Leveringen af madrassen blev ved med at blive forsinket, og de kunne åbenbart ikke finde den på deres lager. Efter de 100 dage er jeg begyndt at få ondt i ryggen af madrassen, og vågner flere gange... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Min søn døjer med ryg problemer, og vi måtte på jagt efter en ny madras til ham, og vi faldt efter længere tids søgning over Emma Original Hybrid Cooling V2 madrassen, og den har gjort en kæmpe fors... Näytä lisää
Bestilte 31.10.23 og fik leveret 05.11.23 Chaufføren hjalp med at bære varerne helt ind. god service og support når man ringer. Var lidt betænkelig angående levering, da jeg havde set andre b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Jeg var virkelig skeptisk efter at have læst nogle af de 1-stjernede anmeldelser her på Trustpilot. Dem der dog havde modtaget deres madras var meget tilfredse og derfor tog jeg chancen. Måske var je... Näytä lisää
Yritys on vastannut
OBS: Emma madras ejer nu Emma.dk's domæne fra. 20.11.2021, og vi overtog disse profiler, så ikke alle anmeldelser er vores. Vi arbejder på at få dette ændret, så der ikke sker forvirring i at læse om anmeldelser fra vores firma Emma (madras) og det tidligere firma Emma.dk solgte (skønhedsprodukter) Deres anmeldelser er tilbage fra 22.04.2020 og siden deres opstart med Trustpilot.
Handel aldrig med dette firma!
Jeg har i halvanden måned forsøgt at returnere en topmadras og en hovedpude. Først adskillige e-mails for at få dem til at anerkende at jeg gerne vil benytte min returret (de lover 100 dages gratis prøve) og efterfølgende vil de kontakte et fragtfirma til afhentning. Jeg hører aldrig noget. To uger efter rykker jeg og får at vide at jeg skal donere madrassen. Jeg er utryg for at donere madrassen væk inden jeg har fået mine penge og de går tilbage til at jeg vil blive kontaktet af et fragtfirma. Da jeg igen rykker efter endnu noget tid hvor jeg intet har hørt, får jeg igen beskeden om at donere madras og pude væk.
Jeg giver det væk og nu svarer de overhovedet ikke på mine mails.
Dette er decideret bondefangeri at jeg skal bruge SÅ meget tid på at rykke og rykke for svar i øst og vest, men endnu ikke har set skyggen af mine penge.
Der må snart løbe renter på!

Vastaus yritykseltä Emma
Jeg bestilte og modtog en topmadras (med en måneds længere leveringstid end angivet). Den var ikke specielt god at ligge på, så jeg har nu i 3 uger (og med adskillige emails) prøvet at få den returneret, uden held. De bliver ved med at love at jeg bliver kontaktet af fragtfirmaet indenfor 3-5 dage, men der sker absolut intet.
Jeg opdaterer denne anmeldelse hvis jeg jeg får mine penge retur. Hold jer langt væk indtil da.
Opdatering 26/09/2024: Jeg skrev til "Gerald" d. 24/09. Intet svar endnu.

Vastaus yritykseltä Emma
Efter de 100 dage er jeg begyndt at få ondt i ryggen af madrassen, og vågner flere gange i løbet af natten fordi det gør ondt, når jeg skal vende mig. Den er ikke decideret hård, men den giver helt klart ikke nok støtte.

Ekseptionelt dårlig service.
Jeg returnerede varen inden for de 100 nætters prøve, og har efter tre uger endnu ikke modtaget refusionen fra firmaet. Når jeg kontakter dem med det, gå der flere dage før de svarer, og jeg får kun at vide, at der kan gå yderligere 7-14 hverdage før jeg får pengene, hvilket de skriver hver gang.

Vastaus yritykseltä Emma
Ganske tilfreds med Diamond topmadressen for at aflede kropsvarme. Den skrider dog mere end min tidligere topmadras.
gode topmadrasser til gode priser og hurtig levering
har købt firmaets produkter før, altid gode produkter, samt hurtig levering.
Kæmper med at få mine penge tilbage, efter returnering efter deres såkaldte ‘nemme søvngaranti med nem returnering’

Vastaus yritykseltä Emma
Jeg oprettede en ordre hos Emma.dk d. 19/8-24.
den 21/8-24 var jeg desværre nød til at annullere min ordre igen grundet uforudsete udgifter. Modtager AI genereret mails og der sker intet. d. 28/8-24 modtager jeg en sms/mail fra DSV der vil levere varen dagen efter,(på trods af at ordren er annulleret hos Emma.dk).
Jeg skriver til DSV at jeg ikke ønsker at modtage ordren da denne er ved at blive annulleret. De skriver 5 minutter efter at de sender varerne tilbage.
Emma.dk har trukket pengene på kontoen, trods ordren er annulleret 7 dage forinden. jeg kæmper stadig med at få pengene tilbage for vare jeg aldrig har set. 7/9-24.
Jeg er godt gal i skralden på dette firma over deres metoder...

