Snel en fijne support
Had een aanvraag gedaan voor colocatie en binnen 5 dagen hing het apparatuur al in het datacenter. Snelle support en schappelijke prijs

Vastaus yritykseltä EK-Hosting Internet Solutions
EK-Hosting is een bedrijf dat gespecialiseerd is om zowel particulier als bedrijf van internet diensten te voorzien. Momenteel kunnen wij u voorzien van professionele webhosting, domeinnamen, colocatie, VPS (Virtual Private Servers), dedicated servers, hosted exchange en SSL certificaten.
Zonnelaan 2, 7771ES, Hardenberg, Hollanti
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä

Vastaus yritykseltä EK-Hosting Internet Solutions
Als bedrijf werken we al langer met EK hosting, maar persoonlijk iets meer dan een jaar.
We spreken elkaar heel weinig en als hostingpartner is dat eigenlijk wat je wil.
Als we elkaar nodig hebben is EK hosting altijd pro-actief, denkt mee en heel snel. Een fijne partner!

Vastaus yritykseltä EK-Hosting Internet Solutions
Geen vraag is teveel, een oplossing is bijna sneller dan het licht, als het een oplosbaar probleem is natuurlijk. Zolang wij als Schapendoesclub met EK-hosting 'samenwerken' heb ik (contactpersoon van de club) nog nooit een negatieve ervaring gehad. Wij zijn meer dan tevreden!!
Service was altijd vriendelijk en betrouwbaar. Zeer prettige communicatie ook.
Ik was op zoek naar een nieuwe hostingpartij voor mijn website. Erik werkt enorm snel en handelt adequaat. Ik ben erg tevreden. Alles werd zeer snel geregeld en werd volledig uit handig genomen. Zeker een aanrader.
Al bijna 10 jaar klant bij Erik en EK Hosting. Vanaf het begin is alles goed geregeld; vele websites op een managed VPS en meerder domeinnamen. Het werkt altijd en zorgeloos.
Snelle responstijd via mail en telefoon, zelfs in het weekend. Erik gaat altijd door tot het werkt zoals ik wil (zover het kan en handig is) en geeft solide adviezen. Alles wordt ook goed onderhouden; geen enkele onverwachte uitval/downtime in jaren.
Aanbevolen!
EK-Hosting is een betrouwbare partner. Erik denkt heel goed mee en pakt zaken heel snel op! Ik kan dit bedrijf van harte aanbevelen. Ik "draai" er al jaren 5 websites met WordPress, Weerplatform of stambomen.
Hij is ook bereid in het weekend en in de avond te helpen.
Complimenten voor de betrouwbare en prettige samenwerking!
Inmiddels bijna een jaar naar volle tevredenheid klant van EK-Hosting. Altijd spoedig en duidelijk antwoord op mijn vragen. Erik is altijd bereid met je mee te denken en ik ben blij dat ik er voor gekozen heb mijn hosting aan een lokale ondernemer uit te besteden.
EK-Hosting biedt uitstekende en snelle service. Zeker ook voor klanten die niet bijster veel verstand van hosting hebben. Ik ben er al ruim 14 jaar een tevreden klant
Jaren klant, oplossing is professioneel, reactie snel en denkt prettig mee. Kan het iedereen aanbevelen.
Al velen jaren klant en nog steeds erg tevreden. Ga voor EK Hosting in plaats van de grote commerciële aanbieders.
Issues of vragen worden direct zonder gedoe afgehandeld zonder tussenliggende klantenservice. Ook nog nooit downtime gehad. Echt een aanrader!
We nemen al jaren DNS hosting af voor een veelvoud aan diverse domeinen. Geen (technische) oplossing is te gek, uptime is uitstekend, en de ondersteuning flexibel en professioneel. Bieden ze een door jou gewenste dienst aan ? Doen !
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.