Yrityksen kirjoittama
Bij EindhovenWarmtepomp.com staan we voor duurzame, efficiënte en toekomstbestendige oplossingen voor woningverwarming. Als specialist in warmtepompen bieden wij een totaalpakket: van deskundig advies en hoogwaardige producten tot vakkundige installatie en uitstekende nazorg. Wij helpen particulieren en bedrijven in de regio Eindhoven bij de overstap naar een energiezuinige en milieuvriendelijke manier van verwarmen. Onze missie is om ieder huishouden te voorzien van een comfortabele leefomgeving met minimale impact op het milieu. Daarom werken we uitsluitend met betrouwbare merken en gecertificeerde installateurs. Elke situatie is anders – wij denken graag mee en leveren maatwerkoplossingen die perfect aansluiten op jouw woning of bedrijfspand. Wat ons onderscheidt, is onze persoonlijke aanpak en transparante communicatie. We nemen de tijd om jouw wensen te begrijpen en begeleiden je stap voor stap in het proces. Van subsidieadvies tot onderhoud – wij zorgen dat je er warmpjes bij zit, het hele jaar door. Bezoek onze website of neem contact met ons op voor een vrijblijvend adviesgesprek. Samen maken we jouw woning klaar voor de toekomst! EindhovenWarmtepomp.com – Duurzaam verwarmen begint hier.
Professor Dr Dorgelolaan 2, 5611 BA, Eindhoven, Noord Brabant, Hollanti
- +31403690787
- klantenservice@eindhovenwarmtepomp.com
- eindhovenwarmtepomp.com
Muut katsoivat myös näitä
Sinds de installatie voelt het…
Sinds de installatie voelt het binnenklimaat veel stabieler en aangenamer
Het Geluidsniveau Is Laag
Het geluidsniveau is laag genoeg om er niet van wakker te worden.
de presets die hij voorstelde werken…
de presets die hij voorstelde werken goed alleen geluid soms hoorbaar
Ze Van Heat Pump
ze van heat pump duwde foam bij knikje naast badkamerdeur terwijl tante net binnenkwam klein foutje maar zacht
Ze keken alles na geen enkel detail…
Ze keken alles na geen enkel detail overgeslagen
Afzuiging en luchttoevoer goed…
Afzuiging en luchttoevoer goed afgestemd, werkte direct
goed geholpen en niet teveel betaald
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.