Equalite Arvostelua

TrustScore 3.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

EVO is ontzettend fijn om te trainen, en zit er gruwelijk uit. Precies wat je wil toch? Daarnaast is de communicatie met het merk fantastisch en bouwen ze iets veel mooiers dan een sport broekje e... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Terugkomend op mijn vorige review wil ik aangeven dat er sprake was van miscommunicatie. Zoals de reactie van equalite aangeeft onder mijn review betaal je niet en verzend en retourkosten, maar krijg... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Er wordt geadverteerd met voor 23:30 besteld, morgen in huis. Op donderdag besteld als cadeau voor iemand in het weekend. Dinsdag erna nog niet eens verzonden. Wilde naar hun info e-mailadres mailen h... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Ik wilde een product retourneren maar had daar wat problemen mee in het retourportaal. Na een mailtje te sturen, op de 2e dag antwoord en meteen geholpen en er stond een retour code klaar. De klantens... Näytä lisää

1. Vaateliike
  2. Miestenvaateliike
  3. Naistenvaateliike
  4. Streetwear-kauppa

Yrityksen kirjoittama

Equalité werd opgericht in 2019 vanuit een passie voor streetwear, sport en hedendaagse cultuur. Het merk staat voor tijdloze ontwerpen, hoogwaardige kwaliteit en een sterke focus op pasvorm en detail. Elke collectie wordt zorgvuldig ontworpen en geproduceerd met oog voor vakmanschap en duurzame materialen. Van T-shirts en hoodies tot vesten en broeken: elk item is gemaakt om comfortabel te dragen en lang mee te gaan. Equalité gelooft in mode, muziek en sport als verbindende elementen. Ongeacht afkomst, overtuiging of achtergrond, Equalité is er voor iedereen die zichzelf wil uitdrukken en zijn eigen pad volgt. Via de online webshop en fysieke winkels biedt Equalité eigentijdse streetwear in Nederland en daarbuiten, met duidelijke communicatie, snelle levering en toegankelijke klantenservice.

Keskitasoinen

Kaikki arvostelut

43 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 5/5 tähteä

Mooie items en snelle levering

Mooie items en snelle levering. De items blijven mooi ook na een aantal keer wassen.

27. lokakuuta 2025

Hi Guillermo,

Dankjewel voor je review! Fijn om te horen dat de items mooi blijven, ook na meerdere wasbeurten, en dat de levering snel was.

Top!

Ik bestel vaker bij Equalité en alles verloopt altijd goed. Kleding van goede kwaliteit, snelle levering en een klantenservice die goed meedenkt. Retouren gaan eenvoudig en worden netjes verwerkt.

6. marraskuuta 2025

Hi Ayyyyy,

Dankjewel voor je vertrouwen en het blijven bestellen bij ons. Fijn om te horen dat alles steeds soepel verloopt, van levering tot service.

Saanut 5/5 tähteä

Goede kwaliteit en snelle levering

16. lokakuuta 2025

Hi Sven,

Dankjewel voor je review! Goed om te horen dat alles snel is geleverd en de kwaliteit bevalt.

Hopelijk zien we je snel terug!

Geweldige winkel

Geweldige winkel

Online was mijn product uitverkocht, in de winkel ben ik snel geholpen en heb ik de broek toch gevonden.

20. heinäkuuta 2025

Hi Nathanael,

Dankjewel voor je review! Top dat je in de winkel alsnog bent geslaagd en snel geholpen bent.

Saanut 2/5 tähteä

Product niet geleverd

Mijn bestelling is door de vervoerder teruggestuurd, omdat het pakket kapot was.

Echter had ik een aantal sale items besteld, voor mijn vakantie.

Ik heb contact gehad met een medewerker, maar moest afwachten tot de producten op de site weer kwamen.
De kans is hierdoor dus groot dat ik het misloop.

Ik baal er van, dat het niet anders opgelost is!

18. heinäkuuta 2025

Hi Celine,

Vervelend dat dit destijds zo is gelopen. Het pakket is bij de vervoerder beschadigd geraakt en daarom retour gestuurd. Wij hebben het niet beschadigd verzonden :(

Zodra een zending retour komt, wordt deze volledig verwerkt. Omdat er dagelijks veel retouren binnenkomen, is het er handmatig uithalen van één specifiek pakket helaas niet mogelijk. Om die reden werd het orderbedrag terugbetaald en moest een bestelling opnieuw geplaatst worden. We snappen natuurlijk wel dat dat super vervelend is... dus onze excuses hiervoor.

Goeie kwaliteit vest

9. huhtikuuta 2025

Hi Guus,

Dankjewel voor het achterlaten van je review. Goed om te horen dat het vest bevalt en de kwaliteit naar wens is.

Saanut 5/5 tähteä

Mooie kwaliteit tshirts en…

Mooie kwaliteit tshirts en hoodies,toffe designs,steeds nieuwe collecties top zeker een aanrader

19. tammikuuta 2025

Hi Erik,

Dankjewel voor je review! Top om te horen dat je blij bent met de kwaliteit en de designs 🫶🏼

Team Equalité

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin