Saanut 1/5 tähteä

Vorig jaar een bestelling geplaatst. Zomer 2024. Producten waren niet zoals verwacht, naast een lange bezorgtijd (komt vanuit China). Retour zending gedaan, ik wacht nog steeds op de credit terug... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Vorig jaar augustus (2024) 2 jumpsuits besteld. Toen deze binnenkwamen leken ze nergens op. Teruggestuurd volgens hun retourbeleid. Helaas nog steeds mijn geld niet terug. De ene smoes na de andere. I... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Bestelling was heel lang onderweg. Eenmaal aangekomen bleek de wollen jas en vilten jasje, alleen de kleur klopte. Daarna tien dagen door Lieke online aan de praat gehouden met allerlei opdrachten, ma... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Wat ging er niet mis!!!!! Slechte kwaliteit , aangetekend teruggestuurd in september. Aan alle eisen voldaan tot op heden geld niet teruggestort gekregen. Lijkt mij een goed plan om kassa (belbus... Näytä lisää

1,1

4 tähteä
3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja

1,1

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Wauw.. wat een oplichterij!

Wauw.. wat een oplichterij.. 2x broekpak + jasje besteld waar ik meer dan 2 weken op heb moeten wachten.
De broekpakken zijn mij te kort en het zogenaamde ‘leren’ jasje was zo dun dat je er bijna doorheen kon kijken.
Retourneren dus.. En daar is waar het spelletje begint. Je mailt allereerst dat je wilt retourneren, dan krijg je een keurig nette mail terug met de vraag ‘waarom’? Dan weer als antwoord dat ik de artikelen tegen een vergoeding van €30 (per stuk) kan omruilen (waarbij ik de artikelen die ik al heb mag houden).
Nogmaals duidelijk gemaakt dat ik wil retourneren. Nee, ze wilden eerst foto’s hebben. Na ook deze te hebben verstuurd werd het ineens stil. Aantal dagen later nog een mail er achteraan. Nogmaals de mail of ik foto’s wil sturen. Aangegeven dat ik dit al gedaan had. Toen eindelijk het verlossende mailtje met hierin de instructies om te retourneren. Alhoewel, onvolledige instructies om duidelijk te zijn. Zoals al eerder vermeld mag het pakketje naar China (minimaal €55 mits je de kleren in een envelop kunt proppen). Dan sturen ze een adres welke zo lang is dat je het niet eens op de website van DHL in kunt vullen. Postcode waren ze ook vergeten. En dan mag je ook nog een douane nummer invullen.. Kortom; niet terug te sturen dus. Ja als je veel geld kwijt wilt zijn en heel veel geduld hebt!
Helaas was ook ik te laat met reviews lezen.
Hopelijk mag ik de lezer(es) die dit leest behoeden voor een hele grote misstap!

21. heinäkuuta 2024

Oplichterij

In de voorwaarden staat niets over een retouradres in Azië, wat vervolgens 80 euro kost om je retour naar te versturen, dit is wettelijk wel verplicht om te vermelden. Vervolgens nietszeggende reacties per email waar je niks mee kan. Het adres in NL is niks, een dropship bedrijfje van 'Lieke' en zij zit lekker in het buitenland te genieten van ons geld en wij hebben kleding van Aliexpress waarvan de stof zeer slechte kwaliteit is en de pasvorm echt niemand past en wij als consument kunnen retouren voor kosten welke hoger zijn dan het aangekochte item, pure oplichterij dit! Aangifte gedaan en jurist ingeschakeld.

20. heinäkuuta 2024

Retourneren veel te duur

Mijn bestelling duurde erg lang, bleek uit China te komen. Toen ik wilde retourneren bleek dat dit ook naar China moest, met DHL en het goedkoopste pakketje bleek 52 euro te kosten! Ik vind dit misleidend, er staat gewoon een Nederlands adres op de website. Toen ik daarover klaagde per email kreeg ik geen enkele reactie meer. Ik ga een klacht indienen via de Consumentenbond. Mensen, bestel hier niet!

Mega oplichters!

Mega oplichters!! Spullen komen gewoon uit China. Als je kleding retour wil sturen moet je verzendkosten betalen van over de €50 en retour sturen naar China. De reacties op mails slaan nergens op en krijg steeds domme vragen en antwoorden. Heb het pakketje nog steeds thuis liggen. Adres is gevestigd in Nederland maar je kunt er niets mee. Wil gewoon mijn geld terug!

21. toukokuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Koop niet bij deze webshop

Koop niet bij deze webshop. Het zijn oplichters. Geen ster waard. Wanneer je de kleding wilt retourneren komen ze na een lange tijd met een retouradres in China. Ik heb ze inmiddels aangemeld bij NietBezorgd.nl.

19. heinäkuuta 2024

Ze verdienen niet eens 1 ster

Ze verdienen niet eens 1 ster! HIER NIETS kopen.. oplichters..
Meerdere keren gemaild met de mededeling dat ik mijn aankoop wil herroepen, daarnaast ze de kans gegeven om geld terug te storten met een retourlabel erbij zodat het pakket ( wat ik nog steeds niet heb) terug kan na ontvangst.
Reacties die ik krijg slaan nergens op.
Bank nu gevraagd om geld terug terug te halen en aangifte gedaan!

19. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Zoals zo vele van jullie al schrijven…

Zoals zo vele van jullie al schrijven ook wij zijn opgelicht me dochter kocht twee jurkjes voor mij bruiloft komen na 3 weken zowat aan helaas te laat en kwaliteit wil je niet weten dus op naar retour tja op naar China ja betaalt u even ruim 62,50 uuuh pardon weer gemaild ze kan 15% terug krijgen met behoud van de jurken of 40 euro shop tegoed nou dacht het niet ik wilde vandaag mailen en wat denkt je de mails komen niet meer aan mensen pas op want dit zijn grote oplichters

18. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Totaal onbetrouwbaar bij retour.

Totaal onbetrouwbaar. Hun info over de maat was onjuist: bij foto
verkeerde maat plaatsen i.d.g. 2 maten te groot aangeven. Bij retour verwijzen naar China, zèlf moeten regelen en betalen. Mijn product was goedkoper dan de verzendkosten hier naar toe.
Ondanks aandringen geven ze maar 25 procent van de aanschafwaarde terug of bieden aan een nieuw product uit te mogen zoeken (maar dan moet je wèl €15,- zelf aan verzendkosten betalen). Ze doen het voorkomen als een groots aanbod van hun kant. Ik ben hier niet meer op ingegaan, zat van hun
huichelachtigheid

Saanut 1/5 tähteä

Dit bedrijf licht de boel op

Dit bedrijf licht de boel op.
Mijn artikel was veel te laat.
Het artikel had ik al een maat groter besteld en had te korte pijpen.
Ze willen een ander artikel sturen maar dan moet ik nog even €10,00 betalen.
Ik wilde enkel retour sturen .
Vervolgens moet ik het naar China sturen voor €21,00! Terwijl het bedrijf in Woerden zit.
Ik wil dit niet, stuur ik het wel naar Woerden toe.
Werkt Lieke niet aan mee.
Vervolgens mag ik voor de helft van de prijs een nieuw item uitkiezen of ik krijg 15% retour van mijn aankoopbedrag.

Wat een oplichterij dit! Had ik de reviews maar gelezen.

17. heinäkuuta 2024

Wat een verschrikkelijk bedrijf

Wat een verschrikkelijk bedrijf! Ik krijg niets, ze reageren bijna nooit, en als ze eindelijk een reactie geven, dan is deze niet inhoudelijk. Snel doorklikken. Die mevrouw in Woerden bestaat ook niet. Net zo min als het telefoonnummer. Ellismore.china denk ik 😠

Koop hier niet!!!

Er toch ingetrapt. Een jumpsuit besteld wat niet past, tenzij je schouder uit de kom gaat.
Retourneren was mogelijk maar de kosten zijn ruim €50,00, duurder dan het pak.
Eerst moest ik foto’s sturen, wat ik al gek vond.
Voorstel gekregen dat ik 15% terugkreeg. Je wordt gewoon belazerd. Mensen koop hier niet!!

17. heinäkuuta 2024
Saanut 1/5 tähteä

Via deze website 2 paar sandalen…

Via deze website 2 paar sandalen besteld. Beide passen niet, model en maat niet juist. Daarom een mailtje gestuurd naar de klantenservice om retour aan te melden. Toen moesten er foto's opgestuurd worden van het artikel en het pakket om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Vond ik al een beetje vreemd. Daarna een mailtje dat begon met "Goed nieuws, je komt in aanmerking voor retourzending". Retourformulier met retouradres zat er bij. Moet het teruggestuurd worden naar CHINA! Kosten 55 euro voor een klein pakket via DHL.. Gemaild dat juridisch niet mag eisen retour te sturen naar China wanneer je dit retouradres niet vooraf duidelijk op de website zet. Op de mail die ik daarop gestuurd heb kwam (vanzelfsprekend) geen reactie meer.
Geld weg! Waardeloos bedrijf! Website zou direct offline gehaald moeten worden.

16. heinäkuuta 2024

Bestel hier nooit spullen

Bestel hier nooit spullen, duurt erg lang voordat je het binnen krijgt. Ik dacht een mooi jurkje te bestellen voor de uitvaart van mijn oma, helaas ruim 2 weken later binnen dan verwacht… bij ontvangst bleek het gewoon een AliExpress jurkje te zijn. Kwaliteit slecht en de maat kwam niet over een, maar wel 40 euro voor betaald, erg jammer. Geen aanrader!

