Fantastisk service og hjelp med å bestille de riktige komponentene. Smidighet når jeg selv hadde rotet til bestillingen, og bedre vare levert til prisen opprinnelig vare når den billigere varen mangl... Näytä lisää
Hurtig leveranse. Levert iht avtale. Kundevennlig. God kundeservice. Selger tok kontakt etter bestilling da de manglet noen meter av en kabel. Jeg fikk i stedet en annen type, betydelig bedre kab... Näytä lisää
Den betalte bestillingen ble mottatt. Det tok imidlertid lengre tid før den kom frem enn rekke pakkene fra Kina som ble bestilt samme dag. Det er rart. Hvor er Kina og hvor er den lokale butikken? I... Näytä lisää
Fantastisk kundeservice! Ringde meg opp og fortalde at eit sikringskap med spesifikke mål var gått ut av sortimentet. Etter å ha sjekka opp og konkludert med at det ikkje fantes erstatningsprodu... Näytä lisää
Elhandel.no er et nettsted hvor man kan få kjøpt det aller meste innen profesjonelt elektromateriell. Nettbutikken åpnet i 2004. Vi leverer og lagerfører et stort og spennende utvalg av elektromateriell, belysning, varme, kabel, og verktøy for bruk i hjem, nærings- og industribygg. Vi har i de senere år opparbeidet et sterkt samarbeid med kvalitets produsenten GEWISS. GEWISS er en produsent i Italia som produserer høykvalitets sikringsmateriell, skap og industrikontakt materiell. Vi tilbyr blant markedets laveste priser på GEWISS elektromateriell til våre kunder i Norge. Vi har i 2025 fått en søster nettbutikk www.lysbutikken.no Lysbutikken.no tilbyr et meget stort utvalg av lamper til hjemmet til svært fordelaktige priser. Velkommen til oss hos elhandel.no og lysbutikken.no for en trygg og sikker handel på nett.
Brånåsveien 29, 2019, Skedsmokorset, Norja
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Fikk det som jeg hadde bestilt av brytere og stikk. Godt pakket og rask levering.
Jeg hadde en defekt jordfeilautomat, kunne hente en ny samme dag.
Treg utsending. Bestilte 1 m pn ledning og den burde vært sendt samme dag.
Veldig hjelpsomme og kunnskapsrike. Gode priser og bra utvalg

Vastaus yritykseltä Elhandel.no
Greit å finne det jeg skulle ha, også til en fin pris. Rask levering. Fikk ikke bekreftelse på at handelen var utført, måtte spørre om det.
Det viste seg senere at svar på utført bestilling var havnet i søppelposten.

Hurtig leveranse.
Levert iht avtale.
Kundevennlig.
God kundeservice.
Selger tok kontakt etter bestilling da de manglet noen meter av en kabel. Jeg fikk i stedet en annen type, betydelig bedre kabel til samme pris. Fikk også med noe tilbehør på kjøpet. Godt fornøyd med alle varene i bestillingen.
Etter denne enkelterfaringen, anbefaler jeg dette firmaet.

Vastaus yritykseltä Elhandel.no
Svarer ikke på Mail og så tar det lang tid før vare blir sendt
Rikelig førsteklasses servise både med råd og hjelp. Kunne ikke vært bedre. Hadde gode løsninger på levering og alt. Tusen takk Øyvind.
Ringte inn og fikk svar på spørsmål med en gang. Kundebehandler sendte meg artikkel-numrene jeg var på jakt etter underveis i samtalen. Klipp og lim så var den lille ordren min plassert, bare å «gå til kasse» -> velge transport -> betale -> Ferdig😃
Som vanlig god service og til å stole på👍.
Jeg har ikke mottatt varene jeg bestilte, og nettbutikken virker ikke lenger. Fikk ikke noe informasjon om hva som har skjedd, og bestillingen ble bare avbrutt. Konkurs?
veldig bra god service kom fortere enn annslått