Vi havde en absolut positiv oplevelse. Behagelig og kompetent ejer (Hussein), der solgte os en Volvo EX40 til en fair pris. Han sørgede for ekstramontering af svingbar trækkrog og levering af al-fælge... Näytä lisää

Vi skulle købe vores første elbil (ID7), og vi havde derfor en masse spørgsmål. De tog sig god tid til at svare og guide os. De var også virkelig hurtige til at gøre bilen klar til os, da vi havd... Näytä lisää

Jeg har pr 24/2-2026 købt bil ved Elbilhuset i Odense. Det har fra første kontakt og til levering været en meget positiv oplevelse, på trods af leveringsforsinkelse pga toldpapirer fra Sverige. Jeg... Näytä lisää

Jeg har netop købt en bil hos DK Bilcenter, og jeg er super tilfreds med hele forløbet. Servicen var i top fra start til slut – jeg følte mig tryg og godt vejledt gennem hele processen. Bilen var præ... Näytä lisää

1. Autoliike

Velkommen til Elbilhuset – din trygge partner, når du skal købe elbil! Vi specialiserer os i nyere brugte elbiler og har et bredt udvalg, så du altid kan finde den model, der passer til netop dig. Hos os handler det ikke kun om biler – det handler om dig som kunde. Vi tager os tid til at lytte, rådgive og finde den løsning, der passer bedst til dine behov. Hele processen, fra første forespørgsel til levering, skal være enkel, tryg og overskuelig. Vores biler gennemgår altid grundige tjek, så du kan køre sikkert og uden bekymringer. Samtidig får du ærlig og uforpligtende rådgivning fra vores erfarne team, som altid har dine interesser for øje. Hos Elbilhuset går vi efter at skabe glade og tilfredse kunder, der føler sig trygge hele vejen. Vi kombinerer kvalitet, service og ekspertise, så bilkøbet bliver en positiv oplevelse, du kan se tilbage på med smil.

4,8

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

Kig alt igennem før køb!

Jeg købte en bil sidst i april hos dem, sælgeren vidste ikke synderligt meget om bilen og måtte derfor kigge på salgsskiltet flere gange, jeg købte 4 sommerdæk med fælge ved siden af, da malingen på fælgene der var på var slidte, han viser mig så det flotteste fælg og giver mig en god pris.
Efter nogle uger ville jeg have sommerdækkene på og jeg ser så at flere af dem er fuldstændig flået op i stålet og det ene dæk har et ordentlig hak i gummiet.
Nu står jeg så med 8 grimme fælge, og det virker ikke til at interessere dem.
Jeg synes det er frækt når man betaler hele beløbet med det samme og blive behandlet som bras.
Jeg kan ikke komme igennem til firmaet, jeg er blevet blokeret alle steder, føj hvor skulle i skamme her, og jeg overvejer at gå videre med sagen!!!

5. heinäkuuta 2022

Anbefales IKKE

Købte en bil i november 2021. Bilen blev lovet nyserviceret, nysynet, osv. Derudover 100% autotjek.
Efter lige præcis 7 måneder får jeg en enorm regning fra værkstedet på hele 23.000 kroner. Fejlene der skal udredes er så omfattende at bilen ikke kan gå igennem et syn, og at den potentielt ikke kan køre længere hvis ikke fejlene udredes.
Flere af problemerne skyldes rust der var så omfattende, at det er umuligt at det er blevet dannet udelukkende efter jeg købte bilen. Jeg henvender mig derfor til dem, da de jo har solgt mig en bil, der havde væsentlige fejl under udvikling. Sagen er stadig kørende. PT. nægter de at hjælpe overhovedet.
Jeg anbefaler KRAFTIGT at i får jeres bil tjekket igennem hos FDM inden køb, ellers ender i som jeg, 23.000 kroner fattigere fordi DK Bilcenter har lovet jer guld og grønne skove. Find endeligt også en anden forhandler at købe fra, er min anbefaling - en forhandler der gør det lidt lettere at købe en bil.

17. kesäkuuta 2022
EL BILHUSET -logo

Vastaus yritykseltä EL BILHUSET

Hej Sami Ali.
Vi er kede af din oplevelse. Vi har drøftet sagen med dig og vores juridiske afdeling har vurderet, at fejlen desværre ikke kunne dækkes af reklamationsretten, da der er tale om en slitagedel.

Mvh DK Bilcenter

Fantastic sales representative at the DK Bilcenter.

Myself & my partner have recently relocated to Denmark & decided to purchase a car. After a lot of searching we test drove a car at the DK Bilcenter. We were greeted by the sales representative Hadidi who was very welcoming and more than helpful when it came to reviewing the car and helping with getting the car insured. I would highly recommend taking the time to get in contact with Hadidi should you be looking to purchase a new car in Odense.

8. helmikuuta 2022

Købte en lille bil hos DKbilcenter

Købte en lille bil hos DKbilcenter, og blev taget godt imod af en ung sælger ved navn Aday Hadidi.
Var hurtig til at finde rabatterne frem på både undervognsbehandling og sommerhjul.
Og hurtig syn og servicering, så vi havde bilen inde for samme uge (tror det tog 2-3 dage)
Kan klart anbefales at handle hos DKbilcenter i Odense. 💪😎

7. helmikuuta 2022

Fantastisk bilcenter

Super venlig og imødekommende service. Vi blev fra start af taget rigtig godt af, og vi fik en langt bedre service end rigtig mange andre steder vi har kigget på biler. Sælger var aldeles professionel og utroligt flink. Der var styr på tingene, og det hele spillede bare. Helt klart en oplevelse der giver en lyst til at komme tilbage. Velfortjent ros til et Bilcenter der bare gør det lidt bedre, end de andre.

16. marraskuuta 2021

Byttehandel

Ved en byttehandel hvor der var lidt problemer ved den bil vi fik var der den bedste service fra sælger hadidi som forsøgte at løse problemet, da det ikke kunne lavet indgik vi en økonomisk kompensation.
Hadidi vidste vilje hele vejen til at finde en løsning. Tak for super betjening hadidi.

6. marraskuuta 2021

Kan ikke anbefales

Kan ikke anbefales, arrogant og har ikke styr på fakta. Var forbi adressen og indehaver var simpelthen så spydig og arrogant.

22. lokakuuta 2021

Kundens behov i fokus før økonomi

Jeg fik en konkret og skræddersyet hjælp til mine forventninger og behov, føler at der blev bidraget med rigtig god service, samt rådgivning.
DK Bilcenter ApS har ærlige og dygtige, plus imødekommende personale som sætter kundens behov i fokus. Jeg kan klart anbefale at købe bil hos DK Bilcenter ApS.😎

15. syyskuuta 2021