Svindel
Kan se dårlige anmeldelser af dette ‘svindel firma ‘ de burde politianmeldes , men tror desværre ikke det nytter????
Der er ikke længere tilgang til deres ‘side ‘ og det siger da vist det hele !!!!
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Fik aldrig varen - men beløbet blev trukket - HOLD JER LANGT VÆK FRA Eriksen mode.
Fik aldrig svar trods flere henv.
Min mor bestilte en kjole og modtog ikke sin vare. Jeg hjalp hende med at kontakte både virksomhed og distributør for at høre nærmere om hvor varen var henne og hørte aldrig tilbage. Jeg kontaktede dem igen og igen og fik aldrig svar. Er desværre nervøs for at dette firma svindler folk for deres penge, vær derfor påpasselig.
Beløbet er trukket, men jeg har ikke modtaget mine varer, og virksomheden svarer ikke på henvendelser.
Fup og svindel.
Så køb IKKE noget hos dem.
Vil blive politianmeldt.
Har ventet 3 uger på vare, pengene trukket straks. De svarer ikke må mail. Må betragtes som svindel.
Nu har jeg ventet 21 dage på en opdatering om min varer, det er jeg ikke vant til.
Dette firma sender MobilePay anmodning til tilfældige personer, anmeld og advar andre!
Eriksen-mode er en videreførelse af Rose-Mode, som pludselig forsvandt fra nettet uden at have opfyldt sine forpligtelser. Jeg fik ingen varer, men blev 599 kroner fattigere 4 dage efter bestillingen. Jeg var naiv/dum, så til alle andre “hold jer fra de svindlere”.
Jeg ville give dem minus stjerner, men det kan man desværre ikke.
Mvh. Hans Lyster