Banner for Enginio

Enginio Arvostelua 119

TrustScore 2/5 tähteä

1,8

Saanut 1/5 tähteä

Eigenlijk niet eens 1 ster waard. Ben al maanden met ze aan het mailen over 200 euro cashback. Steeds wel antwoord terug dat het eraan komt maar systeemproblemen enz.net als de andere verhalen hieron... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Waardeloos, cashback van Philips in december aangevraagd. Maar net als de andere reviews, nul cashback ontvangen. Er is al 2 maanden wat aan de hand met systemen en de betaling komt er echt aan (niet... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

29 December 2025 Philips 65OLED810 gekocht met €100,- cashback. Aan alle voorwaarden voldaan. Iedere keer excuus mails van Enginio ontvangen, maar geen stuiver cashback. Heb ook mijn gegronde t... Näytä lisää

Saanut 3/5 tähteä

Het heeft lang geduurd en ik dacht ook even dat ik de 100 euro cashback nooit zou ontvangen maar het is vandaag eindelijk op mijn rekening gestort. Ik heb daarvoor geen contact hoeven opnemen maa... Näytä lisää

1. Ohjelmistoyritys
  2. Online-markkinointitoimisto
  3. Verkkopalveluyhtiö

Yrityksen kirjoittama

Enginio AB är en svensk digital plattform för kund- och konsumentaktivering. Enginio kombinerar världsunika funktioner (realtime cashback, AI kvittoscanning) med modulära kampanjverktyg, omnichannel aktivering och realtidsdata – allt byggt med GDPR vänlig design – vilket gör plattformen innovativ, flexibel och effektiv för global marknadsföring. Vad gör Enginio unikt? Helautomatiserad cashback: Först i världen med direktutbetalning via Swish eller kreditkort (Visa/MasterCard) i realtid – globalt stöd över 120 länder. AI-baserad kvittoscanning: Möjliggör validering av köp utan kassasystemsintegration, från både fysiska och digitala kvitton. Modulbaserad self-service: Underlättar skapandet av kampanjer – tävlingar, kuponger, lojalitetsprogram, e shops, QR koder – utan kodning eller driftavbrott. Omnichannel engagemang: Kampanjer kan lanseras sömlöst i butik, online, sociala medier eller via annonser – allt i realtid med dashboards och analyser. Starkt GDPR fokus & global skalbarhet: Konsumentcentrerat dataskydd, lagrat integritetsvänligt, i linje med globala regler. Flera ledande företag (Tele2, Häagen Dazs, De’Longhi, Candy King) använder Enginio för blitz kampanjer, bundlingar, spel, lojalitet och merchandise-köp, all med realtidsinsikter och minimal administration.

1,8

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

On vastannut 22 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden

Tragiskt att läsa/se

Det är ju tragiskt att läsa så mycket negativa omdömen.... Svaren från företaget är ju mer eller mindre ett standard svar. Mitt omdöme är oxå negativt. och kan bara hålla med exakt av vad dom andra skrivit. Bökigt..... långa väntetider...... frakt bokad... sen händer inte mycket. Dock har jag fått svar på mail, men dom ger inte speciellt mycket klarhet. Frågan är varför Enginio drar ut på sakerna? Viss tid förstår man pga ""ångerrätten"" vilket är helt logiskt. Men resten? får dom betalt för att förhala processen? Märkligt att så stora företag ""Tele2"" i detta fallet. Pinsamt skulle jag vilja påstå.

8. elokuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Thomas och tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du inte fått den upplevelse du hade förväntat dig.
Eftersom vi är en teknisk plattform som hanterar insamlingen av köpinformation i början av kampanjen, finns det vissa delar, såsom logistik och tillgänglighet av produkter, som tyvärr ligger utanför vår kontroll.

Vi tar dock givetvis vårt ansvar och vill att våra användare ska vara nöjda. Vi följer alltid de villkor som gäller för erbjudanden och kampanjer, men vi förstår att det kan upplevas frustrerande om något inte blivit som du önskat.

