Efinansowi - Niezależni Eksperci Finansowi Arvostelua 38

TrustScore 5/5 tähteä

4,8

Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 5/5 tähteä

Polecam skorzystanie z usług Pana Jarosława. Jest to przede wszystkim osoba kompetentna, sumienna i rzeczelna w tym co robi. Świetny kontakt zarówno osobisty, telefoniczny jak i mailowy. Pan Jarosław... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Jak najbardziej mogę polecić każdemu kto ubiega się o kredyt Pana Jarosława Paszkiewicza, człowiek oddany sprawie w stu procentach, bardzo cierpliwy, spokojny . Krok po kroku i zrozumiale w prostym ję... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Polecam usługi Pani Katarzyny Kęsickiej wszystkim szukającym rzetelnego doradcy finansowego. Osoba z dużym doświadczeniem, dyspozycyjna i przede wszystkim ogromnie zaangażowana na każdym etapie proced... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Z czystym sumieniem mogę polecić każdemu kto ubiega się o kredyt pod budowę pana Jarosława Paszkiewicza, człowiek oddany sprawie w stu procentach, niezwykle cierpliwy z poczuciem humoru. Krok po kroku... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Luottoneuvonta

Yrityksen kirjoittama

Porównamy dla Ciebie oferty kredytowe kilkunastu banków. Pomożemy Ci w uzyskaniu kredytu hipotecznego, pożyczki hipotecznej, kredytu gotówkowego, kredytu na firmę, pożyczki inwestycyjnej. Zaoszczędź swój czas. Zdaj się na nas, zajmiemy się za Ciebie wszystkimi formalnościami. Nasze konsultacje są całkowicie bezpłatne.

Yhteystiedot

3 tähteä
2 tähteä
1 tähti

Saanut 5/5 tähteä

Bardzo polecam usługi Pana…

Bardzo polecam usługi Pana Daniela,rewelacyjne podejście do człowieka.Myslałam że mam problem życiowy On rozwiązał go w jeden dzień..Szybko ,sprawnie i bez bólu,kredyt na korzystnych warunkach dostosowany do moich potrzeb.Polecam!!

22. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Bardzo polecamy Pana Jarosława…

Bardzo polecamy Pana Jarosława Paszkiewicza. Jest to osoba bardzo pomocna, kompetentną, potrafi rozwiązać różne problemy podczas starania się o kredyty. Człowiek od zadań specjalnych 😉 odpowiedni człowiek na odpowiednim miejscu 😀 polecamy.

5. lokakuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Nieoceniona pomoc w przejściu całego…

Nieoceniona pomoc w przejściu całego procesu kredytowego. Szeroki zakres wiedzy, profesjonalne podejście do klienta i maksymalne zaangażowanie - przez cały proces wsparcie telefoniczne i mailowe- szczerze polecam 👏🏻🙂

27. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Bardzo profesjonalne podejście i duża wiedza

Bardzo profesjonalne podejście, ogromna wiedza i cierpliwość - doradca zaoferował duże wsparcie w skomplikowanych formalnościach i ostatecznie udało się nabyć wymarzone mieszkanie. Z pewnością będę w przyszłości korzystać z usług firmy.

25. syyskuuta 2021

Pomoc w kredycie hipotecznym

Korzystałem z usług Efinansowi dwa lata temu, niesamowicie profesjonalni ludzie. Przyszedłem do nich w sprawie dot. Kredytu hipotecznego. Od pierwszego spotkania wzięli się ostro do pracy, cały czas otrzymywałem informację a po niedługim czasie dostałem korzystną propozycji kredytu hipotecznego. Ludzie godni polecenia.

20. syyskuuta 2021

Firma Niezależni

Firma Niezależni, najlepsza jaką znam. Korzystałem już drugi raz z pomocy i nie zawiodłem się, obsługa na pełnym poziomie. Rzetelnie i konkretnie przedstawione oferty oraz ich wyjaśnienie. Szczególne podziękowania dla pani Kasi Kęsickiej za jej profesjonalizm, zaangażowanie, doradztwo oraz "opiekę" od początku do końca sprawy. Polecam każdemu z czystym sumieniem i jeśli zajdzie taka potrzeba, napewno wrócę 🙂

19. syyskuuta 2021

Kompetencja

Kompetencja , rzetelność i sumienność na najwyższym poziomie! Polecam panią Katarzynę, właściwa osoba na właściwym miejscu!

17. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

W kredycie pomagał nam p.Daniel, zdecydowanie polecam współpracę z tym doradcą. Konkretnie i rzetelnie, poświęca tyle czasu ile klient potrzebuje. Wszystko wyjaśnia w prosty sposób, zrozumiały dla finansowego laika. Nie musieliśmy się o nic martwić, p.Daniel wszystkiego dopilnował z pozytywnym skutkiem.

15. syyskuuta 2021

Amazing customer experience...

Our experience with Katarzyna was fantastic. She did excellent job finding the right loan for our needs! The process was stress free and everything was explained in details. We were in trusting and very capable hands. We recommend Katarzyna to anyone and everyone.

9. syyskuuta 2021
Saanut 5/5 tähteä

Firma bardzo rzetelna i godna…

Firma bardzo rzetelna i godna polecenia. Pani Kasia bardzo zaangażowana, kompetentna. Staraliśmy się o kredyt mieszkaniowy. Nasza sytuacja wydawała się beznadziejna ale dzięki Pani Kasi udało się. Polecam

9. syyskuuta 2021

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin