Venlig kundeservice, hvor vi fik lavet særaftale med at prøvekøre ladcykler. Super god oplevelse fra start til slut. Kæmpe ros til manden som betjente os, som sagtens kunne have pakket mere på o... Näytä lisää
Vi har haft utalige problemer med vores ladcykel. Cyklen er under 2 år gammel. Vi har selv måtte betale for nye bremser, reperation af gear, udskift af eger. En regning hos den lokale cykelsmed... Näytä lisää
Vi bestilte en cykel, der angiveligt skulle være på lager og som havde noteret “maks levering 5 hverdage”. De hævede pengene allerede efter 1 dag, uden varen var sendt afsted, hvilket er imod dansk r... Näytä lisää
Hvad gjorde handlen med el-ladcykler til en god oplevelse? Det skal jeg fortælle jer; kære læsere. Kort efter jeg har afgivet bestilling kommer der promte en bekræftelse mail. Allerede her i forløbe... Näytä lisää
Hos El-ladcykler.dk forhandler vi elektriske ladcykler til alle behov og for enhver pengepung. Vi forhandler stærke internationale og europæiske brands såsom Wike, Wildenburg, Johnny Loco, Cargobike of Sweden, Butchers & Bicycles og Add-Bike. Med den produktportefølje er vi særdeles godt dækket ind, uanset hvad du som kunde leder efter, når du er på udkig efter en el-ladcykel. Her på hjemmesiden finder du også et stort udvalg af tilbehør til el-ladcykler, som låse og barnesæder. Blandt vores mest populære mærker, finder du barnestole fra Melia og låse fra Axa og Abus. Det er også hos os, du kan købe det originale, danskproducerede, Isofix-beslag, så du kan montere din autostol i din ladcykel lige så let som i bilen. Smart, ikke?
Malervej 2, 6710, Esbjerg V, Tanska
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Vi fik en ladcykel hvor lynlåsen på kalechen gik i stykker, men vi fik tilsendt en ny uden spørgsmål

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Ladcyklen er helt fantastisk. Har inden købet haft tlf. kontakt med en god og ærlig medarbejder der kunne vejlede mig i forhold til mit valg af cykel. Dette var vigtigt da jeg overhoved ikke har prøvet sådan en cykel før. Kan kun give mine bedste anbefalinger

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Jeg foretog en ordre hos El-ladcykler.dk for over en uge siden. Jeg har fået bekræftelse på, at de har modtaget min bestilling, men har intet hørt fra dem siden. Har i øvrigt kontaktet dem via deres kontaktformular, det har heller ikke givet pote

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Cyklen blev bestilt mandag aften og den var her torsdag morgen. Altid hurtig til at svare på mine spørgsmål på Facebook - selv i weekenden. Cyklen har gjort vores famileliv nemmer, da vi bruger den hver dag med to børn ca 12 km😎

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Vi har længe ledt efter en elcykel med lad, der i vores tilfælde skal fungere som en bil nr. 2, der i hverdagen skal transportere 2 stk. unger til og fra institution. Vi har prøvekørt flere forskellige cykler, og valget er nu faldet på en fra Wildenburg.

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Billige produkter og hurtig levering. Super tilfreds med produktet som er i god kvalitet. Fik endda en ekstra lille ting med, som jeg ikke havde bestilt. Så de bedste anbefalinger herfra 👍

Ordre 16977
Det har været en fantastisk oplevelse at handle med jer . Produkt og levering helt i top. Tak Tak og Tak

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Vi havde bestilt et iso-fix beslag til vores el-ladcykel, som vi havde fortrudt. Vi henvendte os til dem, hvor vi uden problemer fik det ombyttet til en hyndestol til vores 1 årige datter. Samtidig med bestilte vi et garagecover, som blev sendt sammen med hyndestolen.
Det er super service! :-)

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Super fin service og vejledning! Lidt startsvanskligheder ved en del transportskader på cyklen, men en super service fra Fjordor! Jeg kan indtil videre kun anbefale denne virksomhed.

