Kun handlet 2 ganger, e juice med nikotin. Hver gang fantastisk leveringstid, spesielt med tanke på at det blir sendt fra sverige. Bestilt på fredag, mottatt på Onsdag, helt fantastisk. Håper dere kla... Näytä lisää
Har opplevd veldig bra kundeservice hos dem flere ganger. Når det har vært kluss med ordren(e), har de vært meget service-innstilt, Etter det jeg forstår er det cigge.se som håndterer service/leverans... Näytä lisää
Er fornøyd med servicen jeg fikk hos eleksig, pakken jeg bestilte først kom aldri,ble bare liggende som at den var meldt inn men ingen pakke levert. Så tok kontakt og fikk kjempe god service,de se... Näytä lisää
Betalte kr 780; for nikotin juice ifra Elekcig no. Måtte hente dette på Sandnes postkontor og fikk der oppkrav på mva/moms og tollbehandling på totalt kr 455,-. Har tidligere kun hatt positive op... Näytä lisää
Flott og fine sider.lett og finne frem…
Flott og fine sider.lett og finne frem på nettet.fort ekspertert.ikke lang vente tid fra bestilt til varen kommef

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Fin service og rask leveranse
Fin service og rask leveranse. en del produkter som ikke er på lager er litt kjedelig. ellers veldig fornøyd.

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Alltid like kjapp levering og en…
Alltid like kjapp levering og en famtastisk kundeservice. Både på telefon og epost😊😊

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Produktene er av høy kvalitet, gode tilbud og priser. Rask og sikker levering. Informasjon om produktene er ubehagelig. Er en meget fornøyd kunde.
Jeg skriver men dere godtar ikke svarene mine!

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Produkter som jeg trenger er ikke på…
Produkter som jeg trenger er ikke på lager. F.eks Eleaf GS Air coil.

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Hva i alle dager er dette da?
Hva i alle dager er dette da?
En nettside fullstendig uten utstyr?
Jeg har dampet noen år og ser på meg selv som en erfaren og dreven damper. Jeg lager min egen væske og damper i vei.
Når jeg først startet med dette røyket jeg på disse pennene men oppdaget raskt mod's og har holdt meg til det siden. Jeg damper med en effekt på mellom 230 og 250 watt. Da er jeg avhengig av mod's som har minimum 3 18650 batterier og kan levere minst 300 watt.
Når jeg da kommer inn på denne siden finnes her ikke en eneste mod. Ikke på lager står det under alle.
Derfor lurer jeg på - er dette svindel?
Makan til side har jeg aldri sett.

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Tok for lang tid for leveranse
Tok for lang tid for leveranse. Mottatt 14 dager etter først meldt avsendt

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Bestillingen har en relativt enkel…
Bestillingen har en relativt enkel prosedyre og registreres raskt, men det tar for langt tid å få varene.

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Man kan da ikke spørre om hvor fornøyd…
Man kan da ikke spørre om hvor fornøyd man er før man har mottatt pakken.

Vastaus yritykseltä Eleksig.no
Seriøst firma og hurtig levering
Seriøst firma og hurtig levering, klager du på noe så ordner de opp. Tommel opp