Super god oplevelse og rådgivning. Som førstegangskøber, med en hurtig overtagelse på ejendommen var der mange ting der skulle gennemgås. Vores rådgiver var altid tilgængelig, hjælpsom og rar. Hel... Näytä lisää
Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat
Stor anbefaling. Vi har været meget glade for EDC Danebo som vores køberrådigver. Udover at være grundig og god til at forklare, har de været yderst tilgængelig, kompetent og generelt erfaren rådgiv... Näytä lisää
Fornøjelse at have jer på sidelinjen, vi har købt hus uden mægler. Her må man sige at der er blevet lagt nogle timer af vores rådgiver Nina, så vi fik alle dokumenter på plads, lavet en købsaftale hvo... Näytä lisää
Vi stod og skulle købe hus for første gang og vi blev anbefalet at få en købsrådgiver. Det er der bedste vi har gjort! Vi fik Jonas med på vores team, og det var så dejligt at kunne slappe lidt... Näytä lisää
Yrityksen tiedot
Yrityksen kirjoittama
For de fleste mennesker er et boligkøb en af livets største økonomiske beslutninger, og der er mange penge på spil. Køberrådgivning giver dig tryghed og hjælper dig gennem boligkøbet med det bedst mulige resultat – også økonomisk. Du betaler lidt – og sparer meget. EDC er Danmarks største mæglerkæde med butikker i hele landet. Vores køberrådgivere har derfor en meget stor indsigt i hvad der rør på sig i boligmarkedet. Hos EDC Danebo fastholder vi ufravigeligt den personlige og nære kontakt til vores kunder, men vi udnytter også de klare styrker, der er ved at være den største mæglerkæde til din fordel. Vi kender til alt i en købsproces, og har mange års erfaring med både køb og salg, som giver dig stor tryghed i dit boligkøb. Vi ved hvad den rigtige pris på boligen skal være, og vi kender til alle forhandlingsstrategier i købsprocessen. Din køberrådgiver er uddannet specialiseret ved Dansk ejendomsmæglerforening, hvilket garanterer dig for en grundig juridisk og professionel gennemgang af din bolighandel. Du sparer derfor udgiften til en advokat. EDC Danebo køberrådgivere er specialiserede i alle typer for boliger. Vi kan derfor rådgive dig professionelt og grundigt i alle slags boligkøb.
Yhteystiedot
Vesterbro 59, 9000, Aalborg, Tanska
- 915@edc.dk
- edc-køberrådgivning.dk
Ei viimeaikaisia arvostelupyyntöjä
Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia
Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.
Jeg har fået den bedste hjælp og…
Jeg har fået den bedste hjælp og guidning. Det har givet mig ror i maven og jeg har hele vejen igennem forløbet, følt mig tryg og i de bedste kompetente hænder.
Jeg kan varmt anbefale en køberådgiver.
Kompetent og venlig rådgivning!
Vi havde fornøjelsen af Køberrådgiver Theis og efterfølgende Jette fra EDC Danebo, Aalborg, iforbm. køb af hus.
Vi fik en fantastisk sparring, rådgivning og endte med vores drømmehus. De kan varmt anbefales!
Kæmpe guldmedalje til EDC Danebo
Vi har kun positivt at sige om EDC Danebo i Aalborg - både ved salg af lejlighed samt køberrådgivning! I får alle den varmeste anbefaling herfra - og vi har kun oplevet gode, kompetente medarbejdere hos jer. Særligt tak til Jonas og Kåre, som formåede at sælge lejligheden - og Theis og Jette som hjalp os i en ny bolig. Dog fortjener alle medarbejdere en guldmedalje hos EDC Danebo, for alle har været så venlige i processen. Absolut alle pengene værd.
De bedste anbefalinger fra Sara og Rasmus
Stor ros til Jette fra EDC danebo
Stor ros til Jette fra EDC danebo! Helt klart pengene værd. Hun hjalp os som førstegangskøber igennem det hele, og kom med gode råd og generelt bare super god rådgivning. Behagelig, sjov og professionel at snakke med. Stor anbefaling herfra. Jette - du skal have 1000 tak for din hjælp.
- Nick og Katrine
Flawless Experience
I had the pleasure of working with Jette as my apartment consultant during my recent purchase, and I couldn't be happier with the experience. Jette made the legal aspects of the process seem easy, patiently explained everything, and had a keen eye for detail. Their friendly demeanor and professionalism made the entire journey enjoyable. I highly recommend their services to anyone in need of expert assistance.
"Som førstegangskøber er det ret vildt…
"Som førstegangskøber er det ret vildt at kigge efter hus. Der er gode råd ved venner og familie, hvor nogen har købt for nylig og andre for 30 år siden.
Jette gav os ro i maven fra første møde, var helt tydelig i hvad hun tager sig af og inkluderede os i det omfang vi også selv gerne ville. Hun fandt forskellige ting vi aldrig selv ville have opdaget og gode ekstra råd til købet, såsom at der ikke skal reklameres med huset efter vi er flyttet ind.
Derudover holdt Jette også vores bank opdateret hele vejen, så vi kunne have helt ro i maven og ikke skulle agere mellemmand i den dialog.
Så tusind tak til Jette og EDC Danebo for at hjælpe os hele vejen fra tanker om køb til overtagelse af vores nye hjem."
-Mads & Lotte
Kan stærkt anbefales
Kan stærkt anbefales hvis det er første gang man køber hus. De skaber nemere overblik over situationen, og de hjælper med alt de kan.
