Ellda Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Enorm geholpen in de winkel.. levering liet helaas wat langer op zich wachten maar uiteindelijke levering goed gegaan.. belde netjes op van te voren. Bed zat snel in mekaar.. deze vriendelijke mannen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden! Van A tot Z goed geholpen. In de winkel in Soesterberg alles uitgekozen met verkoper Nasir. Tussendoor goed en snel contact gehad. Bed helemaal op maat gemaakt en samen gesteld, binnen... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In maart 2025 hebben wij een bed gekocht. De topper vertoonde al snel wat geulen door het liggen. Contact gezocht met klantenservice en na 3 dagen kregen wij nieuwe matrassen incl topper gelever... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

In oktober heb ik hier een prachtig bed gekocht door mijn opa omdat hij daar al vaker meubels heeft gekocht en ik ben zeer tevreden! De eigenaar is een super lieve gepassioneerde man die met alles m... Näytä lisää

Erinomainen

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Kaikki arvostelut

25 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

PERFECT

Ik had mijn Barones bed bij hun online besteld. Het bed werd netjes op tijd geleverd, door twee lieve mannen. Bed is heel mooi en van goede kwaliteit. De communicatie via whatsapp was ook heel soepel. Ik raad het iedereen aan om hier un bed te kopen.

3. toukokuuta 2024
Saanut 3/5 tähteä

The bed it’s self it’s ok

The bed it’s self it’s ok! The service though it’s bad! I paid extra for delivery upstairs and montage and I had to bring it up my self although I paid 55 euro not to…A little disappointed…poor service

30. huhtikuuta 2024

Top bedrijf

Top bedrijf, geleverd volgens afspraak, goeie communicatie, goeie kwaliteit. Ik ben tevreden

10. huhtikuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

Wat ben ik blij met mijn boxspring en…

Wat ben ik blij met mijn boxspring en nachtkastjes. Bij Swissbedden was het mis gegaan met de bestelling van mijn boxspring en moest ik opnieuw op zoek naar een boxspring. Ik heb absoluut de beste keuze gemaakt door voor Ellda te kiezen, de verkoper Nasir heeft mij geweldig geholpen en wat is dat een aardige man, totaal geen opdringerige of agressieve verkooppraatjes. Hij heeft goed met mij meegedacht waardoor ik de juiste keuze heb kunnen maken. Ik ben al die tijd ook goed op de hoogte gehouden van de status van mijn bestelling. De levering en montage van de boxspring ging supersnel. Ik vergelijk altijd eerst prijzen en Ellda heeft een mooie collectie voor een goed betaalbare prijs.

13. huhtikuuta 2024

Uitstekende ervaring met Ellda home

Fantastische aankoop bij ellda home in Soesterberg. Elektrische boxspring is niet alleen comfortabel maar ook stijlvol met de verlichting, en de service was top van bestelling tot levering. Een absolute aanrader voor wie kwaliteit waardeert. We komen zeker nog terug voor een boxspring voor onze dochter.

25. maaliskuuta 2024
Saanut 5/5 tähteä

We zijn superblij met onze nieuwe…

We zijn superblij met onze nieuwe boxspring Maddox. Wat een mooie boxspring, snel binnen 1 week geleverd dan beloofde 2 weken. Nu na een week geslapen te hebben kan ik met zekerheid zeggen dat ellda de beloofde afspraken nakomt en uitstekende service levert. Ook de bezorgers deden hun werk uitstekend. 5 sterren meer dan waard!

15. maaliskuuta 2024
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin