Elektronik Shoppen Arvostelua

TrustScore 1/5 tähteä

1,2

Tror desværre også jeg er blevet tørret. Min ordre har nu været undervejs i over en måned. Jeg har kontaktet firmaet, som har lovet at sende mig en ny vare (den gamle var bortkommet), sagde de. Nu k... Näytä lisää

LAD VÆR MED AT KØB PÅ DENNE HJEMMESIDE! Jeg har aldrig fået mine vare som jeg bestilte d. 29 april. Pengene er trukket og varen er aldrig dukket op. Kundeservice svare på mail lige indtil jeg skrev... Näytä lisää

Svindel firma der kommer ikke noget fra dem, du får tracking til falsk shippingfirma, taster man sit ordrenummer kommer samme info op som alle ordre lavet samme dag(og det er mange) Når der er gået... Näytä lisää

Svindel fra start til slut skriver de har leveret, det er fup der har ikke været nogen her på det pågældende tidspunkt, så skulle der komme en anden slushice maskiner, fra Canada??? Alså hvor dumme tr... Näytä lisää

Huono

TrustScore 1/5 tähteä

Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Kaikki arvostelut

0 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Svindel du får aldrig varen men pengene bliver hævet dag 1

Formentlig svindel og falske Trustpilot anmeldelser i hobetal.
Her har jeg virkelig sovet i timen.
Modtaget pengene retur fra banken ved brug af indsigelse mod hævningen uden levering af varen.
Jeg har Politi anmeldt webshoppen.
Har bestilt demo-drone. Beløbet er trukket fra bank omgående. Modtaget mail med forsinkelse af levering på 7-9 dage. Deres telefon i kundeservice er en digitalstemme. Fransk virksomhed med 1 euro i indskudsbeløb osv. osv.
Har skrevet en mail til ShopBetter ApS som de skriver på deres hjemmeside, at de er en del af (er nu fjernet) og venter spændt på svar.
Iflg. deres sporingssystem skulle varen være afhentet fra deres lager af transportør.
25.04.2025: Modtaget svar fra ShopBetter ApS som skriver, at de intet har at gøre med elektronik-shoppen.dk og at de har politianmeldt dem.
UPDATE: Så er vi nået til den 30.04 aften og vare er stadig ikke modtaget.
16 maj og stadig ingen vare. Har nu politianmeldt virksomheden og gjort indsigelser overfor bank.

Update den 21-5-2025: Leveres i morgen 21 May, 2025 14:27 Ordre status ændret til Leveres i morgen. Iflg. deres Track end trace er varen leveret - det er muligt, men ikke til mig !

25. huhtikuuta 2025

Hej Johnny,

Beklager vores telefon systemsstemme ikke falder i din smag.

Beklager også at det er eget af en Fransk virksomhed, tænker det er bedre end en virksomhed fra USA?

Jeg vil anbefale dig at skrive til vores support, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp, altså vedrørende din ordre.

Vi svarer altid indenfor få timer :)

Falsk side..

Falsk side... Fransk CVR nummer med dansk registrant. Typisk pga. Karantæne i erhvervsstyrelsen.
E-mærket er falsk.
Falsk annoncering om 60.000 glade kunder...

25. huhtikuuta 2025

undre mig over at man køber en vare for…

undre mig over at man køber en vare for 899 og de tager 907

Hej Alex,

Skriv venligst til vores kundeservice, så skal vi nok hjælpe dig. Lyder da også helt forkert.

Beklager ulejligheden - skal vi nok få ordnet :)

Obs er ikke E-mærket

Der står at hjemmesiden er e-mærket, dette passer dog ikke. Når du tjekker op på siden, står den som ikke e-mærket.

Falsk webshop ligesom gadgetgiganten.dk

Falsk webshop ligesom gadgetgiganten.dk

Pas på det er snyd og bedrag. Tjek priserne og 60.000 glade kunder med 2 anmeldelser på trustpilot. Yeah right.

Hej Mikkel,

Kan se du har svært ved at give 5 stjerner til nogen på trustpilot. En skam det skal gå udover os, med dine 1-stjernes angreb, men du skriver også om en anden virksomhed.

Hvis vores kundeservice kan hjælpe dig er du altid velkommen, kan dog ikke se du skulle være kunde hos os.

jeg har set et godt tilbud på dene side…

jeg har set et godt tilbud på dene side elektronik-shoppen.dk jeg er meget udsikke at det ikke er snyd
denne vare Ninja – Slush Ice Maskine til 899
men alle andra steder 2999.00

nogle der har prøve at købe men pas på jeg tor ikke på den

Ninja – Slush Ice Maskine
2.399,00 kr. Original price was: 2.399,00 kr..899,00 kr.Current price is: 899,00 kr..

Inkl. Moms

SPAR 1.500 kr.
Perfekte frosne drikkevarer på kun 30 minutter!