Yritys on vastannut
Stephan Torsvik gjorde en helt fantastisk innsats når han hjalp oss med og finne en bank som ville gi oss lån. Han holdt oss oppdatert gjennom alle steg og han var flink å formidle hva som ville skje... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Tietoja yrityksestä Eiendomsfinans - Bergen
Yrityksen kirjoittama
Nesttunvegen 94, 2 etg., 5221, Nesttun, Fana, Norja
- 32880000
Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin
Høy kompetanse og løsningsorienterte…
Høy kompetanse og løsningsorienterte rådgivere som gir av seg selv og følger opp gjennom hele prosessen.
Spesielt takk til Stephan Torsvik som har stått på gjennom hele prosessen.
Tusen hjertelig takk!
veldig fornøgd med samarbeide

Very good experience with Vegard Vabø
Very good experience with Vegard Vabø. I recommend it!

Veldig god oppfølging
Stephan Torsvik har vært til utrolig god hjelp for oss. Vi trengte å få refinansiert privat økonomien vår og Stephan var rask og effektiv.
Veldig god oppfølging, ivrig etter å få inn all informasjon for å få fortgang i saken.
Anbefaler Stephan Torsvik på det sterkeste om man har behov for økonomisk veiledning og hjelp.

Fantastisk kunnede behandlig
Fantastisk kunnede behandlig . Anbefales

Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans
Nok en gang brukte vi Stephan Torsvik V/Eiendomsfinans for ett husbytte-prosjekt. Stephan følger opp og løser alle floker på veien. Anbefaler tjenestene Stephan hos Eiendomsfinans tilbyr, på det sterkeste. Jeg har brukt Eiendomsfinans i mange år, og vil fortsette å bruke de, på fremtidige prosjekter.

Vastaus yritykseltä Eiendomsfinans - Bergen
Stephan Torsvik gjorde en helt…
Stephan Torsvik gjorde en helt fantastisk innsats når han hjalp oss med og finne en bank som ville gi oss lån. Han holdt oss oppdatert gjennom alle steg og han var flink å formidle hva som ville skje videre.

Vastaus yritykseltä Eiendomsfinans - Bergen
Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans er «by…
Stephan Torsvik v/Eiendomsfinans er «by far» den dyktigste finansrådgiveren i Norge. Ingen over, ingen ved siden av! Han jobber på en fantastisk måte, med tydelig og god kommunikasjon, gir seg aldri før han har funnet den beste løsningen for kundene sine, og man føler seg ekstremt godt ivaretatt.
Anbefaler Stephan på det varmeste!
Anbefaler Eiendomsfinans v/Stephan Torsvik på det sterkeste
Vi fikk fantastisk hjelp av Eiendomsfinans ved Stephan Torsvik da vi skulle ha nytt boliglån. Det var en kompleks operasjon med kjøp og salg av flere boliger, og Stephan fulgte oss tett opp hele veien og ga oss den beste banken, renten og de beste løsningene. Vi følte oss ivaretatt langt utover det man kan forvente. Anbefaler Eiendomsfinans og Stephan til alle som trenger nytt boliglån eller vurderer å bytte bank!