LET OP KOOP NIET!!!

LET OP KOOP NIET!!!
waardeloos bedrijf jammer dat dit goedgekeurd word in nederland, een bedrijf die fysiek niet bestaat zich mooier voordoet dan het is, de perfecte plaatjes poost en rommel thuis gestuurd krijgt wat totaal er anders uitziet dat op de afbeeldingen die ze online hebben staan. De kleding komt ergens uit china Aliexpress of zo staat geen eens een merklabel in of wasvoorschrift.
Retour sturen zo onmogelijk word gemaakt dat mensen dit niet doen DIEVEN zijn het ze lichten mensen op.
Je kan meilen maar krijgt nooit antwoord omdat zodra je besteld het geld al hebben en niets meer van zich laten horen te belachelijk voor woorden

4. heinäkuuta 2024

NIets bestellen hier!!

inderdaad ook zonder reviews te raadplegen besteld. Pakket komt uit China, en de retour moet ook naar china. Kosten meer dan dat het pakketje heeft gekost. Vage en trage mailwisseling. Waardeloze toko,

Saanut 1/5 tähteä

PURE OPLICHTING! BESTEL HIER NIET!

Via deze website een jumpsuit besteld in 2 verschillende maten. Beide jumpsuits passen niet, model is echt om te huilen. Daarom een mailtje gestuurd naar de klantenservice om retour aan te melden. Toen moesten er foto's opgestuurd worden van het artikel en het pakket om in aanmerking te komen voor terugbetaling. Vond ik al een beetje vreemd. Vanochtend een mailtje dat begon met "Goed nieuws, je komt in aanmerking voor retourzending". Retourformulier met retouradres zat er bij. Moet het teruggestuurd worden naar CHINA! Kosten 55 euro voor een klein pakket via DHL.. Echt belachelijk! Op de mail die ik daarop gestuurd heb kwam (vanzelfsprekend) geen reactie meer.
Kan fluiten naar mijn geld.. Waardeloos bedrijf! Website zou direct offline gehaald moeten worden.

Saanut 1/5 tähteä

Niet kopen hier is oplichting

Schoenen besteld en na 10 dagen nog steeds niets ontvangen. Meerdere keren gemaild maar de winkel, maar krijg steeds een soort standaard mailtje terug zonder antwoord op mijn vragen. Nadat ik de negatieve reviews op deze site zag heb ik zelf op Ali express gekeken en daar zag ik inderdaad precies de schoenen die ik besteld heb voor een fractie van de prijs (€10 ipv €40 euro) aangeboden. Er zijn zelfs precies dezelfde foto’s gebruikt. Het is gewoon oplichting deze winkel want ze doen zich voor als een Nederlands bedrijf, maar eigenlijk gaat het gewoon via Ali express alleen betaal je dus 4x zo veel. Nooit meer kopen hier!

14. heinäkuuta 2024

HIER NIET KOPEN!

Bestelling gedaan voordat ik reviews bekeken had, helaas, helaas...!
Geen één ster waard!
Levering duurde lang. Uiteindelijk toch binnen: blijkt vreemde maatverhouding, past van geen kanten. Retour voor eigen rekening, alleen mogelijk naar China; kosten retour hoger dan aankoopbedrag.
Via de mail aan het lijntje gehouden met vage antwoorden. Krijg optie aangeboden voor een vervangend artikel; vanzelf niet op dat aanbod ingegaan; past dat opnieuw niet, kan het ook weer terug naar China op eigen kosten..
Ik voel me flink bedrogen!

HIER.NIET.KOPEN.!! OPLICHTERS!

HIER.NIET.KOPEN.!!! Product komt niet overeen met plaatjes, maar het ergste is dat wanneer je het terug wilt sturen, (na lang heen-en-weer gemail -om te ontmoedigen-) dit naar CHINA moet en je 55,00 (in mijn geval) kwijt bent voor een jumpsuit van 39,50.

PAS OP

PAS OP; BESTEL HIER NIETS!!!!
Ik ben net persoonlijk langs geweest bij de Trasmolenlaan 12 in Woerden (ik woon in de buurt), dit adres wordt op de website van Elles Moré genoemd als bezoekadres, mét bezoektijden.
Maar.....dit 'bedrijf' bestaat helemaal niet op dit adres! Dit adres wordt misbruikt door Ellis Moré!
En het bedrijf dat er wel zit heeft erg veel last van bezoekers (zoals ik) die in de veronderstelling zijn dat ze bij een bonafide bedrijf komen.
Geen verrassing; telefonisch zijn ze niet bereikbaar. Het telefoonnummer dat op de website staat is uit de lucht. Je bent gewaarschuwd!!

12. heinäkuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Onko tämä sinun yrityksesi?

Hanki ilmainen tili

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin