Elendig kvalitet !!! Man skulle ikke tro at det er faguddannede bagere & konditorer der arbejder der... Men det er det måske heller ikke , for så havde kvaliteten været langt højere & klasser over... Näytä lisää
Vi lejede værelse til rimelige priser. Fint og rent. Lejer man gennem deres hjemmeside enobageri.dk får man morgenmad med i prisen. Bageriet fortjener mange stjerner. Stort udvalg mums hvor var der m... Näytä lisää
Vi havde lejet et værelse til overnatning og blev mødt med venlighed og hjælpsomhed selv om vi kom efter “lukketid” Vi blev indlogeret i det mest fantastiske værelse, stort, flot og rent og så var... Näytä lisää
Virkelig dejlig oplevelse lige fra vi ankom, fik vist værelset og fik et par dejlige kardemomme snurrer som velkomst. Værelset var smukt indrettet og meget gennemført i stilen. Morgenmaden blev i... Näytä lisää
Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto
Enø Bageri er et konditori, bageri og mejeri. Hos os kan du kan nyde hjemmelavet is, kaffe, chokolade samt alle vores lækre kager m.m.
Ved Broen 6, 4736, Karrebæksminde, Tanska
- enobageri.dk
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Høj kvalitet
Fik brød og is i en meget høj kvalitet, som står fuldstændig på linje - eller endda lidt over - mange andre gode bagere :)
Rigtigt godt brød og dejlige kager samt…
Rigtigt godt brød og dejlige kager samt is. Venlig personale og særdeles rar ejer.
Dygtigt håndværk
Dygtigt håndværk. Is med respekt for råvarerne. Helt fra den økologiske mølk hentes og til det er serveret for mig som kunde. Løkkert brød.
Enestående bagværk
Enestående bagværk. Håndværk fra start til slut. Jeg har handlet hos Enø Bageri siden de startede og har ALTID været yderst tilfreds. Min varmeste anbefaling til klaus og hele holdet.
Enø Bageri laver det bedste brød
Enø Bageri laver det bedste brød, man kan få. De har en indbydende forretning, hvor det altid bugner med brød og kager på hylderne. Selv hvis man kommer lige inden lukketid, også i lavsæsonen. Vi kommer der jævnligt og køber brød året rundt. 5 STORE stjerner herfra.
Fin kvalitet som forventet i henhold…
Fin kvalitet som forventet i henhold til andre bedømmelser her på siden
Dejligt bagerbrød og god og høflig…
Dejligt bagerbrød og god og høflig betjening.. Alle gode anbefalinger herfra. Besøgte campingpladsen ved siden af og benyttede bageren flere gange.. vh Allan fra Odense
Skønt bageri 😊
Sødt og venligt personale, med super service. Dejligt bageri, med bl.a. lækkert brød og is 😊
Altid lækkert brød og velsmagende og…
Altid lækkert brød og velsmagende og lækre is :-)
Fantastisk bageri
Skøn lille perle med fantastisk service og lækkert brød!
Lækkert bageri
Dejligt med ydmyghed, det skal I have ros for.
Lækkert brød og fin betjening
Lækkert brød og fin betjening. Kører gerne langt for den kvalitet.
Mange lækre smagsvarianter af is
Mange lækre smagsvarianter af is, altid et besøg værd! Søde unge mennesker, god betjening.
Kan KUN anbefale
Det er simpelthen så trist, at være vidne til den absurde shitstorm som Enø bageri skal lægge skuldre til i disse dage. Kort fortalt ryger der desværre ved en fejl et lille stykke papir fra en melpose i dejen og bliver bagt i et bød. Kunden som køber brødet kommer tilbage og klager (om jeg fatter hvorfor - det var tydeligvis en fejl?!) og får som undskyldning to brød af bageriet. Han kommer dagen efter og vil nu afpresse Enø bageri for penge, hvilket de heldigvis ikke går med til. Kunden går derfor i stedet ind i en større hævnaktion og får alt og alle til at give dårlige anmeldelser. Og nu har Enø bageri pludselig 40% 1 stjerne. Absurd!!
Jeg er kommet hos Enø bageri igennem flere år. Nauja, Michael pg Klaus er de sødeste mennesker og deres bagværk er helt fantastisk! Og deres is!!!!! Prøv at kigge på Instagram - det er simpelthen så lækkert!!!!! Og bageriet er i sig selv rigtig hyggeligt med plads til at spise og få en exceptionel god kop kaffe 🥰
Så til dig, som forsøgte at afpresse Enø bageri og nu står bag denne shitstorm: hvis du går ind på Enø bageri’s Facebook side, vil du kunne se, at det med sikkerhed har forøget bageriets kundekreds. Der er nu mennesker hele vejen i Jylland, som har hørt om dine eskapader og nu planlægger at tage til Karrebæksminde, for at smage bageriets fantastiske brød. Dine ubehageligheder vil med tiden falde i baggrunden og blive glemt, men Enø bageri vil blive ved med at være kendt for deres fantastiske brød, fantastiske is og fantastiske service!
Bedste brød i det sydsjællandske