Vastaus yritykseltä Emma
Jeg vil gøre alle opmærksomt på at Emma i Danmark har lukket alle sine aktiviteter d.31 august. Det er en utroværdig firma som sender auto svar forfattet af IA og det er den eneste kontakt form man har. Jeg har ventet på mine penge siden d. 10 august og hver gang jeg rykker for dem kommer de samme plader.

Vastaus yritykseltä Emma
D. 22.august købte jeg to madrasser ved Emma.dk. Prisen var 5000 kr, som jeg straks betalte. Svar fik jeg også med trackingnr. Og forventede leveringsdatoer mellem d. 26. Og 29.august. Jeg har intet hørt.
Nu kan je så læse at :” Emma vil fra den 31. august ikke længere operere i det danske marked”.
Jeg aner stadig intet som helst om hvornår/om jeg overhovedet får de to madrasser jeg har købt!
Hvis lukningen betyder jeg ikke får mine madrasser, forventer jeg snarest at få mine penge retur!
Jeg har henvendt mig flere gange, men får bare det samme intetsigende høflige standard AI svar med beklagelse og undskyldning. Og skriv ordrenummer og postnummer… men jeg får ingen svar!
Er der nogen der ved hvad jeg kan gøre mere?

Vastaus yritykseltä Emma
Fint at man kan orientere sig ordentligt om produktet inden man bestiller.
Jeg forsøgte at bestille en topmadras ved Emma,men min betaling ville ikke gå igennem . Skrev til dem og de sagde at jeg skulle prøve at bestille igen, fra en anden browser. Jeg bad dem om at annullere den ordre hvor betalingen ikke var gået igennem. Svaret var at det blev gjort automatisk da min betaling ikke var gået igennem.samtidig lover de mig rabat på min nye bestilling. Jeg bestilte igen denne gang fra min pc hvor betaling blev godkendt. Næste dag kom min topmadras, den uden rabat ,med ordre nummer 0016-YZLF98 Og dagen efter kom der 1 topmadras igen ordre nr 0016-AEGG4B som jeg sendte retur med det samme, tænkte at det var en fejl. Et par dage efter ser jeg at der er blevet trukket for 2 topmadrasser på min konto, jeg kontakter straks Emma, og Beder om at få refunderet beløbet. Det sker ikke men de vil bare ha min adresse så de igen kan sende mig madrassen for de kan godt se at den er kommet retur, forsøgte, at ringe til dem i flere dage men får en tlf svarer der hver gang siger at jeg har ringet uden for tlf tid. Selv om jeg ringer i tlf tid, det er som om jeg bare taler med en robot og får ikke svar på noget som helst. Har sendt dokumentation på, at jeg har sendt madras nr 2 retur og dokumentation fra bank at de har trukket penge. Konklusion er at jeg ikke kan kommunikere med dem hverken mundtlig eller skriftligt. Inge

Vastaus yritykseltä Emma
Købet og leveringen var let, uden faldgruber og ligetil. Jeg fik hvad jeg havde bestilt.
Efter kun en god uge er det for tidligt at vurdere produktet (madrassen), men indtil videre sover jeg godt på den
Der er nu gået over en uge og har stadig ikke modtaget varen. Emma hvis i striber efter at være de bedste så vil jeg anbefale at i strammer op på jeres kundeoplevelse. Det kan ikke være rigtig at man som kunde skal sidde og vente så langtid på at i kontakter GLS... Det er uacceptabelt.
hvordan skal jeg sende jer de manglende information?

Vastaus yritykseltä Emma
Dårligste kundeservice nogensinde. Eller skal vi kalde det ingen kundeservice. Jeg har prøvet at skrive til dem, da man åbenbart ikke kan ringe. Jeg har bedt om at blive ringet op, hvilket ikke sker, da det aldrig er et rigtigt menneske man taler med ved emma. Jeg ville have hjælp råd og vejledning til en seng. Men de sender bare et autosvar tilbage på noget helt andet. Jeg vil aldrig handle der. Hold op et skod firma.

Vastaus yritykseltä Emma
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.