Banner for ESET Danmark

ESET Danmark Arvostelua 638

TrustScore 4.5/5 tähteä

4,5

Jeg har tidligere år fået god hjælp via Aalborg og Sverige og været tilfreds. Jeg føler mig fortsat tryg med ESET, men har problemer med min ene browser (Firefox), som nu skriver uforståeligt på fler... Näytä lisää

Eset er et super godt sikkerheds software. Det der gør det godt for mig er at når det er installeret så behøver man egentlig ikke tænke mere over det, mit skal kun justeres fordi jeg har mine speci... Näytä lisää

ESET er et virusprogram som funger godt uten mange meldinger og advarsler som jeg allikevel sjelden forstår. Bruker det på pc og telefoner sammen med min ektefelle og lett administrasjon via ESET Home... Näytä lisää

1. Ohjelmistotoimittaja
  2. Tietoturvapalvelu

I mere end 30 år har ESET® udviklet brancheførende IT-sikkerhedssoftware og -tjenester til at beskytte virksomheder, kritisk infrastruktur og forbrugere over hele verden mod stadig mere sofistikerede digitale trusler. Fra endpoint- og mobilsikkerhed til endpoint detection and response samt kryptering og multifaktorgodkendelse beskytter og overvåger ESETs højtydende og brugervenlige løsninger diskret døgnet rundt og opdaterer forsvaret i realtid for at holde brugerne sikre og virksomheder kørende uden afbrydelser. Udviklende trusler kræver en udviklende IT-sikkerhedsvirksomhed, der muliggør sikker brug af teknologi. Dette understøttes af ESETs globale R&D-centre, som arbejder for vores fælles fremtid. For mere information, besøg www.eset.com eller følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.

4,5

Erinomainen

TrustScore 4.5/5 tähteä

Noget af det bedste virus vi har haft…

Noget af det bedste virus program vi har haft som vi vil anbefale på det varmeste

31. heinäkuuta 2024

Tak for din anmeldelse.

Vi håber vi på sigt at gøre os fortjent til de sidste 2 stjerner :)

Bare den bedste.

Bare den bedste.. 👍🏻
Brugervenlighed i top og jeg har benyttet ESET i flere år nu og det har aldrig skuffet..

1. elokuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din loyalitet og de fem stjerner. Dem er vi rigtig glade for.

besværligt faktureringssystem

besværligt faktureringssystem , men produktet er glimrende efter min erfaring

11. elokuuta 2024

Hej,

Vi er naturligvis kede af at høre at du fandt betalingen besværlig, men er glade for at se det lykkedes.
Hvis du en anden gang har behov for hjælp, sidder vi naturligvis klar til at hjælpe.

Jeg kender ESET

Jeg kender ESET. har bare meldt mig på en naden måde. Jeg ville ikke have gjort det, hvis jeg ikke var tilfreds. Bravo

7. elokuuta 2024

Hej,

Tusind tak for din anmeldelse, den sætter vi stor pris på.

/ Team ESET

Har brugt ESET i flere år og er meget…

Har brugt ESET i flere år og er meget tilfreds med både it-sikkerheden og brugerflader. Nem og ligetil, og så et ekstra plus: De trækker ikke bare fornyelse af abonnement automatisk, men spørger først. SUPER BESKYTTELSE AF DIN PC

2. elokuuta 2024

Hej,

Tak for de fine ord, dem sætter vi stor pris på.

/ Team ESET

Perfekt antivirusprogram!

Jeg har haft flere forskellige antivirusprogrammer på PC'en gennem årene - heriblandt Norton, AVG og Bullguard. De fangede ikke al uønsket aktivitet. ESET gør! ESET er det eneste antivirusprogram, der formår at levere 100% beskyttelse på min PC - for 4. år i træk! ESETs antivirussoftware fungerer fuldkommen perfekt på min PC - hver dag, året rundt. ESET kan varmt anbefales.

25. heinäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for de pæne ord, dem sætter vi stor pris på.

/Team ESET

Da jeg ikke besidder særlig mange…

Da jeg ikke besidder særlig mange computer skills (læs: nærmest ingen) er det rigtig dejligt at have ESET ved hånden, når der sker ændringer i min computerverden.
Og de er altid søde og flinke til at hjælpe, selvom de måske skal sende den samme mail til mig flere gange, før jeg "opfatter" hvad jeg skal gøre.
Så 1000 stjerner til ESET :-)

18. heinäkuuta 2024

Hej,

IT sikkerhed er for vigtig til at være besværlig :)

god betjening

Jeg er godt tilfreds,og at betalingen var nem at overskue, så ja, det vil vil jeg forsætte med.

25. heinäkuuta 2024

Hej,

Det er vi glade for at høre :)

Altid hjælp at få

Altid hjælp at få på spørgsmål og problemer ,hvis man har brug for det

18. heinäkuuta 2024

Hej,

Vi er altid glade for at kunne hjælpe.

det ved jeg ikke

15. heinäkuuta 2024

Hej,

Du er altid velkommen til at kontakte os, såfremt der er noget du er i tvivl om. Du finder vores kontaktoplysninger på dette link:

/Team ESET

Det er nemt at have ESET

Det er nemt at have ESET, og der er ikke sket "indbrud" eller andre forstyrrelser. Kan anbefales 👍

16. heinäkuuta 2024

Hej,

Vi er glade for at høre, at programmet har fungeret efter hensigten.

Antivirus

Jeg skulle have fornyet antivirus program,som

Jeg skulle have fornyet Antivirusprogram, som har fungeret godt i 3 år. Det var derfor indlysende at bruge jer igen

3. heinäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for den mangeårige loyalitet.

Godt antivirusprogram

Godt antivirusprogram, der ikke sluger for mange ressourcer.

14. heinäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner.

Det er forholdsvis nemt

Det er forholdsvis nemt, om end visse dele af instruktionerne forekommer uforståelige og svære at efterkomme.

8. heinäkuuta 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse. Hvis der skulle opstå tvivlsspørgsmål kan vi altid kontaktes per mail eller telefon. Kontaktoplysninger herunder:

/Team ESET

Det er meget svært installere

Det er meget svært installere. Havde prof hjælp for at få det gjort. Mangler oplysning om telefon nummer for at få hjælp.

2. heinäkuuta 2024

Hej,

Vi er selvsagt ikke glade for at høre, at du har opfattet installations processen som værende besværlig.
Vi sidder naturligvis klar for at assistere, du kan finde vores kontaktoplysninger herunder:

/Team ESET

Lever til fulde op til mine forventninger.

Har brugt ESET i årevis.
Sikkerhed der kører i baggrunden.
Opdaterer sig selv.
Stopper mig, hvis jeg er på vej ind på sider der potentielt indeholder snavs.
Jeg kører fra tid til anden en kontrolskanning, men jeg finder aldrig noget.

5. heinäkuuta 2024

Hej,

Tusind tak for de 5 stjerner.

/Team ESET

lavede en fornyelse af abonnement

lavede en fornyelse af abonnement, men enkelte ting/valg var lidt svære at tyde meningen af !

16. kesäkuuta 2024

Hej,

Vi sidder altid klar til at hjælpe, skulle der opstå problemer eller tvivlsspørgsmål :)