Jeg har tidligere år fået god hjælp via Aalborg og Sverige og været tilfreds. Jeg føler mig fortsat tryg med ESET, men har problemer med min ene browser (Firefox), som nu skriver uforståeligt på fler... Näytä lisää

Eset er et super godt sikkerheds software. Det der gør det godt for mig er at når det er installeret så behøver man egentlig ikke tænke mere over det, mit skal kun justeres fordi jeg har mine speci... Näytä lisää
ESET er et virusprogram som funger godt uten mange meldinger og advarsler som jeg allikevel sjelden forstår. Bruker det på pc og telefoner sammen med min ektefelle og lett administrasjon via ESET Home... Näytä lisää
I mere end 30 år har ESET® udviklet brancheførende IT-sikkerhedssoftware og -tjenester til at beskytte virksomheder, kritisk infrastruktur og forbrugere over hele verden mod stadig mere sofistikerede digitale trusler. Fra endpoint- og mobilsikkerhed til endpoint detection and response samt kryptering og multifaktorgodkendelse beskytter og overvåger ESETs højtydende og brugervenlige løsninger diskret døgnet rundt og opdaterer forsvaret i realtid for at holde brugerne sikre og virksomheder kørende uden afbrydelser. Udviklende trusler kræver en udviklende IT-sikkerhedsvirksomhed, der muliggør sikker brug af teknologi. Dette understøttes af ESETs globale R&D-centre, som arbejder for vores fælles fremtid. For mere information, besøg www.eset.com eller følg os på LinkedIn, Facebook og Twitter.
ESET Norden ApS, Korskildelund 6, 2670, Greve, Tanska
- kundeservice@eset.dk
- eset.com/dk

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Noget af det bedste virus vi har haft…
Noget af det bedste virus program vi har haft som vi vil anbefale på det varmeste

Bare den bedste.
Bare den bedste.. 👍🏻
Brugervenlighed i top og jeg har benyttet ESET i flere år nu og det har aldrig skuffet..

besværligt faktureringssystem
besværligt faktureringssystem , men produktet er glimrende efter min erfaring

Jeg kender ESET
Jeg kender ESET. har bare meldt mig på en naden måde. Jeg ville ikke have gjort det, hvis jeg ikke var tilfreds. Bravo

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Har brugt ESET i flere år og er meget…
Har brugt ESET i flere år og er meget tilfreds med både it-sikkerheden og brugerflader. Nem og ligetil, og så et ekstra plus: De trækker ikke bare fornyelse af abonnement automatisk, men spørger først. SUPER BESKYTTELSE AF DIN PC

Perfekt antivirusprogram!
Jeg har haft flere forskellige antivirusprogrammer på PC'en gennem årene - heriblandt Norton, AVG og Bullguard. De fangede ikke al uønsket aktivitet. ESET gør! ESET er det eneste antivirusprogram, der formår at levere 100% beskyttelse på min PC - for 4. år i træk! ESETs antivirussoftware fungerer fuldkommen perfekt på min PC - hver dag, året rundt. ESET kan varmt anbefales.

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Da jeg ikke besidder særlig mange…
Da jeg ikke besidder særlig mange computer skills (læs: nærmest ingen) er det rigtig dejligt at have ESET ved hånden, når der sker ændringer i min computerverden.
Og de er altid søde og flinke til at hjælpe, selvom de måske skal sende den samme mail til mig flere gange, før jeg "opfatter" hvad jeg skal gøre.
Så 1000 stjerner til ESET :-)

god betjening
Jeg er godt tilfreds,og at betalingen var nem at overskue, så ja, det vil vil jeg forsætte med.

Altid hjælp at få
Altid hjælp at få på spørgsmål og problemer ,hvis man har brug for det

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Det er nemt at have ESET
Det er nemt at have ESET, og der er ikke sket "indbrud" eller andre forstyrrelser. Kan anbefales 👍

Antivirus
Jeg skulle have fornyet antivirus program,som
Jeg skulle have fornyet Antivirusprogram, som har fungeret godt i 3 år. Det var derfor indlysende at bruge jer igen

Godt antivirusprogram
Godt antivirusprogram, der ikke sluger for mange ressourcer.

Det er forholdsvis nemt
Det er forholdsvis nemt, om end visse dele af instruktionerne forekommer uforståelige og svære at efterkomme.

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Det er meget svært installere
Det er meget svært installere. Havde prof hjælp for at få det gjort. Mangler oplysning om telefon nummer for at få hjælp.

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
Lever til fulde op til mine forventninger.
Har brugt ESET i årevis.
Sikkerhed der kører i baggrunden.
Opdaterer sig selv.
Stopper mig, hvis jeg er på vej ind på sider der potentielt indeholder snavs.
Jeg kører fra tid til anden en kontrolskanning, men jeg finder aldrig noget.

Vastaus yritykseltä ESET Danmark
lavede en fornyelse af abonnement
lavede en fornyelse af abonnement, men enkelte ting/valg var lidt svære at tyde meningen af !