Knallbra side! Svarer kjapt på henvendelser, rask levering og god innpakning. Anbefales!
Yritys on vastannut
Pakken var pakket veldig forsvarlig og bra, og var hjelpsom og rask på spørsmål jeg hadde på mail, så kan virkelig anbefale å handle her!
Yritys on vastannut
Nettbutikken er oversiktlig. Enkel og rask betaling. Rask Respons fra selger. God service ! Gode priser ! 5 stjerner fra meg !
Yritys on vastannut
Veldig bra leveranse god kundeservice jeg anbefaler Epicards hvis du skal kjøpe pokemon kort og sånn😁
Yritys on vastannut
Epicards.no er en norsk nettbutikk dedikert til alle som elsker samlekort, spill og Pokémon-universet. Vi tilbyr et bredt utvalg av Pokémon-kort, boosterpakker, Elite Trainer Boxes, samlebokser og tilbehør til både samlere og spillere. Vår lidenskap for kortspill gjør at vi alltid holder oss oppdatert på de nyeste seriene, eksklusive produkter og spesialutgivelser. Hos oss er kvalitet, service og trygg handel i fokus. Vi sender raskt fra vårt lager i Norge, og du får varene levert trygt og godt pakket. Alle produktene våre er originale og kommer fra pålitelige leverandører. Vi ønsker å skape en nettbutikk hvor både nye og erfarne samlere kan finne alt de trenger på ett sted. Derfor legger vi vekt på gode produktbeskrivelser, tydelige bilder og konkurransedyktige priser. Epicards.no er mer enn bare en butikk – vi er en del av samlerfellesskapet. Vi deler nyheter, tips og inspirasjon gjennom vår blogg og sosiale medier, slik at du alltid kan holde deg oppdatert på Pokémon-verdenen. Velkommen til Epicards – Din samlekort reise starter her.

Vastaus yritykseltä EpiCards
Knallbra side! Svarer kjapt på henvendelser, rask levering og god innpakning.
Anbefales!

Vastaus yritykseltä EpiCards
Flott innpakkede varer og rask levering,vil absolutt anbefale Epicards!🙂👌🏻

Vastaus yritykseltä EpiCards
Fantastisk support og rask levering. Anbefales på det sterkeste🤩

Vastaus yritykseltä EpiCards
Flott side å handle fra. Super raske. Kommer garantert å handle her fler ganger 😁😅

Supert kundeservice og alltid fått det jeg har bestilt godt innpakket! 5/5