Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
Uczymy języków tak, jak ludzie naprawdę się uczą: w relacji 1:1, z poczuciem sprawczości i mierzalnymi efektami. W Edoo dostajesz stałego, dopasowanego Lektora, plan nauki pod Twoje cele i wsparcie metodyka. Zero szablonów, maksimum wyników. Uczymy: angielskiego, hiszpańskiego, niemieckiego, włoskiego i francuskiego. Wejdź w naukę, która motywuje! Good Vibes, Great Results.
Yhteystiedot
Cracow , Puola
- +48 12 3125326
- biznes@edoo.pl
- edoo.pl
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Bardzo profesjonalna Lektorka
Bardzo profesjonalna Lektorka, sprawna organizacja zajęć - polecam!
Niemiecki
Polecam zarówno przemiłą obsługę klienta, która sprawnie odpowiada na pytania, jak i kontakt z lektorką. Tematy lekcji są ciekawe i dopasowane poziomem do moich potrzeb i umiejętności. Lekcja wypełniona konkretnymi zadaniami i w miłej oraz przyjaznej atmosferze.
Szybka i wygodna platforma do nauki
Szybka i wygodna platforma do nauki. Polecam każdemu kto szuka prostego sposobu na naukę online
Szkoła językowa Edoo
Szkoła językowa Edoo zasługuje na bardzo pozytywną ocenę. Zajęcia prowadzone są w sposób profesjonalny, a lektor wykazują się dużą wiedzą oraz zaangażowaniem. Na szczególną uwagę zasługuje indywidualne podejście do ucznia – program nauczania jest dostosowywany do potrzeb i poziomu , co znacząco wpływa na efektywność nauki. Atmosfera podczas zajęć sprzyja swobodnemu przyswajaniu wiedzy i rozwijaniu umiejętności językowych. Zdecydowanie polecam tę szkołę wszystkim, którzy szukają skutecznej i przyjaznej formy nauki języka.
Profesjonalne podejście do każdego…
Profesjonalne podejście do każdego ucznia. Efekt nauki jest lepszy niż oczekiwałem, rewelacyjny dobór tematów i materiałów pozwala na ciągły rozwój umiejętności zarówno związanych z mówieniem, pisaniem i rozumieniem materiału. Wsparcie lektora pozwala na korygowanie błędów, rozwój w kierunku swobody w zakresie używanego słownictwa, stylu i sposobu wypowiedzi.

Szkoła która uczy
Szkoła która uczy, dziecko miało straszne problemy z językiem w szkole średniej, a po 4 latach matura rozszerzona z języka angielskiego na poziomie bardzo dobrym. Lektorki potrafią zainteresować tematem i spowodować że nauka jest przyjemnością. Osoby z obsługi też przemiłe, zawsze znajdą rozwiązanie. Kontynuujemy spotkania z native speaker.

EDOO...
EDOO...
Pełen profesjonalizm, najlepsza szkoła językowa na rynku!
Polecam i zachęcam do zapoznania się z ofertą.
Uczę się w szkole EDOO od ponad 12 miesiecy.

Vastaus yritykseltä Edoo - Szkoła Językowa Online
so far the best online school
so far the best, flexible and customer oriented

Vastaus yritykseltä Edoo - Szkoła Językowa Online
Szkoła Językowa Edoo to był strzał w dziesiątkę, lepszego wyboru nie mogło być.
Szkoła Językowa Edoo, z którą jestem związana od 2 lat to była najlepsza decyzja jaką mogłam podjąć. Dzięki lekcją z Edoo przełamałam barięrę jezykową, mogłam znakomicie przygotować się do egzaminów a także rozwinąć swoje kompetencje jęykowe. Obecnie uczę się już drugiego języka z Edoo i jestem bardzo zadowolona, lekcje są prowadzone w sposób profesjonalny, praktyczny w bardzo miłęj atmosferze.

Wspaniała obsługa klienta
Wspaniała obsługa klienta. Pani Monika jest niezwykle pogodną osobą z wielką empatią do człowieka po drugiej stronie . Warunki w szkole Edoo z wielkim SZACUNKIEM do klienta. Uczestniczyłam w kursie jako osoba dorosła, a teraz zapisalam moje dziecko. Polecam :)

Vastaus yritykseltä Edoo - Szkoła Językowa Online
Ważnym czynnikiem dla ludzi, jest porozumienie we wspólnym języku.
Pracuję w Irlandzkiej firmie i zauważyłem, że język angielski jest niezbędnym czynnikiem w porozumieniu się m/d ludżmi. Bardzo zależy mi na nauce j.ang. Współpracując ze szkołą językową Edoo, mam zagwarantowaną wspaniałą naukę i lużny harmonogram godzin nauki.

