Saanut 1/5 tähteä

Köpte ett par airpods i juli som ej laddar som de ska, etuiet laddar ur trots att de ej används vilket innebär att jag måste ladda dem dagligen trots minimal eller ingen användning. Köpte dem via CDO... Näytä lisää

Saanut 1/5 tähteä

Mycket oseriösa. Gjorde en retur för snart tre månader sen och fortfarande har inte min faktura makulerats, trots påtryckningar. Har nu fått gå vidare med ärendet för att kundservice överhuvudtaget sk... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Beställde en Iphone 11 där det stod i lager. Sen skriver de ett mail där dem beklagar då det bara fanns 1 i lager och den andra kunden hann före. Det förstår jag kan hända men då tycker man... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Matkapuhelinkauppa
  2. Elektroniikkaliike

Yrityksen kirjoittama

Vi har allt inom hemelektronik, teknik, mobiltelefoner, hörlurar, headset och ljud!

3,5

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Köpet gick väldigt smidigt och…

Köpet gick väldigt smidigt och produkten levererades som förväntat. Hade dock svårt att hitta fraktpriset innan köpet. Det beror väl på vilken produkt som ska levereras, antar jag.

8. kesäkuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Snabb leverans, bra förpackat och ett bra pris på min Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, jag köpte där. Jag var lite orolig först eftersom jag inte hört talas om Electronordic innan men allt fungerade väldigt bra!! Rekommenderas varmt. Fick även mina Galaxy Buds på köpet efter kampanjen som utlovades.

15. toukokuuta 2021
Saanut 4/5 tähteä

Beställde ett par nya hörlurar som det…

((Edit)) Efter kontakt med kundtjänst så var dem väldigt snälla och skickade ut ett par nya omgående, var lite förvånad över hur snabbt dem fick ut ett par nya till mig.

Efter att ha kontrollerat dem så var dem betydligt bättre skick, både hörlurarna och förpackningen.

Jag blev initialt väldigt upprörd eftersom dem var tänkta som en present, efter kontakt med kundtjänst så ändrar jag mitt betyg.

Tack Electronordic för snabb respons och dem nya hörlurarna. :)

(Tidigare kommentar)
Beställde ett par nya hörlurar som det var rabatt på, snabb leverans men tyvärr så var hörlurarna begagnade.

Skadad kartong (någon som slitit upp kartongen helt sönder) alla förseglingar var sönder brytna av en gorilla och hörlurarna vad delvis smutsiga. har ej använt hörlurarna då dem var helt urladdade.

kontaktar just nu kundtjänst, får se vad dem säger om det hela. om dem är bra och snälla och hjälper mig få ett par HELT NYA hörlurar som inte är begagnade, eventuellt kompenserar mig för en begagnad produkt så kommer jag ändra mitt betyg.

Få se vad dem gör.

30. huhtikuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu
Electronordic-logo

Vastaus yritykseltä Electronordic

Hejsan

Beklagar att du fått en produkt som inte motsvarar dina förväntningar, under transporten kan försändelser ibland skadas, vilket resulterar i att förpackningen inte ser ut att vara i nyskick.

Ser i din konversation med vår kundservice medarbetare att vi skickat ut ett par nya hörlurar till dig och jag hoppas att du är nöjd med dessa.

//Electronordic

Hörlurar hos Electronordic

Jag beställde ett par hörlurar från Electronordic och jag är väldigt nöjd med min upplevelse. Hela vägen från beställning till jag fick varan. Det var enkelt att navigera hemsidan, enkelt att beställa och betala. De lovade en leveranstid på 1-2 dagar och det höll de sig till. Varan skickades 20 minuter efter att jag beställt den och den kom till ombudet ett dygn senare. Den enda nackdelen jag upplevde var att man inte kunde välja vilket ombud paketet skulle komma till, men annars blev jag supernöjd.

27. maaliskuuta 2021
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin