Epsilon Studios Arvostelua

1. Mainosvalokuvaaja
  2. Elokuva- ja videotuottaja
  3. Valokuvaaja

Yrityksen kirjoittama

Het team van Epsilon Studios voorziet zakelijke klanten van professioneel beeldmateriaal. Onze voornaamste zakelijke diensten zijn: bedrijfsfotografie, portretfotografie, productfotografie en eventfotografie.

Erinomainen

6 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Teemme arvostelujen tarkistuksia

Best Studio

Ektor is great! Very professional and he’s very experienced and knowledgeable. He made me feel very comfortable and welcome! Highly recommended studio!

12. joulukuuta 2025

Great to work with!

Had a great experience working with Ektor and Epsilon Studios. Ektor is professional, friendly, and very easy to work with, making the whole experience relaxed and enjoyable. The studio itself is great, and the quality of the work really speaks for itself. Would definitely recommend Epsilon Studios to anyone looking for a professional photography studio!

7. elokuuta 2026

Geweldige professionele foto's

Geweldige foto's! Ik ben blij met de professionele portretten die Ektor van en voor mij heeft gemaak! Specefiek perfecte balans tussen het luisteren naar mijn wensen en het inbrengen van zijn eigen creatieve ideeën was top. Ektor heeft een fantastisch oog voor detail en weet precies hoe hij net dat beetje extra aan de foto’s kan toevoegen, zodat ze echt uniek worden. Zijn studio is uitgerust met top-notch apparatuur, wat duidelijk zichtbaar is in de kwaliteit van de beelden. Aanrader voor iedereen die op zoek is naar een professionele en persoonlijke fotoshoot!

8. marraskuuta 2024

Met Epsilon Studio’s werken = Succes

Met Epsilon Studio’s werken is altijd een succes. Als Bamigo werken wij al jaren samen en bouwen we ook samen aan telkens een beter resultaat. Ektor is creatief, vakkundig en kritisch. Hij denkt mee en weet snel de wensen van ons, als klant, om te zetten in sterke beelden. Daarnaast is Ektor als persoon fantastisch om mee te werken en zijn liefde voor fotografie te voelen!!

29. huhtikuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Ik heb onlangs in de studio een portret…

Ik heb onlangs in de studio een portret sessie gedaan ivm personal branding voor mijn website.
Volledige shoot inclusief visagie.
De samenwerking verliep prima, door de professionele aanpak van de fotograaf, de duidelijke communicatie, en gastvrijheid verliep de samenwerking heel soepel.
Met mooi resultaat!

3. joulukuuta 2020

Professionals in het vak

Ik ben zeer te spreken over dit bedrijf! Het team van Epsilon Studios is erg gedreven, ze hebben kennis en kunde van het vak, leveren hun producten hoogwaardig af en denken graag met je mee.

De afgelopen jaren verschillende opdrachten en samenwerkingen met ze gaan en die heb ik alle als prettig en vertrouwd ervaren. Bij vragen over een offerte of reportage is de communicatie snel en duidelijk. Een echte aanrader voor een reportage of langdurige samenwerking!

17. huhtikuuta 2020
Saanut 5/5 tähteä

Fijne samenwerking, levert topkwaliteit!

Ik werk al jaren samen met Ektor, met volle tevredenheid!
Ektor heeft inmiddels drie promo-video's voor mijn salon opgenomen, met erg goede resultaten en lovende reacties van klanten.

Los van het feit dat de video's en foto's van topkwaliteit zijn, denkt Ektor ook mee als marketeer en ondernemer, aangezien ook dit zijn achtergrond is. Dat komt natuurlijk erg goed van pas.

Bedankt Ektor!

Groetjes,
Marly Leenders

16. huhtikuuta 2020

Topfotograaf

Mijn LinkedIn profiel en website zien er stukken professioneler en netter uit nadat Ektor portretfoto's van me heeft geschoten. Hij luistert naar je wensen en is helder over de beelden die hij in gedachten heeft — ik vind het niet altijd leuk om gefotografeerd te worden, maar bij Ektor voel ik me altijd op m'n gemak. Kortom: een topfotograaf!

Fijne samenwerking

Ektor van Epsilon studios is een fotograaf die consistent kwaliteit levert. Ik heb hem vaak met Ektor gewerkt en tot heden altijd meer dan tevreden met het resultaat. Aanrader!

Geweldige fotograaf

Geweldige fotograaf! Zowel zakelijk als privé heb ik al veel samengewerkt met Ektor! Onwijs fijne persoonlijkheid en luistert goed naar je wensen! Absolute aanrader

productfotografie

Fijn bedrijf met directe en duidelijke communicatie. Zeer tevreden met de productfotografie die ze geleverd hebben.

Ervaringen met Epsilon Studios

Goede ervaringen met Epsilon Studios op het gebied van bedrijfsfotografie en zakelijke portretten. We werken al zo'n 2 jaar met ze samen op dit gebied. Zeker aan te bevelen.

Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin