Ben , onze makelaar te Jabbeke ,straalt liefde voor de job uit. Voert deze op een professioneel, doch menselijke manier uit en iedere vraag werd ten gronde en direct beantwoord. Ons pand was vrij snel... Näytä lisää
We zijn erg tevreden over de manier waarop onze contacten met Nathalie De Grande van ERA Linkeroever verliepen : Nathalie was bijzonder vriendelijk, toonde veel vakkennis, was stipt en duidelijk. We k... Näytä lisää
Onze ervaring bewijst dat ERA een goede makelaar is die zich toont op moeilijke momenten. In het begin liep het wat stroef maar het team heeft zich daarna 100 % ingezet. De communicatie werd beter,... Näytä lisää
A clown show has better communication than this real estate office. More arrogance than common sense or compassion and a lack of any kind thoughts. They'll sell your property quickly under value, so i... Näytä lisää
- Kiinteistönvälitystoimisto
- Kiinteistön arvioija
- Kiinteistönhoitaja
- Kiinteistönvälittäjät
- Kiinteistökonsultti
- Kiinteistösijoittaja
Yrityksen kirjoittama
ERA Belgium werd in 1995 opgericht en is intussen uitgegroeid tot het grootste vastgoednetwerk van België. ERA omvat meer dan 2.300 onafhankelijke makelaarskantoren in 48 landen, waaronder meer dan 1.100 in 13 Europese landen. In België zijn er meer dan 100 ERA-kantoren aangesloten, stuk voor stuk door het Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars (BIV) erkende makelaars. - ERA, un groupement d'agents immobiliers de qualité, a été fondé aux États-Unis en 1972 et est actif sur le marché belge de l’immobilier depuis 1995. Actuellement, ERA compte plus de 2.300 agences affiliées et indépendantes dans 48 pays, dont plus de 1100 agences dans 13 pays européens. En Belgique le réseau compte plus de 100 agences ERA
Grote Markt 6A, 9100, Sint-Niklaas , Belgia
- 03 889 88 28
- info@era.be
- era.be
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Verkoop Hagewijkpark Grembergen
Zeer vlotte verkoop van ons huis hagewijkpark Grembergen 👌.
Professioneel en correct wij zijn zeer tevreden van Arne die de verkoop heeft begeleid, binnen 4 weken was onze woning verkocht. 👍
Nogmaals Bedankt Arne van Era Dendermonde.
Marc &Martine.
Zeer betrouwbaar vriendelijke personeel…
Zeer betrouwbaar vriendelijke personeel absoluut een aanrader van mij krijgde 5☆
Zeer professioneel ,betrouwbaar en vriendelijk Team.
Na eerder contact ivm.aankoop bouwgrond hadden ze al een groot deel van het vertrouwen ivm de verkoop van ons huis.
We hebben 3 makelaars een schatting gevraagd en Era -connect had samen met nog 1 ander exact dezelfde realistische richtprijs. Daar heeft het vertrouwen en ervaring met het Team de doorslag gegeven om met Era- connect verder te gaan.
Ook dit is allemaal naar onze verwachtingen goed en vlotjes verlopen.
Dikke pluim aan het Team blijf jullie maturiteit verder benutten.
Dank U wel.
Nathalie Degrande van kantoor Linkeroever.
We zijn zeer tevreden over de begeleiding van Nathalie De Grande bij de aankoop van ons appartement. Ze was steeds heel behulpzaam en altijd bereikbaar. De formaliteiten rond de aankoop , papieren en overdracht verliepen snel en vlot. We kunnen Nathalie dan ook ten zeerste aanbevelen
ERA Lafaut
Beste mensen, wij hadden gepland om onze woning eigenhandig online te verkopen. Vlug bleek dit geen goed idee te zijn. Na tal van ontgoochelingen, tijdverlies en hopeloze bezoeken was de maat vol en hebben we besloten om onze “rugzak” alsnog af te geven aan een immokantoor.
Na contacten allerhande is de keuze gegaan naar ERA-Lafaut Tielt.
Van bij aanvang werd ons project professioneel, krachtig en gericht aangepakt met een goed en vooral veilig gevoel.
Ook de communicatie verliep uitstekend !!!!!
Binnen de 10 dagen was onze woning verkocht, en dit aan de ideale kopers !!!!
Alle lof naar Mathieu en Delphine die dit project met hart en ziel hebben voorbereid en correct afgehandeld.
Dus … bezint eer je begint en laat het over aan de juiste instanties.
Zeer gemotiveerde mensen met kennis van…
Zeer gemotiveerde mensen met kennis van zaken!
Aangezien ze mijn slechte revieuw…
Aangezien ze mijn slechte revieuw verwijderen op google probeer ik het hier is .
Slechte makelaar die zijn klanten in de kou laat staan.
Tot 3 keer geprobeert een appartement te bezichtigen . maar er was altijd een excuus dat dit niet door kon gaan , de eerste keer moest de huurder gaan werken ineens . de 2 de keer werd ineens mij afspraak geannuleert omdat de huurders een trouw hadden , Dus de 3 de keer heb ik zelf gezegd dat het niet meer hoefde.
Nooit nimeer
Dank aan Amber Verbeeck
Zeer professioneel, vlot en sympathiek verder geholpen. Indien even niet bereikbaar, belt steeds terug. Betrouwbaar, eerlijk en veel inlevingsvermogen.
Kortom een topmakelaar!
Zeer bereikbaar
Zeer bereikbare medewerkers, steeds vlot antwoord. Nodige informatie werd meteen gevraagd aan de verkoper en aan ons overgemaakt. Zeer vlot proces!
Echt geen aanrader echt niet zeker niet…
Echt geen aanrader echt niet zeker niet als je wil huren via hun
Veel praatjes weinig resultaat
Ons pand heeft bijna 1 jaar te koop gestaan bij ERA de Kern. Na 1 jaar toch de beslissing genomen om via een andere makelaar ons pand te verkopen.
na 2 weken hadden we een getekende compromis en 4 maand later de verkoop. (Aan dezelfde vraagprijs)
Via de nieuwe makelaar zijn we dan ook te weten gekomen dat dezelfde personen die al reeds interesse hadden...opnieuw contact hadden opgenomen. De communicatie verliep moeizaam of er kwam zelfs geen terugkoppeling vanuit ERA
Toen we het contract stopt hadden gezet bij ERA. Waren er plots verschillende documenten verdwenen. Wat voor ons enkel nogmaals een bevestiging was van hoe on professioneel het bij ons dossier is verlopen. Als je als makelaar niet weet waar de documenten liggen, zal de communicatie naar potentieel geintereseerde kopers inderdaad moeilijk verlopen. VEEL KANSEN GEMIST EN TIJD VERLOREN DOOR JULLIE
Jammer dat het zo is moeten lopen. We hebben veel en leuke verhalen gehoord hoe het bij jullie loopt en hoe goed jullie kunnen verkopen.
Door een nieuwe makelaar hadden we na 2weken een bod op dezelfde vraagprijs.... Hiermee is dan ook alles gezegd.
Zeer tevreden met onze aankoop
Wij hebben ons huis met handelspand gekocht via Era tournier.
De hulp en het snelle contact met Laurens waren fantastisch en is iedereen aan te raden.
Gebrek aan tijdige communicatie en opvolging
Na afsluiten van contract weinig tot geen opvolging resulterende in direct contact met kopers van ons huis om het eens te zijn rond condities en timing contract. Era Selavi en met name Senne antwoordde niet op WhatsApp noch op telefoon. Onbereikbaar indien iets nodig was rond contract opvolging, certificaten, afspraken… zonder zelf in te springen was ons huis nooit verkocht geraakt.
Correcte en snelle service
De mensen van ERA Janssens en Janssens hebben zeer veel ervaring op de vastgoedmarkt waardoor ze zeer accuraat de waarde van een huis kunnen inschatten. Dit maakt de prijszetting zeer realistisch. Dit is de eerste stap naar een vlotte verkoop, geen loze beloften of droom bedragen, gewoon de marktwaarde van huis in de omgeving waar het staat. Vanaf de ondertekening van contract tot compromis geen werk meer gehad maar wel steeds correct op de hoogte gehouden van de stand van zaken. In ons geval ging het over een ouder huis met zeer veel renovatie en toch binnen de drie maanden verkocht aan vooraf vooropgestelde prijs. Drie woorden: Correct, snel en eerlijk.
Delfine Meerschaut
Beste Allen,
Yves en Lies willen Delfine Meerschaut bedanken wat ze allemaal heeft gedaan voor ons bij het zoeken naar een huisje om te huren.Delfine, hierbij wil ik jou echt bedanken in alles wat je voor mij en Lies hebt gedaan in het zoeken van onze huurwoning.Je bent echt een topper op alle vlak. Je bent iemand die opgaat voor je job. Zelfs om 6.21U antwoord je op mijn mail. Zelf s'avonds om 0. 25 u.
Je gaat vol in je job, je weet van aanpakken, vol energie, altijd smile, happy, professioneel, en je doet alles voor je klanten. Heel veel respecte voor j en je bent meer dan een added value voor ERA. Ze mogen fier zijn jou te hebben en je verdiend dit en zij ook. Merci Beaucoup Yves Bien à vous de La douce de France
Super vriendelijke mensen ,hebben mij…
Super vriendelijke mensen ,hebben mij heel goed geholpen met het verkopen van mijn huis !
En de goeie raad .
Geen service
Geen service. Afspraken niet nakomen. Voor gesloten deuren staan tijdens openingsuren....zelfs geen ster waard
Niet van hun woord
Er werd beloofd om de dag erna contact op te nemen ivm een gebouw waarvoor we interesse hadden. Na lang wachten ben ik persoonlijk in het kantoor geweest om te vragen hoe dit zat. Toen vertelde men dat er een optie op het gebouw zat. Wanneer ik bij terug keren het gebouw passeerde bleek dat op het verkoopbord niet vermeld stond dat het in optie was. Dit is geen stijl a- het beloofde telefoontje niet plegen b- zeggen dat het in optie was terwijl dit niet aangeduid is. Behoorlijk pissed off
Thanks Mel from ERA Klerksdorp…
I would like to say thank you to Mel from ERA Klerksdorp for selling my house . The house had obvious flaws . Mel worked tirelessly and steadfastly until it was sold .
If you want to sell a house contact Mel from ERA
Een super vriendelijke en respectvolle…
Een super vriendelijke en respectvolle begeleiding en zeer professionele aanpak bij de verkoop van ons
appartement. Zeer vlotte en correcte communicatie. De regelmatige evaluaties van bezoeken door geïnteresseerde kopers door vertegenwoordiger, Henri Neyt, hebben geleid tot een goede verkoop.
Bedankt hiervoor !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.