpoint- og mobilsikkerhed til endpoint detection and response samt kryptering og multifaktorgodkendelse beskytter og overvåger ESETs højtydende og brugervenlige løsninger diskret døgnet rundt og opdaterer forsvaret i realtid for at holde brugerne sikre og virksomheder kørende uden afbrydelser. Udviklende trusler kræver en udviklende IT-sikkerhedsvirksomhed, der muliggør sikker brug af teknologi. Dette understøttes af ESETs globale R&D-centre, som arbejder for vores fælles fremtid. For mere information, besøg www.eset.com eller følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Iab fra mig

Jeg har ingen bemærkninger til eset.
Med venlig hilsen
Otto

1. marraskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse, Otto! Vi sætter pris på, at du deler din oplevelse med os.

/Team ESET

Nemt og hurtigt at forlænge ens…

Nemt og hurtigt at forlænge ens beskyttelse. Overskueligt, gennemsigtigt og enkelt.

7. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at det var nemt og hurtigt for dig at forlænge din beskyttelse, og at processen føltes overskuelig og enkel.

Rigtig glad for det.

Rigtig glad for det.

29. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det glæder os at høre, at du er rigtig glad for løsningen.

Indviklet men bedre.

Det var noget indviklet at implementere og få hele systemet til at virke. Men nu er det en klar forbedring med den nye opdatering.

23. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det lyder som en lidt udfordrende start, men vi er glade for, at den seneste opdatering har gjort oplevelsen bedre for dig.

Fungerer bare.

22. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at det bare fungerer for dig.

Problemfri køb og installation

Så må man håbe det vil stoppe fremtidig vira.
Har dog fundet to fejlkonfigureret netværks enheder.

19. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Godt at høre, at køb og installation gik problemfrit. Programmet hjælper med at beskytte mod trusler, og det er fint, at du har fået vist de netværksenheder, der skulle justeres.

Yderst til freds

Yderst til freds, har haft ESET i mange år, aldrig problemer. Anbefaler gerne til andre.

13. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tusind tak for din fine anmeldelse! Det betyder meget for os, at du har været tilfreds i mange år og endda anbefaler os videre.

Ingen problemer

Alt virker tilsyneladende efter hensigten

3. lokakuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det er godt at høre, at alt fungerer, som det skal.

Alt i orden

Alt i orden, virker perfekt

1. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at alt fungerer som det skal.

Absolut fantastisk

29. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tusind tak for din positive feedback! Det glæder os virkelig at høre.

Ok sikkerhed til PC

Nu har jeg haft eset som sikkerhedsvagter til min.pc i omkring 10 år og er tilfreds.

25. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak for din anmeldelse! Det er dejligt at høre, at du har været tilfreds gennem så mange år. Vi sætter stor pris på din tillid.

Super godt sikkerhedsprogram.

Super godt sikkerhedsprogram.
Har brugt det i rigtig mange år

17. syyskuuta 2025

Vastaus yritykseltä ESET Danmark

Tak fordi du deler din oplevelse! Det betyder meget for os at høre, at du har været glad for vores beskyttelse gennem årene.

/Team ESET

I payed for a renew and recived nothing

13. syyskuuta 2025

Hej,

Hvis du foretager en fornyelse af et eksisterende abonnement, via vores hjemmeside, så bliver abonnementet forlænget, hvorfor du ikke behøver at foretage dig yderligere.

Men vi skal naturligvis til bunds i denne sag. Derfor vil jeg bede dig dig at kontakte vores support. De sidder klar på telefon: 96 89 88 01, alle hverdage fra 09.00 til 15.00. Lukket mellem 12.00 og 13.00

Beklager ulejligheden.

Det fungerer helt perfekt

Det fungerer helt perfekt. Det bedste jeg har prøvet

4. elokuuta 2025

Hej,

Det er vi utrolig glade for at høre. Tak for de pæne ord.

Det virker bare

25. elokuuta 2025

Hej,

Det er vi glade for at høre; vi gør nemlig også os umage hver eneste dag :)

/ Team ESET

Den er der hver gang

24. elokuuta 2025

Tak for din anmeldelse.

Vi har været her siden 1992, og agter at blive de næste mange år fremadrettet :)

perfekt funktion

perfekt funktion, problemfri opdateringer, god brugervejledning, rimelig pris og ingen påvirkning af systemets ydeevne

20. elokuuta 2025

Hej,

Tusind tak for den flotte anmeldelse, den sætter vi stor pris på.