Niemiecki z edoo
Korzystam z kursu języka niemieckiego z Edoo i jestem bardzo zadowolona. Lekcje są prowadzone profesjonalnie i w przyjemnej bezstresowej atmosferze.

Język włoski
Mam lekcje włoskiego z Edoo
Jestem bardzo zadowolony Pragnę podziękować Karinie za zaangażowanie, cierpliwość, zrozumieni i umiejętność zainteresowania.
Grazie mille !

Vastaus yritykseltä Edoo - Szkoła Językowa Online
Byłam bardzo zadowolona z lekcji - dopóki firma jue zaczęła korzystać do połączenia z Microsoft teams. Dopóki lektor dzwonił i dziecko czekało lekcje przebiegały beazorobkemowe. Teraz jak małe dziecko
Byłam bardzo zadowolona z lekcji - dopóki firma nie zaczęła korzystać z programu do połączenia z Microsoft teams. Dopóki lektor dzwonił na zoom lub skyp i dziecko czekało lekcje przebiegały beazorobkemowe. Teraz jak małe dziecko ma się samo łączyć z lektorem, bo rodzice pracuje - tracę mnóstwo lekcji i pieniędzy.

Vastaus yritykseltä Edoo - Szkoła Językowa Online
Edoo to szkoła, która sprawia, że nauka języka staje się przyjemnością !
Edoo to szkoła, która daje realne poczucie postępu i sprawia, że nauka staje się prawdziwą przyjemnością. Zajęcia są dopasowane do ucznia, prowadzone z indywidualnym podejściem i dużym zaangażowaniem lektora. To miejsce, które skutecznie motywuje i pomaga przełamać barierę mówienia.
Jako kobieta bardzo cenię elastyczność, komfortową atmosferę i przytulny, wspierający vibe – i właśnie to Edoo zapewniło mi od samego początku mojej przygody z językiem niemieckim. Mimo że lekcje odbywają się online, mają energię i naturalność spotkań na żywo, a wsparcie lektora i całego zespołu jest odczuwalne na każdym etapie nauki.
Moja lektorka Monika to osoba z wyjątkową charyzmą i cudownym podejściem – jej energia udziela się od razu, a zajęcia są zawsze świetnie zorganizowane i dostosowane do moich potrzeb. Tempo i materiały idealnie trafiają w mój styl nauki – bez stresu, pośpiechu i presji.
Nie mogę pominąć również konsultantów szkoły – są po prostu przesympatyczni i zawsze gotowi do pomocy. Rozmowy telefoniczne prowadzone są na najwyższym poziomie, z ogromną życzliwością i zaangażowaniem, a pozytywna atmosfera jest wyczuwalna od pierwszych sekund.
Widać, że Edoo tworzy zespół ludzi, którzy pracują z pasją i szacunkiem do ucznia oraz klienta. Serdecznie polecam z ręką na sercu – to zdecydowanie właściwy adres dla każdego, kto chce uczyć się skutecznie, w swoim tempie i w świetnej, wspierającej atmosferze! 💛🇩🇪📚✨
Podkreślam profesjonalizm zarówno…
Podkreślam profesjonalizm zarówno lektora jak i innych pracowników firmy. Dbanie o zadowolenie klienta sprawia, że uczenie się zmierza we właściwym kierunku. Materiały do nauki przygotowywane są z uwagą i przydatnością. Firma cały czas monitoruje jak klient ocenia uczenie się. Bardzo dziękuję. Pełna satysfakcja. Ewa
Moja osobista recenzja
Pierwsza szkoła językowa, kóra daje porządny focus na ucznia i on rzeczywiście stoi w centrum wszystkich wydarzeń. Czuję się jako kursantka naprawdę bardzo zaopiekowana i doceniona. Polecam gorąco wszystkim!
Profesjonalne podejście do osób…
Profesjonalne podejście do osób uczących się. Miła atmosfera podczas zajęć.
Profesjonale podejście do słuchacza
Profesjonale podejście do słuchacza. Lektorzy oddani pracy z uczniem
Lekcje ciekawe
Lekcje ciekawe, a w biurze obsługi klienta da się wszystko załatwić. Moje dzieci chętnie uczestniczą w lekcjach.
Trustpilot-kokemus
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.