Generelt holder jeg meget af netbutikker med showroom. Det giver mig muligheden for at prøve det tøj jeg har brug for. Ved kommende køb kender jeg pasform og størrelse i de forskellige kollektioner.... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Første gang jeg køber herfra. Afhenter min ordre i butik/showroom. Man fik hurtig ekspedition, blev taget imod med KÆMPE smil og “drengerøvs” energi. Derudover skal der også lyde ros til produkte... Näytä lisää
ES16 er top klasse cykeltøj I mellem prisklassen, det vil sige du får rigtig meget top kvalitets cykeltøj for pengene. ES16 har en god pasform så tøjet sider helt perfekt, der tænkt over detaljerne og... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Super service minded og god energi. Professionelle mennesker der ved hvad de taler om. God kvalitet tøj ligeledes.
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
ES16 er 100% dansk ejet og blev stiftet i 2016. Vi er alle passionerede cykelfolk med mere end 25 år i sadlen og elsker at udvikle og designe fedt cykeltøj og løbetøj. Vi har vores egne designere ansat, som hjælper et hav af virksomheder og klubber i skandinavien med at nå i mål med deres design.
Yhteystiedot
Ålborggade 26a, 8000, Aarhus, Tanska
- 60 54 90 12
- mail@es16.dk
- es16.dk
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 1 viikon sisällä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Hurtig ordreekspedition og afsendelse…
Hurtig ordreekspedition og afsendelse og rigtig fin kvalitet af tøjet. Mit første køb af ES16 tøj :-)
Gode kvalitet til gode priser
God kvalitet til gode priser. 10/10🙌
Super service minded og god energi
Købte en vest og den passer perfekt👍
Købte en vest og den passer perfekt👍
Meget hurtig levering fra bestilling onsdag aften og levering fredag i postbox💪🏼👍

Vastaus yritykseltä ES16
Venlig vejledning og betjening 😊
👍🚴♂️☀️✅
Nem bestilling via hjemmeside, hurtig levering og et super produkt.
God vejledning over telefonen.
Nice oplevelse
God service, lækker kvalitet og dejligt man kunne komme forbi showroom og prøve :) Kommer helt sikkert tilbage
Lækkert cykeltøj
Nem hjemmeside, med gode priser og tilbud. Hurtig levering og bare mega lækkert cykeltøj! Jeg glæder mig allerede til at lægge min næste ordre:)
Prima kvalitet og service
Top top service!
God oplevelse
Jeg har tilmeldt mig mail-liste når min str kom tilbage. Det fungerede bare, og jeg fik hurtigt varen leveret, da den var på lager igen. God oplevelse!
Syninger desværre begyndt at gå op på…
Syninger desværre begyndt at gå op på lange cykelbukser, efter kun to år og sparsomt brug i vinterhalvåret. Havde forventet bedre kvalitet og holdbarhed.

Vastaus yritykseltä ES16
Som altid en super god oplevelse at…
Som altid en super god oplevelse at handle ved ES16. Super vejledning, skarpe priser og en rigtig lækker kvalitet på varer ne
Samt rigtig venlig og sød betjening
Netbutik med showroom
Jeg sammenligner ES16 med Eventyrsport, der ligeledes har showroom og butik i Århus.
Derudover kan du altid få en snak om cykling eller deltage i ES16 sociale cykelture.
Nem og hurtigt bestilling og levering…
Nem og hurtigt bestilling og levering allerede 2 dage efter. Størrelsen passede og de lange bibs er virkelig lækre at køre lange ture i! Thumbs up
Det perfekt cykeltøj
Det perfekt cykeltøj , hurtig og sød betjening , altid venlig i telefon og i shoppen 👍👍👍
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.