Bestilte gulvmatter til bilen i november, de var på lager for rask levering. Ennå ikke kommet. Fikk mail i dag hvor de opplyser at varene er overlevert postnord for transport. De har ikke svart på hen... Näytä lisää
Bildet av det jeg kjøper. Leveringstid? Om En uke fra i dag blir saken henter av PostNord. To til fem dager har blitt til 9 til 12 dager. "Din ordre har blitt hentet av PostNord Norway mars 28, 2025... Näytä lisää
Kjøpsprosessen og leveringen er jevn. Kortvesken er av god kvalitet (9 av 10). Den hvite lakken på Tesla Model 3 stemte ikke med fargen på bilen i det hele tatt (2 av 10).
Ekstremt lang leveringstid (3 mnd) og levert vare passer ikke til bilen. Retur hentes ikke av Elbil Sentrum slik at varen kommer tilbake til meg. Har fortsatt ikke fått refundert utlegg etter over 4 m... Näytä lisää
Salg av elbiltilbehør
Trondheimsveien 436, 0962, Oslo, Norja
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
On vastannut 33 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaaminen kestää yleensä yli kuukauden
Ansatt i bedriften skriver på forskjellige forum att han har slik bil og har blitt anbefalt produktet fra en venn og anbefaler dette for alle på forumene.
Falsk reklame.
Styr unna!
Reklamerer for 2-5 dagers leveringstid.
30 dager siden jeg bestilte og har heller ikke mottatt tilbakemelding på mine henvendelser.
Produktet jeg fikk var kun på kinesisk og ikke det som var avertert. Styr unna.
Kjøpte JBL Under Armour headset til en god pris, og produktet ankom raskt i posten. Veldig fornøyd!
Rask levering og rimelig priser. Andbefales.
Fikk pakken i posten etter rask tid. Produktene var enkle å installere etter medfølgende bruksanvisning.
Bestilte 29. desember og fikk beskjed om 3-5 ukers leveringstid. Purret flere ganger før jeg fikk svar i begynnelsen av mars. Etter 11 uker og 6 dager kom varen - til feil adresse. Den kom til fakturaadresse og ikke leveringsadresse. Styr unna, anbefales ikke.

STYR UNNA!
Ble solgt Bang Olufsen beoplay E8 2.0 som viste seg å være et falskt produkt. Proppene kunne ikke kobles til appen, ladeboksen så annerledes ut enn den orginale. Proppene passet ikke i orginal lader.
Når jeg tok kontakt så fikk jeg ikke svar før jeg truet med å melde i fra til Bang Olufsen og forbrukerrådet. De latet som de sendte det til teknisk avdeling for sjekk, men det er ingen tvil om at disse var falske.
I tillegg så virker dette firmaet svært useriøst mtp. at anmeldelsene virker fabrikkerte, og at en av anmeldelsene på google kommer fra et av styrets medlemmer.. Den samme vedkommende har også lagt igjen an anmeldelse hos konkurrerende firma med 1 stjerne. LAVMÅL.

Vastaus yritykseltä Elbilsentrum
Jeg bestilte disse får 3 uker siden å har enda ikke fått dem, jeg har verken fått sporingskoden eller noen ting. De sier jeg får det når pakken ankommer Norge siden det er bestillingsvare, men det tar da ikke tre uker. Jeg anbefaler ingen å handle på denne siden.