Elendig kvalitet !!! Man skulle ikke tro at det er faguddannede bagere & konditorer der arbejder der... Men det er det måske heller ikke , for så havde kvaliteten været langt højere & klasser over... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Vi lejede værelse til rimelige priser. Fint og rent. Lejer man gennem deres hjemmeside enobageri.dk får man morgenmad med i prisen. Bageriet fortjener mange stjerner. Stort udvalg mums hvor var der m... Näytä lisää
Vi havde lejet et værelse til overnatning og blev mødt med venlighed og hjælpsomhed selv om vi kom efter “lukketid” Vi blev indlogeret i det mest fantastiske værelse, stort, flot og rent og så var... Näytä lisää
Virkelig dejlig oplevelse lige fra vi ankom, fik vist værelset og fik et par dejlige kardemomme snurrer som velkomst. Værelset var smukt indrettet og meget gennemført i stilen. Morgenmaden blev i... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Enø Bageri er et konditori, bageri og mejeri. Hos os kan du kan nyde hjemmelavet is, kaffe, chokolade samt alle vores lækre kager m.m.
Yhteystiedot
Ved Broen 6, 4736, Karrebæksminde, Tanska
- enobageri.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Meget dårlig oplevelse
Under mit besøg på campadventure ville jeg prøve hjemmelavet is fra Enø Ismejeri. Det var en KÆMPE skuffelse. Isen smagte ikke af noget og den hjemmelavede guf var alt for stiv og fyldt med kæmpe klumper, som ikke kunne bides over. Kan IKKE anbefale deres is og specielt ikke deres guf!
Nedladende opførsel over for ung pige…
Nedladende opførsel over for ung pige til jobsamtale af Ejeren Klaus.
Hun gik grædende derfra
Dårlig oplevelse
En bekendt har for nylig været til jobsamtale hos jer.
Vedkommende kom grædende ud derfra, efter at have snakket med ejeren. I 20 minutter er vedkommende blevet svinet til, fik både fortalt at håret var grimt, om vedkommende var ordblind da der var et ord der ikke var blevet stavet korrekt. Der blev også spurgt om, om vedkommende aldrig havde været med sine forældre på arbejde. Der blev spurgt om vedkommende kunne arbejde under pres, og der blev der svaret ja, hvorefter chefen svarede “ja, jeg tror at jeg kan flyve op til månen”. Til sidst blev der sagt at vedkommende ikke var gammel nok, hvilket jeg er uforstående overfor, da vedkommende havde skrevet en jobansøgning med alder.
Da vedkommende kommer hjem, bliver hun ringet op fire gange, omkring en oplæring et andet sted, hvor ejeren af Enø bageri også er chef. Hvilket der blev takket pænt nej tak til, efter sådan en behandling.
Hvorfor så kalde til samtale? Og have samvittighed til at snakke så meget ned til et ung pige, som prøver at tjene sine egne penge?
Tusind tak for hjælpen Klaus, det er en ommer
Flot men kvaliteten halter
Skøn placering og flot udvalg af kager der også ser rigtig lækre ud.
Desværre smager kagerne kun middelmådigt. Jeg tror de bruger margarine istedet for smør, de smager i hvert fald meget sådan. Så kagerne er flotte men når man sætter tænderne i dem, skuffes man af en fæl margarinesmag og fedtet fornemmelse i ganen. Har købt kager der mange gange, og gør det nok igen da de ligger tæt på vores sommerhus, men det er det samme hver gang. Haha ja jeg er nok ikke for smart :). Please, bager brug nu nogle ordentlige råvarer.
En dejlig oplevelse at overnatte på Enø…
En dejlig oplevelse at overnatte på Enø Bageri i det skønneste værelse, nærmest en lille lejlighed.
Besøget i bagerens cafe var også en oplevelse værd, tror aldrig jeg har set så store kager og til priser der er til at betale.
Ikke sidste gang vi overnatter der.
