EDIE Arvostelua 3 441

TrustScore 5/5 tähteä

5,0

Bestilte et sæt tøj og fik ved en fejl valgt afhentning i butik. Kontaktede butikken som straks sørgede for at det blev sendt med levering, og så modtog jeg det dagen efter. Simpelthen jordens bedste... Näytä lisää

Det er tredje gang, jeg har købt noget tøj på denne hjemmeside og det bliver helt sikkert ikke sidste gang! Holder jævnligt øje med nyheder, så jeg kan slå til og få det i min størrelse. Så mine varme... Näytä lisää

Beskriver og pakken kom hurtigt men desværre var der lavet et mixup med en anden kunde. Men skrev og på 5 minutter røg en ny ordre afsted till mig. Super hurtig respons på mail også i helligdagene. Vi... Näytä lisää

Godt sted at handle, nemt at shoppe på webshoppen, hurtig levering. Kan rigtig godt lide konceptet med at udnytte ressourcerne. 🤗🤗🛍️🛍️👍

1. Naistenvaateliike
  2. Vaateliike
  3. Tehtaanmyymälä

Hos EDIE kan du købe de bedste brands til -40-70% og være med til at bekæmpe tøjspild ❤️🌿 Besøgs også vores hyggelige butik Østerbrogade 128, 2100 København Ø. Kærlig hilsen Christina og resten af team EDIE

5,0

Erinomainen

TrustScore 5/5 tähteä

3 t. arvostelua

On vastannut 100 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä

God webshop

Gode produkter, gode priser, hurtig levering

27. heinäkuuta 2025

Hej Malene,
Tusind tak for din anmeldelse og de fine ord :)

Bare fantastisk butik

Virkelig anbefalelsesværdige butikker på Østerbrogade og Frederiksberg og fantastisk hurtig levering via netbutikken.
Jeg bestilte og modtog ordrebekræftelse fredag kl. 9.42, modtog mail 9.50 om, at ordren var pakket og afsendt. Pakken var så klar til afhentning lørdag 9.59 med GLS. Oveni købet med en håndskrevet hilsen fra Sissel.

Og det allerbedste var, at den nederdel, jeg havde bestilt, var om muligt endnu flottere end på billederne (InWear CennoxIW Skirt Whisper White)

Det er derfor hverken første eller sidste gang, jeg handler hos EDIE - jeg har været super tilfreds hver gang!

26. heinäkuuta 2025

Hej Helle,
Tusind tak for de flotte ord. Det betyder så meget.
Hav en god dag.
Kh Christina, Edie

Har handlet hos EDIE x flere

Har handlet hos EDIE x flere, og fået lige hvad jeg bestilte, men det her var første gang med en returnering pga købt for stor størrelse. Her var der heller ingen problemer. så EDIE kan man sikkert handle med.

9. heinäkuuta 2025

Hej Mette,
Mange tak for de fine ord. Vi er glade for, du har gode oplevelser hos Edie.
Kh Christina, Edie

Fejl i levering blev hurtigt rettet op

Modtog min ordre, men desværre modtager jeg et par bukser i stedet for den kjole jeg havde bestilt. Sender en mail til EDIE og får nærmest svar retur med det samme. EDIE beklager fejlen og skiver, at de vil sende kjolen afsted med det samme samt sende en returlabel med til bukserne. Jeg modtager kjolen dagen efter. På trods af den uheldige oplevelse får Edie alligevel 5 stjerner og mine varmeste anbefalinger. Dette da deres kundeservice spiller og de handler hurtigt. Har også handlet der tidligere uden nogle som helst problemer.

17. heinäkuuta 2025

Hej Amalie,
Tusind tak for den flotte anmeldelse. Vi beklager endnu en gang fejlen, men er glade for, vi kunne løse det. Hav en god dag.

Lidt slinger i valsen!

Lidt slinger i valsen!

Først og fremmest: EDIE er et helt igennem fantastisk koncept.
God, grøn grundtanke + skønne varer til meget fine priser.
Har med fornøjelse handlet der flere gange i tidens løb. Gør det også gerne igen, men ærgrer mig ....