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Vi har lige modtaget vores nye Wildenburg City E-Cargo. Alt var samlet og monteret. Batteriet var fuldt opladt, så vi allerede første dag kan komme ud og cykle :-)

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Super hurtig levering og reel beskrivelse af produkterne på hjemmesiden. Når Ladcykler.dk skriver luksushynder til ladcyklen, så er det ekstra tykke og gode hynder.

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Super service. Vi bestilte til levering på Samsø - hvilket ofte giver problemer da øen ikke er brofast. Her hørte vi intet - før cyklen ganske enkelt var leveret👏

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Jeg fik bestilt et forkert garagecover til min ladcykel, da hjemmesiden gav udtryk for, at det godt kunne bruges til min cykel. Jeg kunne dog på ingen måde få det på. El-ladcykler.dk sagde, at andre ikke har haft problemer med det cover til min cykel, men valgte alligevel at sende mig et større garagecover fragtfrit samt betale returfragten for det første garagecover - det kaldes god kundeservice!
Slutteligt kan jeg bemærke, at de bestilte produkters kvalitet er ganske tilfredsstillende.

Hvor skal jeg begynde...
Der er ikke det, som denne her ladcykel IKKE har fejlet. Ladcyklen, som er en sort Wildenburg Classic, er købt i februar 2022.
Først og fremmest er der kalechen, som fik sin første skade efter sølle 1 uges brug.
Så er der dækkene, som punkterede for første gang, da ladcyklen var blot 2 uger gammel. Jeg fandt så ud af, det var fordi der sad nogen billige skrammel dæk fra Kina på den. Dem har jeg sidenhen udskiftet med nogen Schwalbe Marathon Plus punkteringsfri dæk.
6 måneder senere gik controllerboksen i stykker, som jeg forøvrigt skulle igennem et værre togtrækkeri for at kunne få erstattet som en del af den LOVPLIGTIGE reklamationsret på 2 år. Garanti og reklamationsret er forøvrigt IKKE det samme, og I har som virksomhed derfor IKKE krav på at forlange, at serviceeftersyn skal være hverken dokumenteret eller overholdt for at I vil godkende en reklamation.
Den lovpligtige reklamationsret på 2 år er ALTID hævet over virksomhedens egen opstillede garanti med diverse krav om fx serviceeftersyn (Lad dette være en vigtig, informativ lærestreg at videregive til andre potentielle købere af jeres ladcykler).
Så er der bremserne, som synes at skulle udskiftes eller justeres på konstant.
Fornyligt gik motoren så i stykker, her blot 14 måneder efter købet af ladcyklen. Jeg er stadig i gang med at få den sag behandlet hos jer, men I svarer jo pludselig ikke længere på mail. Nu skal det foregå gennem en Chatbot på jeres hjemmeside.
Motorens skade kan forøvrigt dømmes til at være en reklamationssag IGEN, IGEN, fordi det skyldes en ødelagt sensor inde i selve motoren.
Jeg overvejer godt nok STÆRKT at køre en fuld reklamationssag på ladcyklen, som I at købet skal annulleres, omend Forbrugerombudsmanden må hives indover sagen om nødvendigt, da jeg på ingen måde synes, at jeg har fået en funktionsdygtig ladcykel som lovet, da det er sådan lidt hips som haps, om den nu lige virker den ene uge eller ej.
Jeg kan pga. mine oplevelser med jer simpelthen IKKE anbefale jeres ladcykler til nogen som helst andre. Hold jer langt væk fra Wildenburg, folkens!
Det skulle ikke undre mig, om Wildenburg og Amladcykler laves på selvsamme fabrik i Kina...

Vastaus yritykseltä El-ladcykler.dk
Højt serviceniveau og kvaliteten af produkterne er så lækre!! Vi har lige fået 'hyndestol til ladcykel' hjem til vores 1 årige og hun sidder så behageligt i den! Bedste anbefalinger herfra ;)