Kompetent og uundværlig køberrådgivning
Hermed vores varmeste anbefaling af EDC Køberrådgivning. Tak til Nina og Per for kompetent og uundværlig rådgivning ved første huskøb. Uden tvivl pengene værd.
- Mike og Lisa
Super fin og kompentent rådgivning
Super fin og kompentent rådgivning. Vi er meget tilfredse og kom trygge igennem processen.
I forbindelse med 1.huskøb.
I forbindelse med 1.huskøb.
Vi har haft Theis som køberrådgiver, og det har været så skønt! Virkelig penge godt givet ud, og super flink mand.
Ved første huskøb, har vi ikke haft den fjerneste ide om hvad der skulle være styr på osv, og der har Theis virkelig taget os i hånden, og forklaret det hele.
Tusinde tak for din hjælp Theis!
Ida og Jonas
Guld værd
Guld værd! Som førstegangskøbere var det overvældende at skulle forholde sig til huskøb, tilstandsrapporter, frister og ikke mindst forhandling af pris. Theis guidede os fra dag 1 og gjorde os trygge i processen. Theis var utrolig tålmodig med os, og tog altid telefonen, når vi ringede. Han lyttede til vores behov, gav os et realistisk billede af, hvad vi kunne forvente af prisforhandlingen, samt gennemgik diverse dokumenter med os på den mest pædagogiske vis. Theis gjorde det klart fra start, at der ikke var dumme spørgsmål, hvilket gjorde, at vi kunne slappe mere af og ikke skulle stresse igennem købet.
Selv efter kontrakten er købskontrakten er underskrevet, har Theis fulgt op og sikret sig, at vi ikke har glemt noget og at alt er, som det skal være.
Jeg kan kun anbefale Theis, hvis man skal købe hus - særligt som førstegangskøber. Vi kunne ikke have fået en bedre behandling.
Rigtig god og professionel…
Rigtig god og professionel køberrådgivning, vi var i gode hænder gennem hele købsprocessen af vores nye hus.
Kompetent rådgivning
Kompetent rådgivning. De var der for os når vi havde brug for det, tog altid telefonen og vores rådgiver Per var dygtig og hjalp os gennem flere svære beslutninger med rådgivning og information hvor vi ellers havde været på bar bund. Købet af rådgivningen var helt sikkert alle penge værd, da vi følte os trygge til at kunne træffe valg, da vi havde allermest brug for trygheden.
Easy to work with and quick to get support
Hi,
Our bank adviser recommended EDC for Køberrådgivning. Initial interactions did not go well until we have first meeting with Theis Kvist Hansen.
Theis made every effort to address our concerns as first time house buyers. He gave immediate response and provided us support, for example providing a check list during takeover, during the whole process.
En meget kompetent og venlig rådgiver
En meget kompetent og venlig rådgiver, der i forbindelse med vores huskøb, udførte alt det administrative papirarbejde og havde styr på rapporter, regninger, arbejdsgange og meget mere.
Vi siger mange tak for samarbejdet 🙂
God service og hjælp
Fantastisk rådgivning
Vi stod som førstegangskøbere, så hjælpen fra Nina har været fuldstændig uvurderligt! Nina var med os helt fra start til slut og hjalp os igennem alle de skridt der var i processen. Nina havde høj faglighed og var meget hjælpsom. Vi følte os meget trygge igennem hele forløbet og vi vil helt klart anbefale Nina og EDCs Køberrådgivning.
Kan varmt anbefale EDC køberrådgivning
Kan varmt anbefale EDC køberrådgivning. Vi har fået en super og professionel vejledning og rådgivning.
Kyndig køberråggivning fra Per Birkmose Sørensen
Vi har fået kyndig vejledning fra køberrådgiver Per Birkmose Sørensen fra EDC på Vesterbro i Aalborg. Han hjalp os i processen med at købe vores første hus. Fra start blev vi taget i hånden og trygt ført hele vejen til en endelig handel. Per er meget professionel, og vi kunne tydeligt mærke, at han også har meget erfaring som ejendomsmægler. Han har siddet på begge sider af en handel - på sælgers side, og på købers side. Han havde derfor også en masse gode råd til forhandlingspunkter i vores købsproces. Vi var på intet tidspunkt i tvivl om, at han var på vores side i sagen, og arbejdede hårdt på at forhandle til vores fordel. Kæmpe anbefaling til Per!
Indgående kendskab i alle aspekter af købet
En oplevelse af et super kompetent Team hos EDC Danebo, hvor medarbejdere med hver deres fagområde, tog os på rejsen gennem købet af vores sommerhus.
Vi blev guidet og vejledt helt individuelt i vores handel, og der var tydeligt for enhver, at alle i teamet havde sat sig ind i sagen, og havde viden vi kunne trække på.
Svartiden var næsten øjeblikkelig, uanset om det var aften/weekend eller normal arbejdstid. Og dét er faktisk utrolig rart, at man kan få besvaret spørgsmål så hurtigt og dermed ro i maven. Og som ekstra bonus på det hele, kunne EDC Danebo hjælpe os med en helt ny fritidshusforsikring med ca. 25% rabat ift. vores egen, så det hele endte med, at være temmelig billigt, og rigtig meget for pengene....dét kan man som nordjyde faktisk godt lide..
Tusind Tak til hele Teamet hos EDC Danebo, I har sat et fantastisk hold sammen. Vi vil helt sikkert anvende EDC Danebo's igen og vil gerne give dem 5 stjerner, 1 for Bo, 1 for Theis, 1 for Malene, 1 for jeres gode kompetancer, 1 for jeres smil og positive mindset...
Trustpilot-kokemus
Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.