Elitedriver Arvostelua

TrustScore 5/5 tähteä

4,9

Saied was the best driving teacher I could have asked for. He created a very safe atmosphere for learning, and made the whole process fun and exciting, while also making it feel easy. As a person, he’... Näytä lisää

Great experience with Elite Driver! The instructors are professional, patient, and very supportive. They explain everything clearly and helped me build confidence in driving. Highly recommended! 😊

Great teacher Saied who is always on guard for your mistakes! He is very caring and nice and the best at explaining things you need to know. Best experience ever. Passed my both test on the first atte... Näytä lisää

Mit forløb hos Saeid bød på en super lærerig og sjov oplevelse. Saeid er en sød, humoristisk samt hamrende kompetent kørelærer. Undervisningen foregår altid med et smil på læben, hvilket bl.a. res... Näytä lisää

1. Autokoulu
  2. Ajokortit

Køreskolen Elite Driver er med til at forme fremtidens elite bilister. Undervisningen foregår i gode lyse lokaler, med traditionel tavle-undervisning og løbende dialog. Hos os, er eleven i centrum, og vi imødekommer dine behov for at du kan blive den bedste bilist du kan blive.

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

34 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Bedste køreskole

Bedste køreskole.
Saied er en helt fantastisk kørelærer som hjælper dig igennem processen ‘step by step’.
Han er super forstående og venlig.
Køretimer bliver hyggelige og sjove.
Og prøverne bliver nemme med hans undervisning. ;)

4. huhtikuuta 2023

Tak for de fine ord 🙏❤️
Dejligt med gode og glade elever 🤗

Bedre kørelærer findes ikke:)

Igennem mit forløb med Elitedriver er jeg altid blevet mødt med respekt, forståelse, tiltro og tålmodighed.

Det har været et helt igennem fantastisk forløb, og jeg vil klart anbefale alle kommende bilister at bruge Elitedriver ❤️

29. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Elitedriver

Tak for de fine ord azize daii 🙏❤️

Great driving school

I 100% recommend learning to drive with Saied! He really cares about doing a good job, and will make you a great driver, and just as importantly he also makes the lessons fun and interesting. He never made me feel stressed about getting things wrong, explained whenever I was confused about something, and was very good at keeping up with the things I needed to improve on.
I passed my test first time and felt very prepared for it. Thank you so much Saied!

24. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Elitedriver

Thank you for the nice review. 🙏❤️
It was a pleasure 😊

Your go to guy for international conversion

If you are planning to do your international driver license conversion. Saied is definitely your go to guy. Saied is professional and knows exactly what to aware for the road test. Highly recommend.

16. maaliskuuta 2023

Vastaus yritykseltä Elitedriver

Thank you for your fine review, and It's been a pleasure 🙏😊

Intelligent, venlig og professionel

Kørelæren er ikke andet end flink, intelligent og villig til at lægge sig i selen for sine studerende. Fra både teori til praksis har jeg ikke haft andet end en god oplevelse

20. helmikuuta 2023

Tak for den fine anmeldelse Andreas. 🙏
Det har været en fornøjelse og ganske lærerigt at køre med dig. 😊

Rigtigt godt forløb

Rigtigt godt forløb. Kørelæreren er forstående og sætter altid sine elever først. Mega nem at snakke med og komme i kontakt med, hvilket gøre hele rejsen nemmere og sjovere. Kan stærkt anbefales herfra.

15. helmikuuta 2023

God personlig relation

Først og fremmest var selv ved skolen et dejligt sted at være med snacks og et godt miljø. Saied (underviseren) var rigtig professionel men også rar at snakke med person til person. Det var nemt at føle sig lyttede til, i ser når man kører med ham. Men han var heller ikke alt for blød, man kan stole på at det han siger er det han mener. Overordnet en rigtig god oplevelse.

