Man føler sig altid som i den syvende himmel når man er inde hos Alina. Hun tager sig god tid, og sørger for at man føler sig både hørt og forstået. Derudover forlader man altid klinikken med den smuk... Näytä lisää
Jeg har gået hos Elias i mange år. Super dygtig og grundig i sine behandlinger. Man kan tydeligt mærke Elias' store erfaringer på sit område. Altid en rigtig god atmosfære, hvor man får muligheden f... Näytä lisää
Nanna har lavet mine negle til mit bryllup. Hun har været super tålmodig og dygtig. Hun foreslog et par designs baseret på inspirationer, jeg havde sendt, og vi prøvede forskellige muligheder. Hun... Näytä lisää
Jeg kan varmt anbefale Elias Zinati! Hver gang jeg kommer til behandling, bliver jeg mødt med en rolig og professionel atmosfære. Elias er utroligt grundig og tager sig tid til at bruge de rigtige t... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
Vi vil sætte pris på din ærlig mening om din oplevelse hos os.
Kroghsgade 3. Kld. Th, 2100, København Ø, Tanska
- 31375356
- info@eliaszinati.dk
- eliaszinati.dk
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Elias er den varmeste
Elias er den varmeste, mest Professionelle og 100% tilstedeværende behandler jeg har opleveren.
Han ved virkelig hvad han gør og hvad han sælger af produkter.
Han får de varmeste anbefalinger her fra. <3
Elias er klart den bedste i sit…
Elias er klart den bedste i sit erhverv.
Elias besidder et højt kompetence niveau, med en yderst hyggelig atmosfære i klinikken. Har gået hos Elias i en årrække, og det er lige godt hver gang. Et sted man har lyst til at komme igen.
Tilfreds kunde
Hvis jeg har haft spørgsmål har Elias svaret på dem trods travlhed. Det er tydeligt for mig at kunderne kommer først når jeg har været i dialog. Jeg kan kun anbefale Elias Zinati - Face & Body
Jeg ved hvor jeg skal behandles efter min graviditet for mine pigmentfejl.
Det er super dejligt sted at komme og…
Det er super dejligt sted at komme og man føler sig meget velkommen.
Du er super professionelle
Har fået fjernet hår hos dig super og god vejledning
Tak for at du har hjulpet mig af med…
Tak for at du har hjulpet mig af med min melasma, via Cosmelan Peeling. Min hud er så tæt på at være helt i mål, at jeg slet ikke kan forestille mig at have pigmenter i ansigtet nogensinde igen. Jeg kommer tilbage og får den opfrisket et år efter, som anbefalet. Tak kære mand, you saved me!