Alt er under den skarpeste kritik flæskestegsandwich med pomfritter og sovs til 119 kr. flæskestegen var helt gennemstegt grå og tørre pomfritter var ikke værd at skrive om sovsen var kold og alt i al... Näytä lisää

Bestilte en stor clascik og skulle betale 83 kr. Det syntes jeg var for dyrt, Servitricen sagde det var 0,4 liter, men en ældre dame der havde spist citron kom og trykkede på en masse knapper og sagde... Näytä lisää

Aktive Kvinder i Glostrup have Jørn som guide rundt på bakken, fik rørt lattermusklerne og fik, gode historier. Derefter frokost, dejlig veltillavet mad sødt personale , en skøn oplevelse på dette... Näytä lisää

2,3

Välttävä

TrustScore 2.5/5 tähteä

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

2,3

Kaikki arvostelut

4 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Kedelig oplevelse

Besøgte Elverdybet i går 6/7 for at få lidt at spise, vi havde sat os udenfor da vores barnebarn pludselig skulle lave stort, så tog ham i hånden og løb indenfor, men blev stoppe af en udenlandsk talende ung pige, da jeg spurgte efter et toilet fik jeg besked på at gå ud af bakken og ned i skovkanten, der lå der et toilet vi kunne bruge. Vi forlod straks stedet UDEN at købe noget. Tak for ingenting. Kommer ikke tilbage og fraråder alle andre at bruge stedet på grund af den dårlige service.

7. heinäkuuta 2022

Kedeligste frokost i maj

Vi var et selskab til frokost i maj og jeg har aldrig fået så kedelig frokost og ligeglad servering på en dansk café. Gammelt tørt brød, tørre frikadeller(kødboller), bløde sild, kolde halvfyldte tarteletter, tør og kold tyk skive flæskesteg. Ærgerligt at spilde tid og penge på og synd for værtsparret.

17. toukokuuta 2022

Dårlig oplevelse

Kom ind i cafeen og spurgte efter et bord til fire, fik at vide vi bare kunne sætte os hvor vi ville - tjeneren pegede på menukortene og sagde “hvis i vil bestille, står menukortene der” derefter gik hun.
Jeg bestilte burger med oksefilet og troede, det ville være en filet, der var grillet og skåret i skiver, men fik 5 små tarvelige afskæringer - fyldt med fedt og brusk.
Absolut ikke et besøg værd.

17. heinäkuuta 2019

Non existent offers!

We were in Bakken and saw a big sign outside: dagens tilbud! It was a big flæskesteg sandwich with beer, 82 dkk.
Sweet!
So we went in and showed the picture we took of the offer, as that wasn’t shown anywhere on the menu.
It was around 4PM at that time.
She said they didn’t have ANY flæskesteg that day!
Sorry, what...?!
So the offer of the day...didn’t even exist!!
Not good!
She also told she was going to cover the offer. We waited outside a while to see, but she never covered the offer.
Big scam! Not amused.

22. lokakuuta 2018

Muggent brød

Muggent brød, Til frokost. Nævnte det og fik derefter en “ny” sandwich. Hvor det var skrabet af ! (Gl.retur). Måtte bede om nyt brød og ny sandwich. Fik nyt tørt brød med det gamle indhold. Måtte betale fuld pris. Dårlig service.

31. elokuuta 2018

Jeg har arbejdet i 17 år som tjener og …

Jeg har arbejdet i 17 år som tjener og aldrig erfaret en restaurant ikke kunne presse 2 personer ind fordi der er handlet ind..
Det var en menu og alle ved at der altid er mad til overs.. der købes jo ikke kun 4 kartofler og 3 gulerødder.
Sagen er at jeg lige i dag fik et gavekort og det udløber i morgen..
Men det var hun ligeglad med for service findes ikke og slet ikke "muligheder" alt i alt er det bare ikke et sted jeg nogen sinde vil sætte mine fødder hos!
Jeg kunne forstå hvis hun sagde der er fuldt booket... men det var det ikke..
Så måske går det for godt hos hende til hun kan behandle Sweetdeal og mig som gæst sådan.
Tak Anette for ingenting - PS. Husk at ændre din telefonsvarer til Anette fra Elverdybet så man ikke tror man ringer til en privatperson!

1. syyskuuta 2017

Vi fik en venlig betjening og dejlig …

Vi fik en venlig betjening og dejlig mad. Vi havde købt en sweetdeal med 3 retter, og alle retterne var veltilberedt og smagte dejligt. Vi købte også en dejlig rødvin. Alt i alt en succes.
Eneste minus er måske at toiletterne ikke var så rene. Måske en ide til cafeen at stille en børste derude som folk kan bruge. Ellers intet at beklage sig over.

5. kesäkuuta 2017

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili