Stor tak til eCykelhjelm.dk herfra, som sikrede, at min julegavebestilling d. 22/12 af to cykelhjelme til mine børn, nåede frem før jul - en stor lettelse for mig, efter at jeg d. 21/12 fandt ud af, a... Näytä lisää

Enormt hurtig levering! Købte 3 cykelhjelme, hvoraf den ene (BABY NUTTY BOHO DREAMS) ikke lignede billedet på hjemmesiden, skrev en mail og forklarede dette og sendte den retur, fik hurtigt pengene t... Näytä lisää

Kanon oplevelse. Min bror havde købt en hjelm der var for stor til min fødselsdag. Fødselsdagen blev holdt 14 dage efter han havde købt den. Hvor til jeg opdagede at Ecykelhjelm, kun havde retur... Näytä lisää

Bestilte 2 cyklehjelm, begge var på lager i følge hjemmesiden. Får så besked på at den ikke er på lager og de kun sender den ene hjelm. Så nu har jeg en datter som er ked af at hun ikke får en ny cyk... Näytä lisää

1. Pyöräilytarvikkeet
  2. Skeittilaudat

Tietoja yrityksestä eCykelhjelm.dk

Erilaisten ulkoisten lähteiden tuottama tieto

Velkommen til vores Trustpilotside. Du er sikkert landet her fordi du vil give os stjerner for den service vi har ydet.

Hvis du ikke er, men gerne vil se hvem vi er, så får du lige lidt flere informationer om os her:

• Praktiske informationer:
    eCykelhjelm.dk åbnede i 2014 med missionen om at gøre det lettere at købe en cykelhjelm via internettet. Vores fokus er på cykelhjelme, og det betyder at vi har rigtig meget viden om emnet.

• Det finder du hos os:
    Cykelhjelme og cykeltilbehør.

• Vores målgruppe er:
    Hele familien. Vi sælger nemlig cykelhjelme til både voksne og børn
  • Lidt af de mærker du kan finde i vores sortiment:
    - Abus
    - Nutcase
    - Hövding
    - Giro
    - Bell

• Fra os til jer:
    Ved køb af flere hjelme får du familierabat.

• Dette kan du forvente dig af os:

- Gratis fragt fra 300,-
    - Hurtig levering!
    - Personlig kundeservice

• Vi er rigtig venlige:
    Du er nemlig mere end velkommen til at kontakte os hvis du skulle have nogle spørgsmål. Vi står altid klar med rådgivning.

De Bedste Hilsner
    Team eCykelhjelm.dk

3,8

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

2 t. arvostelua

Ei ole vastannut huonoihin arvosteluihin

Jeg fik god hjælp da jeg ringede fordi…

Jeg fik god hjælp da jeg ringede fordi jeg manglede bekræftelse af ordren. Han fandt ud af at der var fejl i den mailadresse jeg havde oplyst. Han reagerede meget forstående og jeg fik pakken meget hurtigt.

15. syyskuuta 2023

Skarpe priser med det helt rigtige…

Skarpe priser med det helt rigtige sortiment!
Jeg fik købt lidt forskelligt, cykelhjelme låse kurve og lygter. Allerede halvanden døgn efter min bestilling, blev pakken leveret. Det bliver helt sikkert Ikke den sidste gang jeg har handlet hos jer. En glad og tilfreds 5’er herfra

12. syyskuuta 2023

Bestilte en hjelm onsdag og nu skriver…

Bestilte en hjelm onsdag og nu skriver vi lørdag. Ordrebekræftelse siger at de vil pakke og sende hurtigt og at jeg ville få en mail når det var gjort?!
Ikke en lyd har jeg hørt selv om jeg har rykket pr. Mail - men modtaget en mail om at jeg har et 50-kr gavekort helt uafhængigt - det er åbenbart vigtigere end at svare. Vidste inke at der var så langt fra glostrup til amager. Elendigt info niveau.

-----------------------------------------------------------
Ændring: Jeg fik langt om længe en besked om at de var ved at skifte EDB system og de beklagede fejlen.

Da jeg endelig modtog Hjelmen var den fin og god
Har ændret 1 stjerne til 3

6. syyskuuta 2023

Reklamation i det uendelige

Købt en cykelhjelm, hvor spændet bagpå senere er gået i stykker. Nu har reklamationsagen taget over en måned og 7 emails, stadigvæk uden en afklaring.
Det er ikke tilfredsstillende.

30. heinäkuuta 2023

Ikke eksisterende kundeservice

Købte en cykeltaske på 16 L den kom 2 dage efter at jeg havde bestilt den. Men den jeg modtog er på kun 6 L på ordrebekræftelsen står der at den taske jeg bestilte er på 16 L.
Jeg har prøvet at komme i kontakt med kundeservice uden held.

4. elokuuta 2023
eCykelhjelm.dk-logo

Vastaus yritykseltä eCykelhjelm.dk

Hej Annita,
Tak for din anmeldelse. giv os et ring på. 61109393. Vi har tlf tid mellem 1030-13. ellers så skyd os en mail på support@ecykelhjelm.dk. så får vi fikset det hurtigst muligt.
vh
ecykelhjelm.dk

Bestilte 2 cyklehjelm

Så nu har jeg en datter som er ked af at hun ikke får en ny cykelhjelm, og skal så betale fragt for at bestille en ny til hende.

28. elokuuta 2023

BEDSTE HJEMMESIDE

Jeg er utroligt tilfreds med både cykelhjelmen og cykellygtesættet! Cykelhjelmen sidder perfekt og kombinerer beskyttelse med komfort. Cykellygterne for og bag giver en utrolig kraftig belysning, der øger min synlighed og sikkerhed på vejen.

Jeg vil også gerne fremhæve den fremragende kundeservice, jeg har oplevet. De var yderst hjælpsomme og informative, hvilket gjorde hele købsoplevelsen endnu bedre.

24. elokuuta 2023