Min beställning kom fram exakt då de sa att den skulle vilket i dagens samhälle är helt otroligt! 🙌 Bra kvalitet och extremt bra med kontakt med hur processen fungerar :)
Köpte en stor collector edition figur, väntade i över 1 år, de skickade ut att figuren var på gång i januari och krävde betalning men figuren skickades inte tills mars. Efter kontakt sa de att det k... Näytä lisää
Yritys on vastannut
Produkten var i gott skick och när den väl hade kommit till Sverige så kunde snabbt leveras till mig. Mycket nöjd. (Love and Deepspace: Qi Yu/Rafayel Ring.)
Tietoja yrityksestä Ediya Shop
- ediya-shop.se
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
Har kontaktat dom 4 gånger nu angående…
Har kontaktat dom 4 gånger nu angående min pre order och dom ignorerar mig, liksom kommer jag få vad jag har betalat för eller?

Vastaus yritykseltä Ediya Shop
Blir lika nöjd efter varje köp!!
Alltid superbra och smidiga att…
Alltid superbra och smidiga att beställa från! Rekommenderar varmt!
Jag är super nöjd
Jag är super nöjd ! Detta va present till min man o han älskade dom !
Alltid så himla nöjd med allt
Alltid så himla nöjd med allt. Så vackra figurer, snabba leveranser och trevlig upplevelse. Jag är så glad att jag började beställa från Ediya Shop.
Supernöjd som vanligt
Så nöjd med Ediya Shop! Har beställt flera gånger tidigare och älskar Hatsune Mikufigurerna min dotter samlar på. Kvaliteten är superfin och leveransen snabb och smidig. Deras utbud är enormt och jag älskar att INTE behöva beställa från ex Amazon - utan från Linköping!
Alltid snabba och hela paket levererade…
Alltid snabba och hela paket levererade med god information hela vägen.
Mycket nöjd :)
Snabb leverans, bra förpackning. Mycket nöjd! Kommer definitivt köpa hos er igen :).
Har inget att klaga på alls!
Har inget att klaga på alls!! Perfekt service, snabba gällande frågor och leverar.
Snabb leverans och bra pris
Snabb o grym leverans med suverän…
Snabb o grym leverans med suverän kvalitet kommer köpa fler vid annat tillfälle
Bra och snabbt
Bra och snabbt, samt bra kommunikation angående leverans
Bra kundservice med stort utbud
Bra kundservice och har ett stort utbud med varierande slag av figurer/statyetter till humana priser, leveranserna är väl paketerade.
10/10 service
10/10 service. De har ett bra utbud till bra priser, men framförallt är deras support riktigt bra. Varorna kommer alltid inom tid och är alltid bra paketerade.