Bare sådan en lille ting som at bageren havde to kager med, da vi tjekkede ind på værelset (lejligheden), som vi kunne nyde til vores eftermiddagskaffe/te, det er sådan noget der luner og bliver husket.
Hyggeligt sted at sidde og få kaffe og…
Hyggeligt sted at sidde og få kaffe og kage og is udenfor om sommeren. Men personalet🙄 De virker totalt ligeglade med mig som kunde, det er en ren ekspeditionssag. Vi føler os på ingen måde velkommen og bliver irriteret over deres indstilling. Nu prøver vi en gang til, og hvis det igen er samme oplevelse, ja så er der en kunde mindre. Synd for det kræver ikke så meget. Sidste år på julemarkedet på Gavnø Slot var det en totalt anderledes oplevelse. Her var varme og interesse for kunderne. Højt humør og en dejlig positiv stemning som naturligvis smittede af på kunderne. Super oplevelse. Men i butikken🥴 ikke rigtig
Vi kan på ingen måde anbefale Enø…
Vi kan på ingen måde anbefale Enø isbilen der kommer hjem til jer.
Vi stod Forventningsfulde med 87 børn og voksne og ventede på lækker is til afslutning i vores
klub. Bestillingen var lavet 2 måneder i forvejen, hvor vi specifikt havde bestilt isvarianter, som passer godt til børn, ligesom vi havde bedt om vafler.
Dog kom der hurtig skår i glæden, da isbilen mødte op med alt andet, end det vi havde bestilt.
Der var ikke den store forståelse fra ismanden, da vi fortalte, at dette ikke var, hvad vi havde bestilt.
Hans kommentar var at ” is er vel bare is og vi måtte kunne forstå de havde travlt på Enø og derfor ikke kunne levere, de produkter vi ønskede”.
Vi kontaktede straks butikken på Enø, som kunne oplyse at de smagsvarianter, som vi havde bestilt alle var på lager, og at bilen var pakket forkert.
Ved bestilling havde vi fået oplyst, at guf var med i prisen, men heller ikke det var med i bilen.
Da 20-25 børn havde fået is, var der ikke flere vafler i bilen (på trods af at vi ved bestilling havde oplyst forventet antal personer, samt bestilt vafler). Det var enormt skuffende!
Men allermest skuffede er vi over Enø is’ behandling af vores klage.
Manden i isbilen synes blot at vi skulle være taknemmelige og fra ejer af Enø is har der heller ikke været nogen forståelse for situationen.
Herfra giver man udtryk for at vi har ”spist for meget is”, og at vi jo slet ikke har betalt for kørsel?!
Hvordan kan man det, når vi bestiller deres tilbud, der hedder ”spis hvad du kan på 1 time” og ved bestilling oplyser forventet antal personer. Vi har sågar fået et skriftligt tilbud fra dem, heraf fremgår ikke at der skal betales for kørsel (hvilket vi i øvrigt hellere end gerne havde gjort, hvis det havde stået på tilbuddet).
Som hovedet på sømmet er det heller ikke lykkedes os at få en kvittering til vores regnskab for vores betaling af isbilen. Den nægter ejer at sende til os – Det kan man så selv gøre sine antagelser om hvorfor.
Konklusionen fra vores side må være: Lad vær med at bestille isbilen hjem fra Enø is
Magen til dårlig service skal man lede længe efter!
Den bedste is nogen sinde
Dårlig kompensation for manglende…
Dårlig kompensation for manglende indhold i dyre sandwichs
Bestilte 7 stk. sandwich med kylling og bacon til en hyggetur. Der var ikke et eneste stykke bacon i de 7 sandwich. Da jeg reklamerede, kunne jeg få et stykke brød næste dag efter middag som kompensation. Jeg har endnu brødet tilgode!!!!!!!!!!!!!!!
Dyrt og man fornemmer at wienerbrødet…
Dyrt og man fornemmer at wienerbrødet klister til ganen. Mon der er brugt rigtig god kvalitets smør???
