EerlijkEten Arvostelua

TrustScore 4.5/5 tähteä

Saanut 5/5 tähteä

Heerlijk eten, je hoeft niet zelf op onderzoek of het eerlijk geproduceerd is, fijn! Tip: deel bevroren deel gekoeld bezorgen. Kaas is lekkerder als hij niet ingevroren is. Verder perfect met trun... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

De box werd keurig rond 17 uur gebracht. Wat een fijne lekkere verse waar zat erin. Sinds lang bijna geen vlees gegeten maar daar is nu een verandering in ontstaan. Volle smaak, goede kwaliteit. Be... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 5/5 tähteä

Zeer tevreden van de kwaliteit van het vlees en de levering , ondanks dat er bij deze levering een product ontbrak. Echter kreeg ik snel reactie van de klantenservice om dit op te lossen. Fouten maken... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 1/5 tähteä

Ik vind het initiatief en de visie van EerlijkEten erg goed! Echter heb ik wel een slechte ervaring. Ik wilde de Hugo Frikandel uitproberen, dus een bestelling geplaatst. Ik bestelde 5 verpakkingen... Näytä lisää

1. Ateriapalvelu

Yrityksen kirjoittama

Ontvang iedere week verse producten direct van het land. Geniet van honderden recepten en proef de smaak van Eerlijk Eten. Van EerlijkEten krijg je geen afgewogen zakjes pijnboompitten en afgemeten tomatenpuree. Wij geloven in gezonde basisproducten én de vrijheid om zelf te kiezen wat je daarmee doet. Daarom krijg je van ons iedere week een box met verse Nederlandse producten: vlees, groente, fruit, koolhydraten en soep. De basis voor drie of vier maaltijden. Je kan zelf kiezen wat je kookt, maar kan ook één van onze honderden bijpassende recepten volgen.

Erinomainen

Kaikki arvostelut

131 arvostelua kuluneen 12 kuukauden aikana

Kirjoita arvostelu

Saanut 1/5 tähteä

Slechte ervaring met deze webshop

Slechte ervaring met deze webshop. Telefonisch onbereikbaar en op e-mail wordt al helemaal niet gereageerd. Eerste bestelling gedaan maar vanwege de slechte recensies en contact mogelijkheden gelijk de gehele bestelling geannuleerd.

30. kesäkuuta 2025
Saanut 2/5 tähteä

wat er mis gaat is voornamelijk de…

wat er mis gaat is voornamelijk de levering met Trunks.
-bij de laatste levering waren er van de 6 eiren er nog maar 2 heel dus 1 doffe ellende in de doos.
- de laatste levering hebben wij niet gehad men kon het adres niet vinden.

21. kesäkuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Eigenlijk was alles perfect.

Eigenlijk was alles perfect.
Eenvoudig te bestellen.
Snel en perfect geleverd.
Alles nog diepgevroren. Zo in de vriezer.
En. Als klap op de vuurpijl. Zowel vlees. Gehakt als kipsmaakte voortreffelijk.
Aanzienlijk beter dan grote supermarkt en kleine supermarkt vlees.
Ik kan het iedereen aanraden.

Nog een ding. Vroeg de bij de 2e levering ofde veroakking van de eerste pokmee terugkon. Nee dat deden ze niet.
Zowel doos als piepschuim binnen stuk zou zo weer gebruikt kunnen worden.

25. kesäkuuta 2025

Alles geleverd,had nu vlees

Alles geleverd,had nu vlees, ossenwit en olijfolie besteld, en prachtig bevroren. 👍Elke week zoiezo de groente en top vlees box.

Bedankt voor jullie har(t)d en goed werk.

25. kesäkuuta 2025

'Oneerlijk en onbereikbaar' eten

Contact proberen te zoeken ivm onjuiste informatie op hun website en bijbehorende marketing uiting. Twee mails gestuurd - geen reactie. Meermaals geprobeerd te bellen - voicemail is vol of wordt niet opgenomen. Via Instagram DM - meermaals onder berichten moeten verzoeken tot reactie op DM. Vervolgens via DM een maand aan het lijntje gehouden met slechts korte reacties en zonder een inhoudelijk antwoord.

Het betreft hier een blog over hun claim dat het vogelgriep vaccin een mRna-vaccin is, wat pertinent onjuist is en wat een verzinsel lijkt te zijn om hun eigen eieren te promoten.

'Eerlijk' eten zou beter 'Oneerlijk' of 'Niet bereikbaar' eten moeten heten willen ze hun naam eer aan doen.

19. kesäkuuta 2025

Goed vlees

Goed vlees, op tijd geleverd conform afspraak, producten zoals beschreven op website

8. kesäkuuta 2025
Oma-aloitteinen arvostelu

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin