Bestilte bunad i februar i år, ferdig betalt. Ikke hørt noe, ikke fått noe. Nå er nettsiden stengt og de skal begjære seg konkurs. Ikke har jeg fått bunad som lovet innen fristen, og de har også lø... Näytä lisää
Ei ole aiemmin pyytänyt arvosteluja
Muut katsoivat myös näitä
Fikk aldri varen
Styr unna
Styr unna! Kjøpte et vakkert bunadbelte. Veskehenget ble imidlertid ødelagt ved første bruk. Ble lovet nytt ved to anledninger, kom aldri. Forsøkte reparasjon hos gullsmed. Fikk tilbakemelding om at det ikke lar seg gjøre da materialet/sølvet bare smeltet. Dette er ikke sølv!
Svindel
Bestilte i fjor i april men fikk aldri leveransen. Prøvd å kontakte de, fikk aldri svar. Styr unna!
Svindel
Bestilte øredobber i mai. Betalte i juli.
Ikke mottatt noe. Har sendt mange mail og ringt. Ingen tilbakemelding.
Må ikke handle her. Svindel.
Svindel!
Jeg har dessverre samme opplevelse som flere andre: Søljen jeg bestilte og betalte for i begynnelsen av mai er ennå ikke mottatt. Jeg har purret flere ganger pr tlf, med lovnader om rask forsendelse, men jeg har hverken mottatt søljen eller refusjon av betalt beløp. Dette er nå å betrakte som svindel, og jeg vil melde bedriften inn til Forbrukerrådet. Fullstendig uakseptabelt!
Nært sagt svindel
Nært sagt svindel, og veldig diskutabel kvalitet på sølvet. Stemplet med renhet (feks 925 etc.) er det heller ikke. Bunadene kan jeg ikke uttale meg om. La ut en dårlig anmeldelse på Google, ble kontaktet med lovnader om gavekort på 1000 kr for å rette opp i feilen med varen. Det digitale gavekortet fungerte aldri, og erstatningsvaren ble sendt til feil adresse og kom aldri frem, selv etter gjentatte mailer til kundeservice.
Bestilte bunad i februar i år
Bestilte bunad i februar i år, ferdig betalt.
Ikke hørt noe, ikke fått noe. Nå er nettsiden stengt og de skal begjære seg konkurs. Ikke har jeg fått bunad som lovet innen fristen, og de har også løyet til meg på telefon for 2,5mnd siden da de sa at den var straks klar. Nå fikk jeg høre fra de i dag at produksjonen har vært stoppet de siste tre månedene.
Har sendt de en mail og krever pengene tilbake.
Et jævla rottent eple!
Dette er en svindlerbedrift! Mine foreldre bestilte og betalte 1000 kr i juni men har ennå ikke fått varen. De skulle kjøpe bunadssølv til barnebarnet sitt. Rapporter til forbrukerrådet og bank om du er en av de skadelidende!
Firmaet tok betalte for en bunadsbelte …
Firmaet tok betalte for en bunadsbelte i august. De lovet flere ganger at den var på vei, men nå svarer ikke. Dette er en scamside, ikke bruk dem, nå må jeg anmelde saken. Så dårlig gjort
Zoia Abdul Razzaq som er leder er skam!
Minus 6300 på konto og 0 varer
17april i år bestilte eg bunadsbelte til 6300,-
Pengene ble trukket fra konto i mai. Fikk beskjed at det blir gjort pga regler i systemet, da dei ikkje kan ha betalinger liggende på vent ei bestemt tid. (Greit det, så lenge varene kommer tenkte eg)
Har purra på chat og tlf.
Sendt mail om kreditering.
Nå er vi i oktober mnd og eg hører ingenting fra de.
Svindel
Bestilte herfra i april, varene ville ikke rekke frem til 17.mai, noe jeg var inneforstått med. Begynte å purre et par uker etterpå, og fikk alltid nye lovnader om at varene strax var underveis. Har forsøkt å få kontakt hver uke etterpå, men nå svarer de verken på mail, telefon eller chat. Nå har det altså gått nesten et halvt år, uten at noenting er mottatt av meg. Har bedt om å få tilbakebetalt pengene de skylder meg, men hører ingenting fra dem:(
Kjøpte bunadsbelte til Lundebybunad i…
Kjøpte bunadsbelte til Lundebybunad i fjor. Det tok en stund før vi fikk det levert, men vi opplevde firmaet serviceinnstilt og hjelpsomt.
Har ikke brukt bunaden og sølvet på ett år. Da vi tok sølvet frem for å pusse det så vi at forsølvingen var krakelert av til et glitterstøv og at beltet nå fremstod i en gulaktig metallegering.
Dette er ikke det vi har beltalt 5560 kroner for, og vi har reklamert. Det gjenstår å se hvordan reklamajonen blir håndtert.
