Ik heb onlangs een gepersonaliseerde naamketting besteld bij Emiza Jewellery. Hoewel de levering iets langer duurde dan verwacht, heeft het team dit heel professioneel en vriendelijk opgelost.... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Door een give-away dit merk leren kennen. Wat een ongelooflijk lieve, behulpzame en toegankelijke mevrouw. Ik kon zelfs een ander kettinkje kiezen dan ik oorspronkelijk had gewonnen. Zo lief! Heel bli... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Ik was niet tevreden om het kettinkje, door mobiele letters, dus niets met kwaliteit te maken. Ik nam kontakt op Emizajewellery en ze stelden voor om het terug te sturen en eenmalig het bedrag terug... Näytä lisää
Heel tevreden van de service en kwaliteit van Emiza Jewellery. Ik heb 4 kettingen besteld en ook een paar oorbellen. De oorbellen waren niet op tijd gestuurd maar er zat een kleine cadeautje b... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Emiza Jewellery is een eigentijds zilveren juwelenmerk geïnspireerd op eenvoudige elegantie. Ingetogen glamour creëren sierlijke en tijdloze juwelen gemaakt van 925 Sterling zilver. We creëren hoogwaardige maar ook betaalbare en alledaagse ontwerpen, om door iedereen gedragen te worden.
KORSPELSESTEENWEG, 204, 3581, beverlo, Belgia
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
heel mooie armband gekocht,een klein probleempje ermee maar direct opgelost
Top service

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Ik ben een vaste klant bij Emiza. Heb daar al 3 aankopen gedaan, zal zeker niet mij laatste aankoop zijn ;)
Het komt ook heel mooi aan met een persoonlijke notitie. Bedankt Emiza!!!

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Zeer vlotte communicatie gehad met de verkoper, de bestelling is binnen de aangegeven termijn aangekomen en tot slot prachtige oorbellen! Er volgt nog zeker een 2de bestelling.

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Reeds meerdere bestellingen geplaatst op hun website. Zowel kwaliteit van de juwelen als de dienst na verkoop is helemaal te vertrouwen. Heel vlotte communicatie via email. Professionele aanpak. Topper

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Ik heb enkele oorbellen besteld. Deze zijn snel aangekomen. Ze zijn makkelijk in gebruik. Je hoeft ze niet aan en uit te doen want ze doen geen pijn en verkleuren niet. Alleen maar complimenten voor emizajewellery.

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Ik had gevraagd achter een ketting maar helaas hadden ze deze niet in de collectie. Toch heeft Emiza deze speciaal voor mij gemaakt, ben super blij met mijn ketting. Top service!!

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Klantenservice verdiend 10/10, zeer tevreden over de kwaliteit. Zeker een aanrader.

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Ideale cadeau voor mijn vrouw kunnen vinden (naamketting). Zeer goede en snelle service.
Prijs-kwaliteit is top, zeker een aanrader!

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Super mooie juwelen. Ik heb een gepersonaliseerde armband besteld en het is zo mooi en fijn afgewerkt. Echt een aanrader.

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Terugkerende klant, ondertussen al mijn derde bestelling. Zeer vriendelijke en snelle service!

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Slotje is veel te klein voor de armband en kwam direct los na paar keer aandoen

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
Mooie gepersonaliseerde ketting ontvangen.
Super service !

Hallo,
Ik ben tevreden over de kwaliteit van jullie juwelen. Alleen wil ik wel laten weten dat mijn naam-ketting zijn steentjes aan het verliezen is. 19/4 heb ik een andere ketting bij jullie besteld. Bestelling is bevestigd en ik ben ongeduldig aan het wachten 😊
Groetjes Gaël

Vastaus yritykseltä Emizajewellery
cette société est correct, remboursement rapide si celà ne convient pas, bordereau de remboursement suite à el-mail, je commande souvent aucun problème