Door de positieve ingesteldheid en het professionalisme van de persoon in kwestie, die ook nog uitleg gaf over wat er nog beter kan, gaf dit een gevoel dat de persoon zijn job tot in detail kende.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Heel blij met aanpak van deze keurder. Er werd snel gereageerd op mijn online aanvraag, in de kerstvakantie. De keuring verliep helemaal volgens afspraak, kreeg ook bijkomende info. Rustig en efficië... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Topman Wat we nodig hadden: inlichtingen over wat EPC inhoudt welke werken best eerst doen enz.zijn ons duidelijk uitgelegd.En een goede 200Euro voor 3uur woning onderzoek en attest van 14 pagina’s... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Uw EPC-, asbest- en elektriciteitskeuring vlot geregeld in één klik. Wij ontzorgen u van A tot Z met een servicegerichte aanpak en een ervaren team professionals. Schakel ons in bij het aanvragen van de verplichte keuringsattesten bij verkoop, verhuur, renovatiewerken, premieaanvragen en financiering.
Wirixstraat 63, 2845, Antwerpen, Belgia
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

Vastaus yritykseltä EPC Keuring Antwerpen
Zeer vriendelijke keurder met kennis van zaken. Bruikbare tips en adviezen gekregen. Heldere communicatie en alle afspraken zijn stipt nagekomen. Een aanrader.
Geweldige kerel! Heel correct en top service. Komt zijn afspraken na!
Zeer correcte en vriendelijke heer die de vaststelling kwam doen.
Snel doorsturen van de resultaten van de EPC.

Vastaus yritykseltä EPC Keuring Antwerpen
Zeer professioneel, alles zeer snel in orde en correct afgewerkt, ik ben tevreden

Vastaus yritykseltä EPC Keuring Antwerpen
Zeer correcte en vriendelijke expertise. Vlotte afhandeling.

Vastaus yritykseltä EPC Keuring Antwerpen
Ik ben zeer tevreden over de EPC-keuring en de asbestkeuring. De inspecteur was professioneel, grondig en respectvol voor mijn eigendom. Nadat hij de staaltjes voor de asbestkeuring heeft genomen heeft hij ook meteen de gaatjes weer opgevuld met een filler. Hij legde het proces duidelijk uit en beantwoordde al mijn vragen. Het rapport was na een week al klaar. Ik waardeer de deskundigheid van de inspecteur.
Zou het zeker aanbevelen!

Vastaus yritykseltä EPC Keuring Antwerpen
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.