Familien købte 3 biler i forretningen i Ballerup. Der var tale om en fair og professionel handel, som alle 3 familiemedlemmer var enige om var perfekt. De to medarbejdere der var i forretningen, var... Näytä lisää
Kæmpe ros til holdet bag værkstedet, havde et problem med en bil der stadig havde de 6 måneders garanti. Problemet blev løst på under 48 timer siden den første henvendelse uden at jeg selv skulle... Näytä lisää
Købte min nye bil i marts 2026 hos firmaet og fik en super fin service af Josef. Jeg kan virkelig anbefale dette sted som får tingene fikset asap. Dejligt med et ordentligt firma.
Meget tilfreds med mit bilkøb hos Embilkuben. Bilen lever op til annoncering, og der var rigtig fin dialog om købet. Småting ved et tilkøb (vinterdæk) er også blevet håndteret professionelt. Har intet... Näytä lisää
EM BilKuben er en pålidelig og erfaren bilforhandler, der har specialiseret sig i at tilbyde kvalitetsbrugte biler til konkurrencedygtige priser. Vi har mange års erfaring i bilbranchen og stræber altid efter at give vores kunder en god og tryg oplevelse, når de køber bil. Hos os kan du finde et bredt udvalg af biler, som vi nøje udvælger og kvalitetstester for at sikre, at de lever op til vores høje standarder. Vores fokus er altid på kundens behov, og vi hjælper gerne med rådgivning og vejledning, så du finder den bil, der passer bedst til dig. Hos EM BilKuben går vi op i ærlig og personlig service, og vi sætter en ære i at opbygge langvarige relationer med vores kunder.
Karlslunde Landevej 9, 2690, Karlslunde, Tanska
- info@embilkuben.com
- embilkuben.com
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Overraskelse til sønnen
Vi var på udkig efter en elbil til min søn og fandt en hos EM Bilkuben. Vi valgte at tage ud til dem og prøve den sammen med min hustru. Da det skulle være en overraskelse til min søn var medarbejderen Abbas og hans kollegaer hos EM Bilkuben helt med på den. Vi købte en Renault Megane E-Tech fra 2022 som kun havde gået 16000km med fordelagtigt lav rente finansering. På leveringsdagen havde vi sønnen med uden han var klar over at den er købt til ham, men at han skulle prøve den. På "prøve" køreturen hjem for at vise bilen til søskende, overraskede vi med at bilen var faktisk hans. Alt i alt en rigtig god service fra start til slut, tak for det EM Bilkuben.
Jeg har igennem et stykke tid haft…
Jeg har igennem et stykke tid haft kigget på bil gennem EMBILKUBEN. Besluttede mig så endelig for at skulle have ny bil. Da jeg ankom blev jeg mødt af flere venlige sælgere. Jeg havde besluttet mig for at købe min første elbil. Og da dette er et nyt univers for mig havde jeg naturligvis en hel del spørgsmål. Her må jeg indrømme at jeg blev blæst fuldstændigt bagover. Her oplevede jeg ikke bare at de var interreseret i at prakke mig en bil på. Alle spørgsmål blev besvarret. Både for og i mod køb af elbil. Jeg fik Yousef Hamid som min sælger og rådgiver. Og hvilken fantastisk mand. Yousef sørgede for alt og jeg følte mig virkelig tryg ved at handle med EMBILKUBEN. Bilen skulle klargøres og det to en lille uges tid. Jeg blev hele tiden informeret af Jousef om status på klargøringen af bilen. Jeg vil ytre den største tak til Jousef Hamid og kollegaerne hos EMBILKUBEN. Jeg har følt mig tryg og værdsat hele vejen igennem forløbet. Skal jeg en dag skifte bil igen er jeg ikke i tvivl, om hvor jeg skal handle.
Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM…
Jeg købte en fin Opel Corsa-e fra EM BilKuben i august måned. Inden afhentning af bilen, bliver jeg ringet op af Jousef, som fortæller at bremserne skal skiftes. Dette vil de skifte uden beregning.
Bilen stod som ny ved afhentning
Dette kalder jeg for god service 😁
Tak for en god handel!
Dette bliver absolut ikke sidste gang jeg handler med jer
God og venlig kunde oplevelse i…
God og venlig kunde oplevelse i forbindelse med købet af vores næsten nye Elbil. Vi fik en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om bil i bytte, ekstra udstyr m.m.
Det endte vi købte den prøvede El-bil og aftalte udstyr blev monteret før vi afhentede bilen. En god oplevelse, som vi håber fortsætter hvis der skulle komme spørgsmål eller ting vi vil have lavet.
Super fin handel
Super fin handel
Jeg har købt en VW Passat fra Jousef
Super fin behandling. Jeg fik også en fornuftig byttepris på min egen bil
Super godt sted at handle
“I had a very disappointing experience…
“I had a very disappointing experience at EM Bilkuben. I went there ready to buy a car in cash, but the staff showed poor customer service and treated me in a very rude manner. Instead of welcoming me as a serious buyer, I felt disrespected and unwelcome. Lesson to visit Danish peoples instead of forgeiner. This is not how a professional car dealer should treat potential customers. I hope they improve their attitude and customer service in the future.”

Vastaus yritykseltä EM BilKuben
EM Bilkuben lever op til det ansvar de har som bilforhandler
Fandt en rigtig god bil til en god penge, i forhold til andre lignende biler i området. Bilen havde en forestående service, EM Bilkuben for :service!
Så alt i alt en rigtig god oplevelse. Glad for min bil som intet fejler.
Professionel og venlig kundeservice
Super professionel, god og venlig kundeservice!
I forbindelse med interesse for køb af EL bil, blev jeg mødt med en venlig og god service, hvor der var tid til at tale om byttebil, ekstra udstyr o.a. uden pres som jeg har oplevet andre steder.
Det endte med at jeg købte en Peugeot E-2008.
Ved afhentning var alt klart, hele processen er gået super godt.
Jeg kan varmt anbefale EM Bilkuben i Karlslunde.
Rigtig fin service
Rigtig fin service, og hurtige svar ved bilkøb hos EM BilKuben.

Vastaus yritykseltä EM BilKuben