13. helmikuuta 2023

🙏❤️

Saied er en dygtig kørelærer

Saied er en dygtig kørelærer der kan finde ud af at skabe sammenhæng mellem teori og praksis. Han tilrettelægger køretimerne passende til ens eget behov så man bedst muligt kan overkomme de udfordringer man har igennem forløbet. Jeg tog kørekortet samtidig med skole uden problemer fordi Saied er fleksibel når det kommer til planlægning af køretimer.

8. helmikuuta 2023

Tak for den fine ord Kristófer. 🙏😊
Det har været en fornøjelse at følge dig igennem din udvikling 😎

Excellent!

I am a converter who joined this driving school to take some practical driving lessons in English before my actual driving test. I must say that Saied is an excellent teacher who made me ready to take the test after just a few lessons, which I passed easily in the first attempt. Driving was fun with him as he is a very pleasant person who used to stay very calm during the lessons even if I repeated mistakes :) He is a very good communicator who can precisely point out your mistakes and suggest how to rectify those. He gets my highest possible recommendation!

1. helmikuuta 2023

Thank you Naveed for that fine review. It's much appreciated 🙏😊
It has been a pleasure to be able too help 😊

Problemfrit kørekort

Jeg fik taget kørekortet uden nogle problemer. Undervisningen forgår i det tempo man har brug for, og man er sikker på at man lærer det der skal til for at bestå køreprøven. Dejlig struktureret oplevelse. Hos Saied er du i trygge hænder!

30. tammikuuta 2023

🙏❤️

Jeg bestod min køreprøve og teoriprøve…

Jeg bestod min køreprøve og teoriprøve i første forsøg. Fyldetsgørende og god undervisning. God fleksibilitet ift køretimer, da jeg havde skole ved siden af.

25. tammikuuta 2023

Mange tak for den gode anmeldelse Maiken. 😊
Hvad kunne jeg have gjort anderledes eller bedre for at jeg kunne opnå 5 stjerner? 😊

Jeg har haft en utrolig god oplevelse…

Jeg har haft en utrolig god oplevelse med Saied som kørelærer. Under hele forløbet har jeg følt mig i trygge hænder. Saied er god til at give ro og opmuntre og lære fra sig.
Derfor kan jeg anbefale at vælge ham som din kørelærer.

18. tammikuuta 2023

Tak for de fine ord William. 🙏❤️
Det har været en fornøjelse 😊

Lærerigt forløb med dygtig kørerlærer

Forløbet har været en fed oplevelse. Som kørerlærer, er Saied enormt engageret, interesseret og har humor. Hver køretime har været hyggelig og informativ. Processen af, at gå fra aldrig at have siddet bag rettet, til selv frit at må navigere vejene, har med EliteDriver også været en behagelig oplevelse. Selv til køretimer, hvor frustration og trafikkens stress til tider overvældede mig, var Saied god til at berolige og rådgive. Jeg formåede at bestå både teori- og praktisk prøve i første omgang takket være Saied, hvilket jeg er enormt taknemmelig for. Køreskolen kan varmt anbefales herfra!

17. tammikuuta 2023

Vastaus yritykseltä Elitedriver

Mange tak for den fine anmeldelse kære Tristan. Det har været en sand fornøjelse at følge dig igennem forløbet og din udvikling.
Pas godt på dig selv og køre forsigtig, hvilket jeg er helt sikker på du vil 😎💪🏼

Super god oplevelse

Super god oplevelse, Saied er en god lærer, han sugar coater ikke, men få røs når man gøre det ordentligt, og han fortæller dig når du gøre noget forkert, super god oplevelse !

11. tammikuuta 2023

🙏❤️

Den bedste kørelære i hele verden

Den bedste kørelære i hele verden, Saeid er den bedste kørelære man kan finde, god og tålmodighed. Det har været nogle gode og lærige køretimer, og gjorde sådan jeg fik kørekortet i første hug, tusind tak.

1. joulukuuta 2022

Vastaus yritykseltä Elitedriver

Tak for de rosende ord 🙏❤️

Vanvittige gode timer

Vanvittige gode timer, hvor vi har det sjovt og lærer en del. Han var grunden til jeg bestod det hele på første forsøg. 🤗

28. marraskuuta 2022