Todelt tilbakemelding så langt; sevice til nå 4 stjerner. Kvaliteten på det vi har mottatt ingen stjerner.
verste jeg har vært borti
Bestilte bunad hos dem i oktober, 2022. Etter at jeg hadde vært og tatt mål hos skredderen demmes fikk jeg beskjed om at det var 4 måneders ventetid. Fire måneder (februar) senere ringte vi dem og da fikk vi beskjed om at det var forsinket men at den skulle være ferdig i april. I april ringte vi igjen, og da skulle den være ferdig før 17.mai. Ringte dem igjen uka før 17.mai og da var den heller ikke ferdig. Etter 17.mai fikk vi ikke noe videre informasjon om bunaden, og de tok heller ikke telefonen når vi ringte dem. I juli snakket jeg med dem og da fikk jeg beskjed fra dagliglederen at han skulle ringe meg opp igjen angående prøvetime til bunaden. Dette skjedde heller aldri. Til slutt bestemte vi oss for å sende dem mail for å avbestille bunaden ettersom det hadde vært dårlig kundeservice og løgn på løgn. Edens eple valgte å ikke svare mailen vi sendte inn. Fikk endelig tak i dem på telefonen og sa jeg ville avbestille bunaden min, fikk da beskjed om at den var ferdig når vi sa at vi går til forbrukerrådet om vi ikke får tilbake pengene våres. Da mener daglig leder at bunaden er ferdig (etter nesten et år med venting). Noe han ikke hadde nevnt noe om tidligere, men på det tidspunktet hadde vi ikke veldig lyst å levere inn det dyre bunadsølvet våres for påsying (daglig leder mente at jeg bare kunne kjøpe bunaden hos dem og sy sølvet på et annet sted). Derfor ville vi fortsatt avbestille bunaden, og når jeg skulle det ble jeg kalt frekk av daglig lederen og han ble oppriktig ekkel på telefonen. Ikke innafor i det hele tatt. Fikk tilbake pengene mine til slutt, men edens eple ødelegger bunadsgleden! Dårlig kundeservice, dårlig oppfølgning og uhøflig daglig leder.
Tapt 4 300 kr på bunadsbelte som aldri kom
Bestilte bunadsbelte til Østfoldbunad i april 2023 og har enda ikke mottatt varen eller fått pengene tilbake etter forespørsel.
Sendte mail i starten av mai og spurte om det var sjanse for å få leveransen levert til nasjonaldagen og fikk svar at det var det dessverre ikke, men at de ville forsikre meg om at de "jobber utrettelig for å få levert din bestilling så snart som mulig". Etter ikke å ha hørt noe mer sendte jeg mail i slutten av juni og sa jeg ville bruke angreretten min og ba om å få pengene tilbake. Har enda ikke hørt noe og de skylder meg fortsatt 4300 kr.
Styr unna!
Oppdatering: etter at jeg la ut denne annonsen her og på trustpilot, ble jeg oppringt av daglig leder og fikk pengene tilbake på Vipps med en gang. Jeg ble også tilbudt bunadsbeltet til halv pris, men takket nei. Daglig leder ønsket også at jeg endret på anbefalingen og ga flere stjerner siden jeg fikk pengene tilbake. Det gjør jeg ikke, da jeg står ved én stjerne.
På ingen måte svindel
På ingen måte svindel, bare at leveringstiden var lengre enn forventet. Jeg mottok det hvite bunadsbeltet mitt for to dager siden i en vakker boks, og med en ekstra beltestøl. Jeg er så fornøyd! Utrolig fint og forseggjort, og det passer utmerket til min hvite Lundebybunad! Tusen takk til Edens eple for et så flott tilbehør til min bunad! 😄🙌
Useriøs bedrift
Useriøs bedrift! Bestilte bunadsølv i mars. Etter 4 måneder startet jeg å etterlyse. Enormt vanskelig og få kontakt med dei, prøvde på telefon, Mail eller Messenger.
Etter 3 uker svarte de på Messenger.
Ventet da 1måned til og fikk ikke varene.
Brukte deretter 1måned på å heve kjøpet og få pengene tilbake. STYR UNNA!!!! FORFERDELIG BEDRIFT.
SVINDEL
SVINDEL
Ikke handle fra denne nettsiden. Du bestiller men får aldri pakken :) Var i kontakt med de 4 uker etter bestilling, fikk svar med en gang og at varen skulle bli sendt innen 2 uker. Er nå 3 måneder siden jeg bestilte.
Svindel fra ende til annen
Svindel fra ende til annen! Bestillte og betalte for halssølje og øredobber 12. mars. I dag skriver vi 13.juli uten varene. Har snakket med de to ganger på telefonen og en gang pr. mail. Lovnad om forsendelse neste dag, og tilbakebetaling av deler av sum. Siste gang var en måned siden, og fortsatt ingen varer eller tilbakebetaling.