Helt igennem et fantastisk…
Helt igennem et fantastisk overnatningssted. Nyt og lækkert og der mangler intet. Kan stærkt anbefales
Overnatning på Enø Bageries…
Overnatning på Enø Bageries hotelværelser - det fås næsten ikke bedre. Værelsets faciliteter helt i top, medarbejdernes service også helt i top - og morgenmaden indtaget i bageriets cafe var fristende god imellem de mange muligheder. Og så må man ikke glemme den gode udsigt fra caféen direkte til havn og "græshoppebroen" der gik op hver gang et fragtskib skulle ind til eller ud fra Næstved. Det talte kun for en gentagelse af opholdet.
Fantastisk stemning
Fantastisk stemning, altid smilende medarbejdere. Bedste bryllupskage jeg har smagt
eeeelsker kage
fantastisk stemning, hyggelige omgivelser og kold øl
Vi er holdt helt op med at købe brød og…
Vi er holdt helt op med at købe brød og kager hos bageren. Morgenrøden er tørt og kedeligt, snegle mm er der massere af men det kan du købe bedre i spar. Hvor er de lækre flødeskumskager og lagkager henne som man forventer når man kalder sig konditori det kan man kigge længe efter. Det eneste der virkelig er værd at købe er deres hjemmelavet is som også er super god
Køb ikke en bryllupskage hos Enø bager
Køb ikke en bryllupskage hos Enø bager, hvis du ønsker et tilfredsstillende resultat.
Vi mødtes med Klaus fra Enø bageri for at bestille en bryllupskage. For det første kommer han 20 minutter for sent. Der bliver kun snakket udseende. Forslag til smag bliver nedskudt med alle kan lide chokolade og jordbær.
Der bliver reklameret for deres kagebord, hvor man kan smage forskellige kombinationer. Det vil man jo gerne idet smag er en essentiel del af en kage. Vi bestiller bord og melder vores ankomst i forventning om at der vil være noget. Der er intet der bare ligner smagsprøver til en bryllupskage. Selve oplevelsen var kaotisk. Vi var 6 personer og der står 16 til fødselsdag som mangler bord. Derfor hapser de vores bord så vi sidder 6 mennesker rundt om to små caféborde. Det er simpelthen ringe service. Alle har jo bestilt bord så det kan ikke overraske at 16 ankommer.
Men jeg bestiller alligevel en prøvekage, som aftalt og må så vælge kombinationen jordbær /chokolade.
Vi får den mest tarvlige kage. Klasker sammen når man skærer i den. Tynde bunde der lige så godt kunne være købt i Netto. Det er simpelthen bunden af bunden. Udseendesmæksigt er den på ingen måde pyntet som aftalt. Hvordan i alverden skal man vide om kagens udtryk er flot nok. Når der ingen gang er overtrukket fondant henover men blot en lille tyk kage med marcipan.
Jeg giver udtryk for at det er ringe at den ikke er lavet som aftalt. Klaus' svar er blot. Du skriver for mange mails og spilder min tid. Om jeg så havde skrevet 100 mails så giver Klaus´ kommunikation ingen mening. Han vil bare have det overstået hurtigt, for han har alt for travlt til at lytte til ønsker til udseende og smag. SÅ sig dog for starten hvordan tingene er, i stedet for at spilde min tid og jeg nu tre uger før brylluppet skal finde en ny bager. Hvilket jeg har gjort fra Glumsø bager, fin service og altid en god kvalitet.
95 for kold bacon æg og pølser
95 for kold bacon æg og pølser. Cacao kaffe og te jo fint kold Mathilde cacao på papkaton. Det kan ikke anbefales. Man kan tro at bare at tænde for apparatet er godt nok det er ikke iorden. mad der er langsomt kølet må ikke varmes op til lunken især ikke æg. så efter at have ventet længe, min kærste blev færdig med at spise og der endnu ikke var varmt bacon, æg eller pølser, bad jeg selv om at få pengene igen. og det skal bemærkes at selv efter at der var tænt, varmede den ikke. som skrevet man luner ikke æg op til lunken efter det er koldt. man laver nyt varmt til kunderne. det gjorde de ikke !
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.