Hierbij onze waardering voor mw. Annemiek van Gameren die ons goed advies en begeleiding heeft gegeven m.b.t. (levens-)testamenten. Onze vele vragen (tijdens de lezing in gebouw Zinder - Tiel) en nade... Näytä lisää
Het was een zeer heldere en duidelijke lezing. Helder omdat er simpele voorbeelden werden gehanteerd. Wij gaan uw organisatie zelfs aanbevelen bij vrienden waarvan we weten dat die al jaren roepen. "J... Näytä lisää
De presentatie werd duidelijk/ rustig en plezierig aan de hand van voorbeelden gegeven. Er was genoeg ruimte om vragen te stellen. Je kon op een formulier aangeven of je na de presentatie nog een... Näytä lisää
Het is zeer belangrijk om je testament goed te regelen. Ook het levenstestament, daar was ik me niet bewust van en kan veel zorg voorkomen. Het testament zelf had ook nog wel een paar verrassingen... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Bij Erfrechtplan geloven wij dat iedereen een goed testament verdient. Een testament dat u begrijpt en waar u en uw familie op kunnen vertrouwen. Wij geven hulp en voorlichting bij het regelen van een goed testament. Daarom geven wij uitleg bij u in de regio en komen we bij u thuis voor persoonlijk advies. Onze gratis bijeenkomsten organiseren we door heel Nederland. U vindt altijd een locatie bij u in de buurt. Een online lezing kijkt u gewoon vanuit huis. Vervolgens regelt u in 3 stappen een goed testament: 1. Gratis adviesgesprek bij u thuis 2. Heldere uitleg over uw mogelijkheden 3. U ondertekent bij de notaris
Helftheuvelweg 47, 5222 AV, 's-Hertogenbosch, Hollanti
- 085 - 8000 100
- info@erfrechtplan.nl
- erfrechtplan.nl
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Duidelijk en eerlijk
Het was een duidelijke uitleg , waarvoor echt de tijd wordt genomen en er wordt serieus op je vragen ingegaan.
Ideaal dat de medewerkster thuis in alle rust begrijpelijke informatie gaf
Ideaal dat de medewerkster van erfrechtplan thuis in alle rust de informatie doorgaf. Ze nam ook de tijd om alle vragen te beantwoorden. En ook de helpdesk was goed bereikbaar. Wij zijn tevreden
Het was een prima ervaring
Het was een prima ervaring. Nancy Brink heeft het heel duidelijk en geduldig uitgelegd, met als resultaat dat er nu een testament is opgesteld, terwijl dat steeds maar uitgesteld werd.
Alles in duidelijke taal uitgelegd en…
Alles in duidelijke taal uitgelegd en ook op papier leesbare uitleg .goed begeleid thuis en bij de notaris wij zijn tevreden met dank aan Erfrechtplan
Met dank van J Wiggelinkhuizen Nieuwegein