Denne gang var der flere fodfejl. Måske blot uheld?
Jeg bestiller b.la. et par jeans, som viser sig ikke at være tilgængelige alligevel. Får venlig besked via sms, men ingen forsøg på at finde alternativ.

Modtager mine bestilte varer:
Der var et par, der var vel rigeligt krøllede.
Pæne bukser hvor pressefolden var helt skæv/skubbet.
Overordnet: De allerfleste varer var ikke i deres originale poser. Virker lidt rodet/uordentligt.
Det ene par bukser der er bestilt i XL kommer i XXL.

Jeg ringer til EDIE. Kommer til at tale med en venlig medarbejder men oplever ikke at hun reelt har en grundlæggende viden om tingene. Jovist, hun gør sit bedste.
Jeg spørger ind til pasform ved andre bukser/modeller. Hun ved lidt, men slet ikke nok om metervare og pasform.

I forhold til returnering spørger jeg også ind. Hun siger, at jeg ikke kan vælge at opdele, så nogle varer bliver returneret og udbetalt mens resten udbetales som tilgodebevis. Men det kan jeg sidde og se at jeg kan. Og det viser sig, at jeg kan.

Efter endt samtale har jeg ikke rigtig fået noget ud af opkaldet.
Har ikke fået en reel beklagelse (eller lille kompensation som fx at min næste bestilling på andre bukser er uden porto) i forhold til de to varer, der var udfordringer med. Og jeg har slet ikke fået hjælp/råd til at vælge nye bukser.

Jeg forstår, det er svært at råde og guide alle kunder. Ikke desto mindre formår nogle webshops det bedre end andre.
Måske var det her bare lidt uheldigt. Måske var det en sommerferiehjælp.
Generelt er EDIE en genial butik. Har anbefalet den til andre.

I forhold til tilgodebevis. Når/hvis kunden vil benytte det så tager det nogle dage før beløbet udbetales (indtil EDIE har modtaget returvare og ekspederet). Det forstår jeg til fulde. Men lidt uheldigt når lageret er så lille. Nu er de bukser, jeg ønsker som alternativt givetvis solgt når jeg engang kan bruge mit tilgodebevis. Øv.

16. heinäkuuta 2025

Hej Nønne,
1000 tak for din anmeldelse og feed-back. Jeg er virkelig ked af din oplevelse har været langt fra perfekt. Jeg ser på hvad jeg gøre for at det ikke sker igen, herunder om vi kan frigive et gavekort før vi har modtaget returvaren. Jeg sender dig også lige en mail for at høre hvilke bukser, der er du ønskede dig. For måske jeg har dem i butikken på Frederiksberg eller kan skaffe dem hjem.
Kh Christina, ejer af EDIE

Hurtig levering af mine bluser

Hurtig levering af mine bluser, og til en god pris😍

28. kesäkuuta 2025

Hej Lidi,
Mange tak for den flotte anmeldelse. Jeg er glad for, det levede op til dine forventninger.

Super oplevelse

Købte 2 bluser på nettet. Den ene var for stor, så jeg kørte ind til butikken. Det var så første gang men så absolut ikke sidste gang. Dejlig butik med søde medarbejdere. Smukke varer til fin pris. Det vil helt sikkert være her, jeg kigger, hvis jeg skal have nyt. At det også hjælper mig til at være bæredygtig og miljøbevidst er et ekstra plus. 😍😍😍😍😍

3. heinäkuuta 2025

Hej Jette,
1000 tak for de flotte ord. Hvor er jeg glad for, at du har haft en god oplevelse.

God service, hurtig levering

27. kesäkuuta 2025

Hej Marlene,
1000 tak for din fine anmeldelse.

Alt godt

Alt godt. Fine varer og hurtig forsendelse. Og meget hurtig penge retur for returvarer.

26. kesäkuuta 2025

Kære Louise
Tak for din fine anmeldelse!

Hurtig levering

Hurtig levering. Altid søde og hjælpsomme,

27. kesäkuuta 2025

Kære Kamilla
Vi er glade for din gode oplevelse hos EDIE!