Service qua levering is uitstekend gegaan. Product ziet er tot nu toe in goede staat uit en van degelijk materiaal. Handleiding zeer onduidelijk eigenlijk tot aan het onacceptabele aan toe. Check up l... Näytä lisää
Vorig jaar had ik een doucheset + extra grote kop besteld. De thermostaatkraan en handdouche gingen helaas na 8 maanden al defect. Gelukkig heeft ecorain hier fantastisch op geanticipeerd toen... Näytä lisää
Really good quality shower head with a super relaxing, spa-like feel. I had an issue, but it was replaced quickly and without any hassle. Customer service was excellent.
Onze douchekop begon te lekken, maar EcoRain heeft dat heel vlot opgelost. Na een paar e-mails ontvingen wij een gloednieuwe douchekop in de bus. De medewerkers zijn super vriendelijk en reageren snel... Näytä lisää
Yrityksen kirjoittama
50% minder waterverbruik en 2x zoveel comfort tijdens het douchen. Met onze duurzame douches kun je zorgeloos genieten van jouw moment.
Nobelstraat 19, 7131PZ , Lichtenvoorde, Hollanti
- info@ecorain.nl
- ecorain.nl
Pyytää asiakkailta arvosteluja
On vastannut 14 %: iin saamistaan huonoista arvosteluista
Vastaa yleensä 24 tunnin sisällä
De doucheset is een prima product
De doucheset is prima en fijn in gebruik. Een prima prijs-kwaliteitverhouding. Top!
Ziet er zeer degelijk uit
Ziet er zeer degelijk uit , aanrader.
Zit echt geen druk achter
Zit echt geen druk achter, moet heen en weer springen om nat te worden!!
Bestelling niet ontvangen
Bestelling niet ontvangen. Volgens ecorain was het product zoek geraakt bij DHL. Ik sluit niet uit dat ecorain alleen een track en trace aangemaakt heeft en dat het product al uitverkocht was toen ik het kocht. Het telefoonnummer van ecorain trof ik niet aan op hun website. Maar toen ik er om vroeg in de mail heb ik het nummer wel gekregen. Inmiddels heb ik hen telefonisch bereikt. De regendouche wordt mogelijk opnieuw besteld. Ik wil de regendouche nog steeds graag hebben maar als het te lang duurt (artikel moet uit China komen) dan kies ik mogelijk voor een vervangend product bij een ander bedrijf. Toen ik het artikel kocht zou de bestelling 'de volgende dag' geleverd worden. Maar dat klopt niet want ik heb nu geen idee of het nog komt en wanneer het dan eventueel zou komen.
Ecorain heeft gereageerd op de annulering van mijn bestelling. Zij gaan akkoord en zorgen ervoor dat ik het geld terug ontvang. Vanwege de nette afhandeling heb ik het review aangepast.
Ontvangen goed verpakt en compleet
Ontvangen goed verpakt en compleet, zoals beloofd, dus gewoon prima ervaring.
Prima krachtige douchekop
Deze douchekop is wat minder groot (15 cm) dan de meeste regen-douchekoppen (25-30 cm.). Ik heb deze bewust gekozen omdat er door deze douchekop meer water door minder gaatjes komt ... dus meer waterdruk voelbaar is! En écht voelbaar is! Heerlijk krachtige waterstraal. Dus een medium regendouche-kop. Zeer tevreden.
Toppertje
Mooi design en het werkt goed. Eenvoudige montage
Prima douchekop
Vierkante regendouchekop
Een door een fout bij HDL zonder aarzelen een nieuwe douchekop toegezonden.
Uitstekende service en zijn zeer tevreden met het product. Jaren naar gezocht en eindelijk gevonden
onvoorstelbaar
Ik heb vorige week mijn ervaringen middels een review gedeeld, maar kennelijk wordt die niet gepost als de ervaring slecht is.
Dan maar via Trustpilot:
Badkraan gekocht en bij ontvangst bleek er een onderdeel te missen (als beschreven in bijgevoegde handleiding) Contact opgenomen, uiteindelijk wist men mij te vertellen dat het bewust was, maar dat de handleiding nog niet was aangepast. Het bewuste onderdeel was een aansluitbox op de waterleiding. Ik heb zelf een oplossing gemaakt want het bedrijf gaf geen antwoord meer op mijn verzoeken. Uiteindelijk reageerden ze weer en vroeg ik om een oplossing voor de kosten van het missende onderdeel. Toen werd het weer stil en tot vandaag niets meer vernomen. Bezint eer ge begint......
Ik heb de regendouche melvin en dat is…
Ik heb de regendouche melvin en dat is echt een aanrader wat fijn om hier mee te douchen
Prima douchekop,snel geleverd
Mooi design, geeft een goede douchebeleving.
Indien nodig door het rechte design, een nieuwe douchekop houder aanschaffen, die 360 graden kan draaien.
Helaas niet te kopen via eco rain,maar genoeg keus op internet
Goed verpakt en snel bezorgd
netjes bezorgd
Ik ben helaas erg ontevreden
ik heb de Regendouche Melvin 30cm zonder kraan bestelt. Het begon helaas al bij "vandaag bestelt = morgen in huis". werd een dag later geleverd, kan gebeuren, geen ramp. Gebruiksaanwijzing is enorm onduidelijk, er worden 2 rubbertjes meegestuurd waarvan niet word aangegeven waar deze precies geplaatst worden. Hierdoor plaats je ze al snel verkeerd en begint het lekken. ik heb de kraan wel 4x uit elkaar gehaald en je raad het al, alles beschadigde en de kleur (had een mat zwarte douche bestelt) begon te blisteren. nu heb ik een zwaar beschadigde douche omdat het simpelweg enorm onduidelijk uitgelegd word waar ieder meegeleverd deel voor is. dan als laatste het geluid. waarschijnlijk komt het door het filter bij de douchekop die ervoor zorgt dat er minder water uit komt, maar mijn vorige douch was geluidloos, deze douche maakt enorme herrie:( al met al een tegenvaller dus.
Erg mooie douchekraan!
Snelle levering van het product
Na ontvangst zeer tevreden met de verpakking van het product.
Installatie goed zelf te doen d.m.v de bijgevoegde handleiding
Wat een mooie douche kraan en de handdouche verraste ook met de hoeveelheid water die daar doorheen komt.
Al met al Zeer tevreden!
goede kwaliteit
goede kwaliteit, snelle klantenservice, snelle levering , goede prijs
Lue lisää muunlaisista arvosteluista.