Hurtig levering og kvalitetsmineraler herunder fem separate potente magnesium formler, som ikke findes i DK. Jeg synes dog ikke, det er optimalt, at etiketten på bøtten er udelukkende på polsk, derfo... Näytä lisää

Low prices, a HUGE assortment and several products that I was having a hard time finding on other danish shops made me choose this shop. Delivery was a bit slow, but I think it's just because they (at... Näytä lisää

I denne shop kan man finde mange ting der ikke findes i andre butikker. Jeg har blandt andet købt mineraler og sporstoffer jeg ikke kunne finde andre steder. Shoppen er fin og man kan endda bruge Appl... Näytä lisää

1. Terveysruokakauppa
  2. Urheiluravintokauppa
  3. Vitamiinit ja lisäravinteet

Ecosupplements.dk - Din pålidelige partner inden for naturlig sundhed Ecosupplements.dk drives af Eco Supplements Ltd, et familieejet firma grundlagt af to svenske brødre med en passion for sundhed og velvære. Vi har et stærkt engagement i at levere økologiske og naturlige kosttilskud, vitaminer og mineraler, der understøtter en sund og balanceret livsstil. Vores produkter er nøje udvalgt for deres kvalitet og effektivitet. Vi samarbejder med anerkendte producenter for at sikre, at alt lever op til de højeste standarder, så du kan føle dig tryg ved at handle hos os. Fordele ved at handle hos Ecosupplements.dk: Fri fragt: Vi tilbyder fri levering på ordrer over 499 DKK med GLS. For ordrer over 899 DKK får du gratis ekspreslevering, hvor både GLS og UPS leverer direkte til din dør. Miljøvenlig tilgang: Vi prioriterer bæredygtighed i alle aspekter af vores forretning, så når du handler hos os, bidrager du til at beskytte miljøet. Familieejet engagement: Som familievirksomhed sætter vi en ære i at levere personlig service og sikre, at vores kunder får en positiv oplevelse. Eksklusivt udvalg: Vores sortiment består af unikke, økologiske og naturlige kosttilskud fra førende brands som Swanson, Now Foods og mange flere. Vi er stolte af de mange positive anmeldelser fra vores kunder og arbejder kontinuerligt på at forbedre vores service og udvide vores udvalg. Vores mål er at være dit foretrukne valg inden for naturlige sundhedsprodukter i Danmark. Tak fordi du vælger Ecosupplements.dk – vi ser frem til at hjælpe dig med at leve et sundere og mere balanceret liv!

4,2

Hyvä

TrustScore 4/5 tähteä

On vastannut 88 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista

Vastaa yleensä 1 viikon sisällä

Fremragende oplevelse

Fremragende oplevelse! Både servicen og de konkurrencedygtige priser gjorde et stort og positivt indtryk. Det er sjældent man finder den kombination, hvilket gør det til et oplagt sted at handle. Jeg kommer helt sikkert til at genbesøge dem og kan kun give mine varmeste anbefalinger.

24. marraskuuta 2025

Tilsendt link virker ikke!

Jeg modtog i går et venligt svar fra Eco Supplements, og fik tilsendt et link, så jeg kunne følge pakken hos UPS, MEN linket virker IKKE, så jeg er lige vidt?

Kære Lisbet
Jeg forstår virkelig, at du er frustreret over forløbet, og jeg beklager oprigtigt forvirringen omkring både fragtfirma og sprog. Vi har haft en forsinkelse på lageret, og derfor gjorde vi alt, hvad vi kunne for at fremskynde leveringen.

Derfor har vi sendt din ordre med UPS, da de ofte leverer hurtigere end GLS.
Pakken blev sendt i fredags, og du kan følge den her:

- Henvisninger til et link der ikke virker

Den bør nå frem til dig inden for 2–3 dage.

Jeg beklager endnu en gang al ulejlighed – og jeg er her, hvis du har spørgsmål eller brug for hjælp.

Venlig hilsen
Gabriel – Eco Supplements

25. marraskuuta 2025

Alt i alt tilfreds

Alt i alt tilfreds, men desværre lidt lang leveringstid.
Det må jeg så tage højde for ved næste bestilling

mvh
Niels Birkemose

18. lokakuuta 2025

Mangelfuld levering, dygtig opfølgning!

Firmaet lovede levering indenfor 7 dage, desværre tog det 14 dage!!!! Firmaet havde en utrolig flink og hurtig hjælper via mail og hun gav pr. konduite nedslag i prisen. Skulle have været 1 stjerne, hun løftede det 1 og reduktion løftede en stjerne

2. lokakuuta 2025

De bliver ved med at lyve

De bliver ved med at lyve.
Påstår at de selv har trykket sig fra samarbejdet med Anyday.
Dette er ikke sandt.
Har beviser for dette, da jeg gjorde Anyday opmærksomme på Ecosupplements overtrædelse ifm hæving at penge før afsendelse af varer.

Tilser skilter de med Anyday som betalingsmulighed på deres anden hjemmeside musclesupplements.
Dette er dog også løgn og latin.
- det har Anyday også bekræftet.

(Har alt på mail)

26. syyskuuta 2025
Eco Supplements-logo

Vastaus yritykseltä Eco Supplements

Hej,
Vi tager afstand fra de urigtige påstande i denne anmeldelse.
Vi driver vores virksomhed i overensstemmelse med gældende EU-regler og har overladt sagen til Trustpilot for gennemgang.
Vi ønsker ikke at fortsætte en offentlig debat om dette.

Venlig hilsen,
Eco Supplements