Saanut 1/5 tähteä

De mensen van Epicnode liegen over hun server specs, verbannen mensen die hun erop aanspreken of kritiek geven. Ze adverteren vals wat zelfs strafbaar is onder de misleidende handelspraktijken wet... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Deze host is geweldig, zelf gebruik ik hun beste Minecraft Server, en Heb ik een muziek-bot Gratis gekregen! Bijna tot geen downtime, en perfecte performance voor een lage prijs!

1. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

EpicNode.eu biedt hoogwaardige en betrouwbare hostingoplossingen die zijn ontworpen om te voldoen aan de behoeften van zowel kleine als grote bedrijven. Met een focus op snelle prestaties, uitstekende klantenservice en gebruiksvriendelijke interfaces, levert EpicNode een naadloze ervaring voor hun klanten. Hun hostingdiensten zijn perfect voor mensen die op zoek zijn naar stabiliteit, snelheid en beveiliging, zonder dat ze concessies hoeven te doen aan kwaliteit. Het team staat altijd klaar om te helpen en zorgt ervoor dat klanten het meeste uit hun hostingdiensten haleneu

4,1

1 tähti

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Epicnode de beste!

Prachtige site en discord en de producten werken fantastisch en de 24/7 support werkt goed geen problemen met het hosten en de panel en support is ook overzichtelijk echt een dikke 5 sterren!

17. helmikuuta 2026

Goededag,

Heel erg bedankt dat u de tijd heeft genomen om een review te schrijven voor Epicnode. Wij wensen u een prettige tijd bij Epicnode!

Deze host is geweldig

Bijna tot geen downtime, en perfecte performance voor een lage prijs!

10. helmikuuta 2026

My Review for EpicNode - Aulunaxx

Great console. maybe get some modding support like curseforge and it would be perfect and some loader so we dont have to download our paper and stuff on our own but none the less a great console and amazing staff support

16. tammikuuta 2026

Saanut 1/5 tähteä

Misleidend bedrijf met valse advertenties.

Edit na reactie epicnode:
Ik heb bewijs van de beschuldigingen maar kan deze niet naar Trustpilot uploaden.
Een tijdje terug ( 2025 ) heeft een medewerker ontslag genomen bij jullie vanwege dit management probleem en ik heb met hem/haar goed kunnen praten over hoe jullie zaken doen. Ik kan hieruit met zekerheid zeggen dat dit zwaar tegen mijn normen en waarden ingaat, en sommige dingen die jullie hebben gezegt mogelijk wettelijke kaders overschrijdt.

16. tammikuuta 2025

Beste Vince de Vries,

Dank voor het delen van uw feedback. Wij herkennen ons echter niet in de door u gemaakte beschuldigingen.

Na controle in onze systemen kunnen wij bevestigen dat u geen (huidige of voormalige) klant bij EpicNode bent. Daarnaast is het niet juist dat wij mensen verbannen vanwege kritiek, wij staan altijd open voor feedback en vragen, mits deze op een respectvolle manier worden geuit.

Ook de bewering dat wij zouden liegen over onze server specificaties of ons schuldig maken aan misleidende handelspraktijken is onjuist. EpicNode adverteert geen valse specificaties en biedt uitsluitend diensten aan die overeenkomen met wat duidelijk en transparant op onze website wordt weergegeven.

Mocht u alsnog concrete vragen of bewijs hebben, dan nodigen wij u graag uit om rechtstreeks contact met ons op te nemen zodat wij dit kunnen bespreken.

Team EpicNode

EpicNode review

Prachtige site en discord server en de diensten werken ook goed

5. tammikuuta 2026

Beste Stumpertjes,

Fijn om te horen dat je onze website, Discord server en diensten waardeert. We doen ons best om alles zo duidelijk, stabiel en gebruiksvriendelijk mogelijk te houden.

Mocht je in de toekomst nog vragen hebben of hulp nodig hebben, dan staan we uiteraard voor je klaar!

Team EpicNode

Goede Host!!!

Op het begin had ik een paar problemen in kon niet in mijn panel etc dat was binnen 24h allemaal gefixt als je een vraag hebt of support nodig hebt ze zijn er binnen no-time zeker een host die ik aanraad

20. marraskuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Goed bedrijf ook leuke discord server…

Goed bedrijf ook leuke discord server met leuke giveaway ms

8. lokakuuta 2025

goede prestaties

goede prestaties, vriendelijke support en scherpe prijzen. Ideaal voor wie betaalbare en stabiele game- of VPS-hosting zoekt.

zeker een aanrader

7. lokakuuta 2025

Not recommended

Bought Minecraft Hosting, received an error after payment, and received nothing. NOT RECOMMENDED. Tickets are not responded to.

2. lokakuuta 2025

Good afternoon,

I'm sorry you've experienced this. However, our investigation has shown that we found nothing in our system. I would like you to take your review offline yourself, as this is not permitted under Trustpilot's Terms of Service.

Kind regards,
Team | Epicnode

Saanut 4/5 tähteä

Goede server voor weinig geld

9. elokuuta 2025

Hele goeie service!!

Hele goeie service!!

11. heinäkuuta 2025

Goededag,

Fijn dat u het zo goed heeft ervaren! Ik zou u graag willen bedanken voor het tijd nemen om een review te kunnen plaatsen op trustpilot!

Met vriendelijk groet,
Founder of Epicnode

Saanut 4/5 tähteä

ik vind het een slechte server hosting provider

Het is een goede server die ook 24/7 openstaat en ook nog eens goedkoop is! Ik had een klein probleem maar dat is snel opgelost. De hulp van de eigenaar was ook goed! juni 2025

25. kesäkuuta 2025

best goed

de hosting is best goed, alles loopt lekker en bied goeie service. alleen waarom ik ze vier sterren geef en geen vijf is omdat ze te veel vragen naar geld en ook in mijn dm vraagt hij dat ik iets wil kopen en dan zeg ik nee en de volgende dag vraagt hij het weer.

20. toukokuuta 2025

beste host heel goed!

20. toukokuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

het is een goede gamehosting

3. huhtikuuta 2025

Giveaway

Super fijn! Ik had een giveaway gewonnen, en niet lang daarna was mijn product ontvangen! Goede service!

27. maaliskuuta 2025

5 sterren van Siano!

De owner is lief.

De owner is heel lief en zorgt voor alles. Er is snelle services en is een goede hosting!

25. maaliskuuta 2025

Dutchcraft

Owner helpt je goed als er iets mis is

En makkelijk panel

27. helmikuuta 2025

Saanut 5/5 tähteä

Ben er zeer tevreden ovr raadje dezezeker aan

Was ereerst niet te vreden over maar nu wel en is de beste hossting raad het jullie echt aan zr hellpen in de dcook met je server custom plugins en meer

14. helmikuuta 2025

Founder Of Epicnode

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin