A Ero Trade tornou o meu processo de negociação extremamente eficiente. Os depósitos e levantamentos são facilitados, e as taxas são as mais baixas que já vi.
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Bonne plateforme, mais le processus de vérification prend un peu trop de temps à mon goût.
Ero Trade has made trading so straightforward for me. Deposits and withdrawals are hassle-free, and the asset variety is excellent.
Plataforma intuitiva, execução perfeita e boa variedade de ativos.
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Spoľahlivá platforma
Spoľahlivá platforma, len by som ocenila viac notifikácií o pohyboch cien.
Plataforma de confiança
Plataforma de confiança, muito intuitiva e perfeita para quem valoriza simplicidade.
Много добра платформа
Много добра платформа. Единствено бих искал по-бързи отговори от поддръжката.
Platforma se mișcă repede
Platforma se mișcă repede, însă a durat ceva să îmi aprob primul depozit.
Alt er veldig brukervennlig
Alt er veldig brukervennlig. Jeg føler meg trygg og fornøyd med tjenesten.
Plataforma intuitiva
Plataforma intuitiva, execução perfeita e boa variedade de ativos.
Доволна съм от работата на платформата
Доволна съм от работата на платформата. Таксите са разумни.
Buona selezione di strumenti
Buona selezione di strumenti, ma non sempre la piattaforma carica velocemente.
Świetna obsługa
Świetna obsługa, doskonała szybkość realizacji i bardzo niski spread.
Wat mij vooral opviel is hoe duidelijk…
Wat mij vooral opviel is hoe duidelijk alles is ingericht. Je hoeft niet lang te zoeken naar belangrijke functies. Mijn opname werd sneller verwerkt dan ik had verwacht.
Бързи трансакции
Бързи трансакции, ясен интерфейс и ниски такси. Отлично изживяване.
Wszystko działa bardzo sprawnie
Wszystko działa bardzo sprawnie. Łatwa obsługa i szybkie wypłaty.
Obchodovanie ide hladko
Obchodovanie ide hladko. Vklady sú rýchle a bez komplikácií.
Muy contenta con el rendimiento…
Muy contenta con el rendimiento general. Depósitos y retiros sin ningún problema.
Totul a funcționat bine
Totul a funcționat bine. Apreciez cât de rapid se fac ordinele.
Navigazione semplice e funzioni utili
Navigazione semplice e funzioni utili. Mi piace anche il supporto clienti.
Bonne plateforme
odzyskalem depozyt
trafiłem na ich reklame w necie obiecywali fajne zyski więc kliknąłem chwilę później telefon doradca bardzo pewny siebie mówił że to okazja życia na start wpłata depozytu i niby wszystko miało ruszyć a potem zaczęły sie schody opóźnienia dziwne tłumaczenia zero konkretów już wiedziałem że to nie to po drodze wyszła tylko jedna opłata aml i nerwy bo nie wiedziałem czy zobacze te pieniądze mam lekki wschodni akcent więc rozmowy były czasem chaotyczne ale na szczęście sprawa sie wyprostowała dzięki ludziom z dużym doświadczeniem którzy pomagają wielu osobom w takich sytuacjach finalnie ulga i spokój dobrze że nie odpuściłem i że to się tak skończyło pan aleksander swietnie prowadzil to sprawe i odpowiadal na kazde moje pytanie z cierpliwoscia /7/8/3 /2/9/9 /7/3/4
Ero Trade levererar verkligen en…
Ero Trade levererar verkligen en pålitlig plattform för trading. Jag uppskattar hur lätt det är att hantera mina affärer, och avgifterna är rimliga. Dessutom fungerar insättningar och uttag utan krångel, och utbudet av tillgångar är stort.
Operar con Ero Trade ha sido una…
Operar con Ero Trade ha sido una revelación. La ejecución de órdenes es rápida, los costos son bajos y la gama de activos comerciales es extensa. Además, la plataforma es muy cómoda de usar.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.