Om du fortfarande har frågor eller behöver hjälp är du varmt välkommen att kontakta oss på support@enginio.io.

Aankoop Stiga Robotmaaier.

Bij de aankoop van een Stiga robotmaaier per 27.05.2025 moet ik een premie van € 150 ontvangen. Nog niets ontvangen !!
Slechte zaak !!!!!!

27. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hallo en bedankt voor je feedback!

Het spijt ons te horen dat je niet de ervaring hebt gehad die je mocht verwachten. Aangezien wij een technisch platform voor campagnes zijn, liggen sommige zaken zoals logistiek en beschikbaarheid van producten helaas buiten onze controle. Toch nemen we onze verantwoordelijkheid en willen we dat gebruikers tevreden zijn.

We volgen altijd de voorwaarden die gelden voor aanbiedingen en campagnes, maar we begrijpen dat het frustrerend kan zijn als iets niet gaat zoals het hoort.

Als je nog vragen hebt of hulp nodig hebt, neem dan gerust contact met ons op via support@enginio.io.

Met vriendelijke groet,
Enginio Klantenservice

Applied for a cashback

Applied for a cashback.
Recieved an email that it was on the way. This was 3 weeks ago. Still haven’t seen anything.
Shame.

23. heinäkuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Thank you for sharing your experience!
We’re truly sorry to hear how you feel. It sounds like something went wrong, and we’d like to get to the bottom of it.

Please contact us again at support@enginio.io so we can follow up and assist you in the best possible way.

We take all feedback very seriously and, of course, want our customers to feel secure.

Best regards,

Saanut 1/5 tähteä

Gick på tele2 erbjudande om ps5 via…

Gick på tele2 erbjudande om ps5 via Enginio. Fick aldrig ps5 och när man ringer dom så var det tydligen för sent och kampanjen hade utgått.. inge bra alls..

23. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Linda och tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du inte fått den upplevelse du har rätt att förvänta dig. Eftersom vi är en teknisk plattform som hjälper till att samla in information om köpet under den aktiva kampanjperioden kan vi tyvärr inte fatta beslut när kampanjen har avslutats, detta ligger tyvärr utanför vår kontroll.

Saanut 5/5 tähteä

Precis som utlovat så tog det på…

Precis som utlovat så tog det på pricken 30 dagar att få playstationet. Inget krångel. Inga svårigheter. Mycket nöjd.

19. maaliskuuta 2025

Hej William,

Tack för att du tog dig tid att skriva till oss. Vi är glada över att höra att du är nöjd med din upplevelse.

Du är alltid varmt välkommen tillbaka!

Den store bedragaren

Jag beställde en Samsung-flik från comviq och jag har inte fått den än. De skickar dig till comviq, comviq skickar dig till Enginio. Det pågår en stor bluff mellan dem. Varan du vill ha förlorar sitt värde med tiden och det finns ingen kompensation för det.

24. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej, och stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback!

Vi är ledsna över att din upplevelse inte blev som du hade hoppats. Vi gör vårt bästa för att allt ska fungera så smidigt som möjligt, men som en teknisk plattform för kampanjer kan vi tyvärr inte styra över allt, till exempel logistik och produkt­tillgänglighet. Vi förstår såklart att det kan kännas både tråkigt och frustrerande när något inte blir som det ska.

Vi vill att alla våra användare ska känna sig trygga och nöjda, och vi tar dina synpunkter på största allvar. Vi hoppas verkligen att du vill ge oss en chans att visa att vi kan göra det bättre nästa gång.

Om du har fler frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med just nu, tveka inte att höra av dig till oss på support@enginio.io, vi finns här för dig!

Saanut 3/5 tähteä

Gällande playstation 5

Gällande playstation 5. Sitt lugnt i båten. Ja de tar tid ca 3 månader för mig och fanns registrerat 2 veckor i postnordappen innan det skickades. Frustrerande ja. Men den dyker upp. Ingen är lurad.

7. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Tack Robert, för att du delar med dig av din upplevelse!

Din feedback är väldigt viktig för oss och hjälper oss att förbättra våra processer. Om du har några frågor kvar eller behöver hjälp, tveka inte att kontakta oss på support@enginio.io, vi finns här för dig!

Med vänliga hälsningar

Saanut 1/5 tähteä

Nappade tyvärr på Tele2s erbjudande om…

Nappade tyvärr på Tele2s erbjudande om ett PS5. Gör inte om mitt misstag. Riktigt uselt av både Tele2 och Enginio. Ingen återkoppling, ingen vet något, hur kan man ha ett sånt erbjudande när man inte ens vet när eller om man får ett? Har väntat i tre månader nu. Mailat men får inget svar.

Håll er borta från Tele2

6. maaliskuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Andreas, och stort tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback!

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte blev som du hade hoppats. Vi gör alltid vårt bästa för att allt ska fungera så smidigt som möjligt, men som en teknisk plattform för kampanjer kan vi tyvärr inte styra över allt, till exempel logistik och produkt­tillgänglighet. Vi förstår såklart att det kan kännas både tråkigt och frustrerande när något inte blir som det ska.

Om du har fler frågor eller om det är något vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig till oss på support@enginio.io, vi finns här för dig!

Very poor service

Very poor service, i got an offer from Tele2 where a phone comes with PS5, i was told that could it take up to a month to get it, but I got it after more then 2 months after a lot of discussions with Tele2 customer service. Today I got an SMS for package from Postnord, but it's not registered to the app

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Thank you Dimitar, for sharing your experience with us!

We’re truly sorry to hear that your experience did not meet your expectations. It sounds like something didn’t go as it should, and we’d like to make things right.

Please reach out to us again at support@enginio.io, and we’ll do our best to assist you as quickly and thoroughly as possible.

We take all feedback very seriously and genuinely want our customers to feel supported and valued.

Best regards,

Fortfarande inget leveransdatum efter mer än 2 månader

Ingen återkoppling om man inte frågar.

För mig är det egentlige Tele2 jag gjort affär med men företaget Enginio ska på något stå för leveransen. Tele2 levererar inte vad de utlovat. Barnen tror att vi blivit scammade av Tele2.

Det har nu gått över 2 månader utan leverans eller återkoppling om förväntad levereras.

27. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej och tack för att du tog dig tid att dela med dig av din feedback!

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte motsvarade dina förväntningar. Som en teknisk plattform för kampanjer gör vi vårt bästa för att allt ska fungera så smidigt som möjligt, men vissa delar, som logistik och produkttillgänglighet, ligger tyvärr utanför vår direkta kontroll. Samtidigt tar vi självklart ansvar för att du som användare ska känna dig nöjd och väl omhändertagen.

Vi följer alltid de villkor som gäller för våra kampanjer, men vi förstår att det kan vara frustrerande när något inte blir som man tänkt sig.

Om du har några ytterligare frågor eller behöver hjälp är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på support@enginio.io, vi hjälper dig gärna!

Scam

Jeg returnerede et Philips TV, der havde indgået partnerskab med Enginio og jeg skulle derfor have refunderet købsbeløbet fra Enginio. Det lykkedes først efter 2 måneder, en masse frustrerende mailing og utallige dårlige løgnehistorier fra Enginio. Deres forretning er bygget op på at holde forbrugeren hen i en længere periode i håb at personen opgiver sit krav. Jeg betragter firmaet og dets ansatte som en form for professionelle bedragere.

20. joulukuuta 2024

Vastaus yritykseltä Enginio

Tak Peter, fordi du deler din oplevelse. Din feedback er vigtig for, at vi kan forbedre vores proces.
Har du stadig noget, du mangler svar på, så kontakt os på support@enginio.io

med venlig hilsen

Playstation 5 som aldrig kommer

Beställde och registrerade en telefon så att jag skulle få en Playstation 5 den 19 december. Nu två månader senare har jag ännu inte fått konsolen. I kontakt med engenio har jag fram tills idag bara fått att de är försenade och att jag får vänta. Detsamma i kontakten med tele2. Fick efter mycket chattande idag med tele2s ,ganska otrevliga ,kundtjänst svar från engenio via mejl att jag ska få min konsol inom 4 veckor. Så ytterligare en månad ska alltså passera för att jag ska få det jag faktiskt beställt. Tycker att hanteringen är otroligt dålig. Hade jag inte kontaktat någon av parterna hade jag inte ens fått veta att leveransen var försenad. Känns ju ganska rimligt att är man försenad så informerar man om det. Men varför ha bra kundservice när den kan vara usel? Vill du veta hur det känns att känna sig blåst så kan jag rekommendera engenio!

21. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Elin, och tack för att du tog dig tid att dela din feedback!

Vi är verkligen ledsna över att din upplevelse inte blev som du hade hoppats. Som en teknisk plattform för kampanjer ansvarar vi för att allt ska fungera så smidigt som möjligt, men vissa delar som logistik och produkt­tillgång ligger tyvärr utanför vår direkta kontroll. Vi tar dock fullt ansvar för att våra användare ska känna sig nöjda och väl omhändertagna.

Vi följer alltid de villkor som gäller för de uppsatta kampanjerna, men vi förstår att det kan kännas frustrerande.

Om du har några frågor kvar eller behöver vidare hjälp, tveka inte att kontakta oss på support@enginio.io

Saanut 1/5 tähteä

Beställde en mobil från Tele2 i…

Beställde en mobil från Tele2 i december 2024 där en PS5 ingick som julklapp. Nästan två månader senare har jag fortfarande inte fått min PS5. Enginio svarar inte på mejl och Tele2 skyller på dem. Väldigt dålig hantering, ingen information eller lösning erbjuds. Rekommenderar inte!

18. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Osman, och stort tack för din feedback!

Vi beklagar verkligen att din upplevelse inte levde upp till dina förväntningar. Som en teknisk plattform för kampanjer har vi tyvärr inte alltid möjlighet att påverka delar som logistik och produkt­tillgänglighet, men vi tar självklart ansvar för att våra användare ska känna sig nöjda och trygga. Vi följer alltid de villkor som gäller för de uppsatta kampanjerna, men vi förstår att det kan upplevas frustrerande när något inte fungerar som det ska.

Om du har några frågor kvar eller behöver vidare hjälp är du alltid varmt välkommen att höra av dig till oss på support@enginio.io.

Saanut 1/5 tähteä

Första mejlet besvarades inte i…

Första mejlet besvarades inte i decembermånad och den mejltråd som jag har med dem nu… maken till så oprofessionellt företag har jag nog aldrig varit med om. Dem vägrar skicka min iPad som jag är berättigad via Tele2 till min bokföringsadress med hänvisning till orderbekräftelsens adress, men jag har hunnit flytta för länge sen! Svar dröjer även dem mer än en vecka mellan varje mejl

Så mellan 7/2 till 18/2 så har man fortsatt inte fått ärendet löst och jag har endast mottagit två svar — rekommenderas verkligen inte!

18. helmikuuta 2025

Hej och tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du inte har fått en bra upplevelse. Då vi är en teknisk plattform för kampanjer är det vissa bitar så som logistik och tillgänglighet av produkter som tyvärr ligger utanför vår kontroll men vi har givetvis ett ansvar och vill att användarna ska vara så nöjda som möjligt. Vi följer alltid de villkor som gäller för erbjudanden och kampanjer, men vi förstår att det kan upplevas frustrerande om något inte blivit som det borde.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde mitt 241216 och fick det till…

Beställde mitt 241216 och fick det till mitt postombud 250203. Jag var orolig ett tag över att jah inte skulle få mitt ps5 som lovat. Fick ringa till postnord, enginio , tele 2 och modina. Fick tyvärr inget bra svar förens jag mailade enginio vilket faktiskt gick bra. Fick svar dagen efter med en ursäkt och ett nytt lev datum.
Så i det hela år jag super nöjd.

3. helmikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Hardy, tack för din värdefulla feedback.

Vi uppskattar verkligen att du tog dig tid att dela dina synpunkter med oss. Din återkoppling är avgörande för vår fortsatta utveckling och förbättring av tjänsten. Det gläder oss särskilt när vi får ta del av positiv respons.

Vi ser fram emot möjligheten att få välkomna dig tillbaka och hoppas att du snart får anledning att använda vår tjänst igen.

Saanut 5/5 tähteä

Beställde 12/12 och fick PS5:an idag…

Beställde 12/12 och fick PS5:an idag 24/1, precis som utlovat!

24. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Rasmus! Tack för att du tog dig tid att ge oss feedback.

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att bli ännu bättre. Det är alltid extra roligt när vi får höra positiva saker!

Vi hoppas verkligen att du snart använder vår tjänst igen, du är varmt välkommen tillbaka när som helst.

Allt gott,

Jag känner mig lurad.

Jag känner mig lurad.
Vi skulle fått en ps5 från Tele2 genom Enginio.io,
de lovad att leverera innan julafton, idag 23:e januari har de inte skickat och inte ens svarat på mina mejl. Man kan inte ringa heller för de har inget telenum. När man ringer tele2 så säger de att de kan inte göra nånting åt detta, och jag måste bara vänta och till och med de sa till mig att det är inte säkert att jag ska få ps5. Så fruktansvärt dåligt.

23. tammikuuta 2025

Hej och tack för din feedback!

Vi är ledsna att höra att du inte fått den upplevelse du har rätt att förvänta dig. Då vi är en teknisk plattform för kampanjer är det vissa bitar så som logistik och tillgänglighet av produkter som tyvärr ligger utanför vår kontroll men vi har givetvis ett ansvar och vill att användarna ska vara nöjda. Vi följer alltid de villkor som gäller för erbjudanden och kampanjer, men vi förstår att det kan upplevas frustrerande om något inte blivit som det borde.

Jag beställde 3 e december

Jag beställde 3 e december. Skillnad från er alla så fick jag alltid svar från deras sidan varje gång jag skrev till dom. Leveransen har varit försenad och då måste man ha bara tålamod. Idag 20 januari fick jag upp i postnords appen att min paket förbereds och är beräknad att komma under 2 dagar. Så ha tålamod och lna inte negativa betyg för ingenting.

20. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Rebecka, tack så mycket för din feedback!

Din återkoppling är viktig för oss eftersom den hjälper oss att utvecklas och bli bättre. Det känns extra glädjande när vi får positiv respons.

Vi ser fram emot att få välkomna dig tillbaka och hoppas att du snart får anledning att använda vår tjänst igen.

Skulle fått ps5 från Tele2 genom dem

Skulle fått ps5 från Tele2 genom dem, lovad leverans innan julafton, idag 17:e januari har de inte skickat och inte ens svarat på mina mejl som jag skickade för två veckor sen, de har inget nummer heller som man kan ringa, ringde tele2 och de säger att de kan inte göra nåt och jag måste bara vänta. Så fruktansvärt dåligt.

17. tammikuuta 2025

Saanut 4/5 tähteä

Fick PS5 som utlovat

Fick PS5 som utlovat, om än några dagar senare än jag förväntat mig

Om du väntar på paket så kika Postnord appen, fick sms först 3 dagar efter paketet anlänt till ombud

17. tammikuuta 2025

Vastaus yritykseltä Enginio

Hej Rasmus, och stort tack för att du delade med dig av din upplevelse!

Din feedback betyder mycket för oss och hjälper oss att ständigt bli bättre. Bra tips med Postnords app!

Du är alltid varmt välkommen tillbaka.

Enginio Support

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin