Katso, mitä arvostelun kirjoittajat sanovat

Saanut 4/5 tähteä

Hurtig levering og kvalitetsmineraler herunder fem separate potente magnesium formler, som ikke findes i DK. Jeg synes dog ikke, det er optimalt, at etiketten på bøtten er udelukkende på polsk, derfo... Näytä lisää

Yritys on vastannut

Saanut 4/5 tähteä

Low prices, a HUGE assortment and several products that I was having a hard time finding on other danish shops made me choose this shop. Delivery was a bit slow, but I think it's just because they (at... Näytä lisää

Saanut 5/5 tähteä

Fremragende oplevelse! Både servicen og de konkurrencedygtige priser gjorde et stort og positivt indtryk. Det er sjældent man finder den kombination, hvilket gør det til et oplagt sted at handle. Jeg... Näytä lisää

Yrityksen tiedot

1. Terveysruokakauppa
  2. Urheiluravintokauppa
  3. Vitamiinit ja lisäravinteet

Yrityksen kirjoittama

Ecosupplements.dk - Din pålidelige partner inden for naturlig sundhed Ecosupplements.dk drives af Eco Supplements Ltd, et familieejet firma grundlagt af to svenske brødre med en passion for sundhed og velvære. Vi har et stærkt engagement i at levere økologiske og naturlige kosttilskud, vitaminer og mineraler, der understøtter en sund og balanceret livsstil. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet og effektivitet. Vi samarbejder med anerkendte producenter for at sikre, at alt lever op til de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Fordele ved at handle hos Ecosupplements.dk: Fri fragt: Vi tilbyder fri levering på ordrer over 499 DKK med GLS. For ordrer over 899 DKK får du gratis ekspreslevering, hvor både GLS og UPS leverer direkte til din dør. Miljøvenlig tilgang: Vi prioriterer bæredygtighed i alle aspekter af vores forretning, så når du handler hos os, bidrager du til at beskytte miljøet. Familieejet engagement: Som familievirksomhed sætter vi en ære i at levere personlig service og sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse. Eksklusivt udvalg: Vores sortiment består af unikke, økologiske og naturlige kosttilskud fra førende brands som Swanson, Now Foods og mange flere. Vi er stolte af de mange positive anmeldelser fra vores kunder og arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og udvide vores udvalg. Vores mål er at være dit foretrukne valg inden for naturlige sundhedsprodukter i Danmark. Tak fordi du vælger Ecosupplements.dk – vi ser frem til at hjælpe dig med at leve et sundere og mere balanceret liv!

Yhteystiedot

1 tähti

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Kuinka tämä yritys käyttää Trustpilotia

Tutustu arvostelujen ja arvosanojen lähteisiin, pisteytykseen ja moderointiin.

Saanut 1/5 tähteä

Jeg savner min første pakke håber denne kommer

Sidst jeg modtog en besked om at nu kunne jeg hente min pakke fra samme firma fik jeg aldrig pakken, da jeg kom og ville hente den fik jeg at vide, at den allerede var blevet udleveret. Hvordan kan det lade sig gøre??
Jeg går ud fra at det pakkenummer man får tilsendt for at kunne hente pakken ER HEMMELIGT!!

30. huhtikuuta 2025

Hej,

Vi beklager, at du har haft en dårlig oplevelse – men vi vil gerne præcisere nogle ting:

Vi sender altid en e-mail med både ordrebekræftelse og trackingnummer, så snart pakken er afsendt. Derefter er det enten GLS eller UPS, som står for leveringen, afhængigt af den fragtmetode du har valgt.
De sender separat besked om, hvornår og hvor pakken kan afhentes.

Det virker dog lidt mærkeligt, at du lagde din ordre midt om natten og blot to timer senere skrev en negativ og usammenhængende anmeldelse, inden pakken overhovedet kunne være behandlet eller afsendt.

Hvis din kritik handler om en tidligere levering, og pakken evt. blev udleveret forkert hos transportøren, bør det nok tages op direkte med GLS eller UPS – eller i det mindste med os, før du skriver en anmeldelse.
Vi kan desuden ikke finde nogen mail fra dig angående problemet, så vi har desværre ikke haft mulighed for at hjælpe dig tidligere.

Vi hjælper dig meget gerne næste gang – bare skriv direkte til os først 😊

Eco Supplements Support

Saanut 5/5 tähteä

Hurtig levering og skarpe priser!

Jeg er virkelig imponeret over min oplevelse med Eco Supplements! Priserne er super konkurrencedygtige, og jeg fandt præcis de produkter, jeg ledte efter, til en rigtig god pris. Bestillingen var nem og overskuelig, og leveringen var utrolig hurtig – jeg modtog pakken allerede få dage efter bestilling. Alt var godt pakket ind og i perfekt stand. Jeg kan varmt anbefale Eco Supplements og handler helt sikkert der igen!

17. huhtikuuta 2025

Melatonin

Hurtig levering af varer og til rimelige priser. Produkterne har en stor virkning ved brug ,over alt forventning . Det er ikke sidste gang jeg køber deres produkter.

8. tammikuuta 2025
Saanut 5/5 tähteä

Super god oplevelse af første…

Super god oplevelse af første bestilling.
Grundet en fejl på hjemmesiden blev jeg lovet fri fragt men jeg fik den ikke ved betalingen. I løbet af 10 min er der kommet respons på min mail og fragten er refunderet 👏
Det kaldes god service.

11. joulukuuta 2024

Nemt

Nemt, hurtigt, mange gode produkter og billigere end så mange andre. Gode mærker og kvalitet.
2. Gang jeg køber her og vil bestemt fortsætte med at handle her.

3. joulukuuta 2024
Saanut 2/5 tähteä

måtte annullere ordre efter meget lang ventetid

10 dage efter jeg havde lagt en ordre modtog jeg en mail om at flere vare var blevet annulleret og refunderet fra min kurv. Da jeg 4 dage senere stadig ikke havde modtaget noget skrev jeg til kundeservice at jeg gerne ville annullere hele ordren og det gjorde de hurtigt og problemfrit. Det var en mystisk og lidt småirriterende oplevelse - men ikke som sådan dårlig.

25. lokakuuta 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse. Vi beklager meget, at der opstod forsinkelser og annulleringer på din ordre – det er bestemt ikke den oplevelse, vi ønsker, at vores kunder skal have.

Nogle gange kan der desværre ske fejl i vores system, og vi gør altid vores bedste for at informere vores kunder hurtigt og finde en løsning. Vi er glade for, at vores kundeservice kunne hjælpe dig hurtigt og problemfrit med at annullere ordren.

Vi arbejder hele tiden på at forbedre vores processer for at sikre en mere smidig oplevelse fremover. Vi håber, at du giver os en chance igen i fremtiden.

Eco Supplements
Support

Saanut 3/5 tähteä

Sælger nu Melatonin 10 mg

Opdagede at nu sælger Eco Suplements også i 10 mg piller i stedet for kun i mcg - så nu blevet fri for at købe i Tyskland. Det var en god nyhed for mig

4. lokakuuta 2024

Hej,

Tak for din anmeldelse! Vi er glade for, at du har opdaget vores 10 mg melatonin. Vi har et bredt udvalg af melatoninprodukter og arbejder kontinuerligt på at udvide sortimentet. For nylig har vi tilføjet flere varianter af 10 mg melatonin for at imødekomme vores kunders ønsker.

Hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp til at finde det rette produkt, er du altid velkommen til at kontakte os.

Eco Supplements
Support

Der er styr på det…

I denne shop kan man finde mange ting der ikke findes i andre butikker. Jeg har blandt andet købt mineraler og sporstoffer jeg ikke kunne finde andre steder. Shoppen er fin og man kan endda bruge Apple pay👍 Super hurtig levering og da jeg skrev til dem om jeg kunne tilføje en vare til kurven jeg havde glemt, skrev de i weekenden og smed den med uden beregning. Kæmpe anbefaling herfra.

28. syyskuuta 2024

Trustpilot-kokemus

Lue lisää muunlaisista arvosteluista.

Tutustu Trustpilotin arviointiprosessiin.

Tästä 8 vinkkiä loistavien arvostelujen kirjoittamiseen.

Tutustu tarkemmin